3.6 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-05-08
F
Fredrik Thor(3 omdömen)
En liten varning för Devoniq är på sin plats. Av min erfarenhet att döma ett oseriöst företag som inte respekterar sina kunder. Köpte deras hörlurar "Envy" som till en början var kanon men tyvärr började ena luren glappa efter en månad. Kanske bristande kvalitet eller kanske ett måndagsexemplar. Hur som helst inte så konstigt, bara att höra av sig och reklamera. Försökte nå dem först genom formulär på hemsidan, sedan mail och sist genom facebook. Två veckor efter första kontakten fick jag ett svar med bifogad returfraktsedel samt en ursäkt för lång väntetid och stora löften om att mina lurar skulle prioriteras. Det lät ju bra att de minsann skulle ta mitt ärende direkt när lurarna kommit fram. Skickade iväg paketet vilket hamnade hos deras postombud och sedan blev liggande där i 20 dagar innan det returnerades till mig igen. Har inte fått något svar sedan jag skrev till dem för två veckor sedan, och där är vi nu. Känns uppgivet när de lovar snabb service men sedan inte ens tar emot/hämtar ut försändelsen. Mitt råd blir således att handla någon annanstans.
2019-01-30
b
blueneon(4 omdömen)
Stod på hemsidan att den beräknade leveranstiden för min order var 1-3 dagar. Beställningen kom fram först efter 8 arbetsdagar. Supporten var däremot snabb och gav en förklaring till förseningen (tydligen högt tryck på produkten vid tillfället), så det räddar betyget något.
2019-01-15
7
73mpl4R(32 omdömen)
Väldigt snabb leverans, trevlig och snabb support.
2018-10-24
k
kristofercarlbom(5 omdömen)
Köpte ett par audio envy på rea på fyndiqt för 499 kr går in på Devoniq och ser att dom kostar 289 kr på rea och 379 kr utan rea..... + Att Devoniq skänker 50 kr per sålt par till Barncancerfonden.. Blir förbannad på fyndiqt och skriver detta i mejl till Devoniq vilka svarar direkt att dom är beredda att Swisha mej mellan skillnaden ! Vi kommer överens om att mellanskillnaden går till Barncancerfonden vilket jag senare får bildbevis på! Asså hur många företag skulle göra så! Hoppet om mänskligheten har vuxit! All cred till Devoniq!
2018-09-26
bemer(24 omdömen)
Supersnabb leverans. Bra och snabb support.