3.3 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-04-15
Snab svar och bra service
2019-04-15
Skit bra priser! Grymma varor, rekommenderar.
2019-04-15
Billigast pris för samma vara som jag kollat på andra ställen, fri frakt samt friheten att delbetala via Klarna
2019-02-25
G
G M R(6 omdömen)
Bra utbud och genomtänkt websida. Beställde en TV som inte verkar tagits in i Sverige annars. Däremot bör deras "Snabba leveranser" ses som relativt då TV:n jag beställde skickades från Spanien och tog fem dagar i leveranstid, lägg där till att den inte skeppades förrän två dagar efter lagd beställning. Men är nöjd överlag så här långt.
2019-01-28
Beställde en julklapp 6 arbetsdagar innan julafton, fick den först 28. När den anlände var produkten trasig men inpaketerad i en extra låda så jag inte märkte det förrän någon vecka senare när vi skulle slå in paket för en försenad julafton. Skrev då till Welora att jag ville reklamera vilket först skulle gå bra men när jag skickat alla bilder ändrar de sig tvärt och skriver att det är för sent för att reklamera och att jag ska vända mig till PostNord, vilket var ganska frustrerande. Via postnord är det också för sent att reklamera, men svårt att se skicket på paketet när de slagit in det igen i en felfri låda (lådan inuti var sönderslagen). Welora har en reklamationstid på 48h, vilket känns helt orimligt kring julafton då man väldigt sällan lyckas få paketet dagen innan julafton så reklamationstiden fortfarande skulle gälla om det skulle vara fel på produkten när den väl öppnas. Får inte så mycket sammabete på mail förrän jag själv skriver att jag vill återlämna produkten efter att ha lusläst deras villkor (på deras hemsida som är väldigt långsam av någon anledning ibland, går knappt att öppna för mig vid den tiden Dec-Jan 2018-2019). Det går support med på och därefter är jag väldigt nöjd med supporten jag fick för detta och att de hjälpte till med uthämtning av paketet då PostNord gjorde bort sig igen. Welora erbjöd dock inte frakten för returen så fick betala 220kr för den. Sammanfattning - Kort reklamationsrätt - Dåligt fraktföretag (postnord) - Fick stå för returfrakten själv - Supporten inkonsekvent i början där de lovar att hjälpa till för att sedan ändra sig. Hade varit bra att få alternativet av dem att returnera köpet iställer för att hitta det själv + Snabba svar från support + Inga mer besvär att återlämna produkten trots krångel från PostNord + Kan betala via faktura via Klarna vilket är smidigt om man vill göra retur (jag betalade dock fakturan för tidigt då jag räknade med att produkten var hel..) I det stora hela va det egentligen PostNord som gjorde den stora blundern, men sedan blev det lite krångel med reklamation/retur.
2018-12-27
e
extcon(10 omdömen)
Sänkt pris på en TP-LINK TP108 switch som jag hade under bevakning till 112 kr. Klickade på länken på prisjakt och kom till butiken och kunde lägga ordern på 3 st och betalade. Fick snart ett meddelande om att min betalning felat. Loggade in på min profil på Welora och i min orderhistorik stod att jag beställt 3 st för 638 kr/styck. Har inte haft kontakt med butiken ännu. Om det går att ordna ändrar jag betyget om inte så är det oseriöst.
Welora svarar:2018-12-27
Hej. Det var tråkigt att höra. Vi hade priserbjudande på ett begränsat antal och då var det först till kvarn som gällde. Välkommen åter. //Welora-Ida
2018-12-26
a
adjoint(16 omdömen)
Priserna stämmer inte mot de priser som visas på Prisjakt.
Welora svarar:2018-12-26
Hej, Tack för din feedback. Alla priser som visas på Prisjakt hämtas direkt ifrån vår sida, och priserna uppdateras 4-5 gånger per dag. Vore tacksamt om du kunde skicka oss länkar på dem varorna som har "felaktiga" priser så att vi kan kolla upp det. //Welora-Ida
2018-12-06
Stort utbud, snabb leverans och bra priser 10/10
Sida 1