1.5 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
2019-11-13
VARNING! Håll er borta från detta företag. Den ångesten och kostnaden för att reparera efter de skador de orsakat önskar jag ingen.
2019-09-10
OBS! OBS! Varning för denna bedrägerier företag, Varan värmepanna är trasigt och denna underpris företag lovade att komma inom en kort tid efter betalning av 80% av kostnader. Ja 80%, vad ska man göra när man inte har varmvatten och vinter närma sig. Andra företagen finns men kostar nästan dubbelt så mycket?! Dag kommer när de skulle komma men nix de hela dagen, telefon svaras inte och absolut inget mail eller sms...men bokning fick man innan 10 minuter respons.... Efter en vecka ringande, fa vi svar utan ens en förklaring! En ursäkt skulle har gått väldigt långt för att lugna ner denna denna frustration. Fixofix be oss att lämna in en ångerblankett , en vad?! det är inte VI som har ångrad inte levererad! Enfin, inskickad och fortfarande ingenting och varje gång att man ringer Anders Kellman, ägare av FixoFix AB då fa man en lögn till! Att sakerna ibland går sned kan man förstå men att en vuxen man behöver lögner för att inte beter sig som en person finns inte i min bok! Så kärra folk, det finns vettiga fixare där ute, Anders Kellman är inte det. Dela detta, och varna folk så gott ni kan så bli ingen annat lurad av denna skojare!
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-01-23
Bemötande fram till installationen var trevlig och bra. Sedan när den planerade installationen av ComfortZone ex50 skulle ske har allt varit riktigt uselt och totalt otillfredsställande. Måndagen för installation (jag stannade hemma från jobbat) dumpade transportfirman värmepumpan på parkeringen och körde iväg. Jag ringde direkt och Fixofix hade inga installatörer förbereda, även om datumet var spikat sedan länge. De skulle ringa tillbaka men gjorde inte det förrän sen eftermiddag. Installationen blev då planerat till onsdag. Jag skulle komma hem från jobbet kl 16 och få genomgång. Det var inte klart. Torsdag var det klart, men jag fick aldrig någon genomgång fast vi avtalade att jag skulle vara hemma 18. Dessutom står pumpan snett. Jag ringde och klagade (november) och har än idag inte fått genomgången och att den står rätt. Sen läcker pumpan bakifrån och vatten rinner ut på golvet. Jag ringer, och får veta att jag är nr. 8 i kö som ska få hjälp av installatörer. Nu har det gått 2 veckor och de hör inte av sig. Jag ringde dessutom för att jag inte får loss fronten. De vet inte fast de säljer och installerar pumpen. Pumpen behöver nytt luftfilter redan, men jag får inte av fronten, och maskinen låser sig (2 gånger på en månad) och då måste man starta om huvudsäkringen. Ett bedrövligt firma.