Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Ville beställa en sak dom har på rea. Absolut tänker jag, det beställer jag. För det första så går det inte ens att betala i webbshoppen för produkten, så kontaktar företaget via eposten. Jag inbillar mig själv att det inte är några problem att lösa - oj vad fel jag hade. För det första så är dom tydligen mitt uppe i en lagerflytt, vilket inte framgår någonstans på hemsidan. Produkten går således inte att beställa eftersom den finns i Norge. Jag frågar då om det går att lösa en beställning när produkten går att skicka ut igen, "Jo, vi kan nog alltid ordna det" får jag som svar. När jag sedan försöker få fram hur jag skall lägga ordern, så blir det tyst i inboxen. Från att få svar på 2-3 minuter, så dröjer det timmar, och nu har jag helt enkelt gett upp när det har gått snart en vecka. Om Scandinavian Drone kan fixa sin kundsupport och överlag INFORMATION så kan det säkert bli fler stjärnor, men som det ser ut nu så är det urkasst. Att ha en produkt ute till rea, men den går inte att beställa trots att den finns i lager...
T
The Magnus

1 omdöme

Usel
3 år sedan
2018-12-13 Ok, 1. Bra enkel webbshop, kunniga om drönare. 2. Allt med leveranser, när det kommer, ha koll, underrätta kunden, läsa vad kunderna skriver och svara, ge feedback proaktivt, allt under punkt 2 katastrofalt, sämst någonsin. Vill ge 1 stjärna men är på bra humör.
Utmärkt
3 år sedan
Beställde en skärmskydd till DJI CrystalSky monitorn runt 16-tiden och hade det dagen efteri postlådan. Helt otroligt snabb leverans! Bra priser och snabb leverans vad mer kan man begära?! Full pott med stjärnor är det minsta jag kan ge!
m
marxBRC

3 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Beställde ND filter och propellrar till Mavic Air. Omedelbar leverans, utmärkt! Möjligen hade försändelsen kunnat packas så att posten fått ner brevet i brevlådan, men min brevbärare hade nog varit för slö för att dela ut ändå.
Betyg köpupplevelse
1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCardPayPal
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.scandinaviandrone.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Scandinavian Drone AB

Organisationsnr: 559056-6609

Information hos allabolag.se