4.5 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-04-14
  k
  karl82(1 omdöme)
  Jag beställde en Samsung Galaxy S10 från butiken. Beställningen gjordes på söndag, de skickades på måndag och tisdag fick jag. De har fraktkostnad men snabb frakt. Telefonförpackningen var perfekt, ingen klag. Jag hade viss fråga om inköp och snabbt svar från kundservice. Bra betalningsalternativ när jag vill betala i 12months. Tack J & A Mobiles. Jag är nöjd med mitt köp.
  2018-10-29
  Redigerades 2019-04-13
   m
   mrBackstrom(10 omdömen)
   Beställde Xiaomi Redmi Note 5 (4GB RAM) 64GB på torsdag fick den på måndag perfekt! om det är några frågor eller problem går det bra att höra av sig till dem. tänkt på att James i kundtjänsten endast pratar engelska men han är otroligt bra!
   2019-04-09
    P
    Patrick Johansson(1 omdöme)
    Jag har beställt flera gånger och köpt också i fysisk butik Umea centrum. De har riktigt bra erbjudanden ibland där det är nästan hälften av priset från andra butiker. Jag rekommenderar dem.
    2019-04-04
     s
     sandrajhonson1990(1 omdöme)
     bästa pris på telefoner och snabb leveranstid. Bra hjälp med frågor, bra utbud av produkter
     2019-03-21
      P
      Patrick(2 omdömen)
      Dom bästa på leveranstider, service och support!
      2019-02-21
       F
       Flax82(1 omdöme)
       Först ingen leverans. Efter flertalet mail, nästan en vecka senare, så ringer en person upp och på knagglig engelska försöker förklara att en av mina beställda grejer är slut hos dem. När jag ber dem skicka det andra på en gång och det restade när det kommer in så går inte det. Förslagsvis kan de avsluta min order och jag får lägga en ny på de grejer de har hemma, jag kommer att bli kompenserad säger han. Ok, jag gör så. Inser då att de höjt priset på den restade grejen med närmare 1000kr. Mailar och frågar även hur det blir om jag beställer den hos dem igen, inget svar. Får de nu ombeställda grejerna, men ingen kompensation som utlovats. När jag väl ska betala fakturan så står det plötsligt 0% moms, men på hemsidan står det 25% moms på grejerna. Då mailar jag faktureringsföretaget som skickar runt mig några vändor där tills de tillslut hänvisar tillbaka till J&A mobiles. Tror nån att de svarat på något av mina mail om detta? Nope. Oseriöst företag som inte håller det de lovar.
       2018-12-01
        s
        strudla(7 omdömen)
        Tog en chansning och beställde en Xiaomi Redmi Note 6 pro från denna affär, de är rätt så nya på marknaden men jag valde att testa iaf. Beställde 26e November och pratade med James samma dag gällande leverans. Han informerade om att de har mycket att gör pga. Black Friday som var helgen innan och att telefonen skulle skickas på Onsdag 28e November. Onsdag 28e fick jag meddelandet att paketet var skickat och jag kunde hämta ut paketet på Fredag den 30e innan kl. 12., mycket bra av J&A Mobiles samt Postnord som levererade snabbt. Mobilen var bra packad med bubbelplast samt mjukkartong runt om samt massa tejp, helt OK förpackning.
        2018-11-03
        Redigerades 2018-11-10
         B
         Björn123(10 omdömen)
         Mejlade kundservice på en söndag, fick svar på 5 minuter. Beställde telefon på söndag, den skickades på måndag. Visserligen hög fraktkostnad, men det är totalpriset som räknas.
         2018-11-04
          K
          Kredd(4 omdömen)
          Jag beställde en Xiaomi MI A2 och det tog ungefär en vecka innan jag kunde hämta ut mobilen. Då skickade jag ett mail efter ett par dagar eftersom de skickade fakturan dagen efter, och det brukar man inte göra innan varan är skickad. Fick en ursäkt att det blivit försening men att telefonen skulle skickas dagen efter. Min telefon var packad på samma sätt som "Psykodad80"s telefon. Men till skillnad från han såg jag inget problem med just paketeringen. Den var klart godkänd enligt mig. Priset var bra, leveranstiden var okej men där har de lite att jobba med.
          2018-11-04
           P
           Psychodad80(1 omdöme)
           Beställde en iphone 7. Mejlade efter några dagar då ingen kom. Efter 1 dag fick jag svar med en ursäkt för att den blivit försenad. Fick inget spårnings nr så mejlade igen. Då fick jag ett och efter 1 vecka kom mobilen. Förpackningen var inslagen i mjuk karton man köper på rulle och en massa tejp. Som tur var hade mobil och förpackningen inte skadats. Rekomenderas inte utav mig.
           2018-09-24
            J
            JYG(1 omdöme)
            Beställde på torsdag kväll. Avisering på fredagen och kunde hämta ut paketet på måndagen. Perfekt!
            Sida 2