3.5 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-01-29
v
virtuos(7 omdömen)
Är jättenöjd över min beställning och leverans. Hade dock varit bra om dom kunde erbjuda faktura för dom som kanske inte har möjlighet att betala direkt. Därav får dom inte full pott. Men i övrigt är jag supernöjd och kommer mest troligt beställa mer därifrån.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-03-06
C
Comic Book Guy(2 omdömen)
Det är när något går fel som man märker hur bra service ett företag har. Jag beställde ett par hörlurar, där det saknades en utlovad xbox-adapter i paketet. G4G agerade supersnabbt, skickade en ny adapter plus en gaming-musmatta som bonus, och bad snabbt om ursäkt, trots att felet inte var deras. Högsta betyg för service! Bra pris, och snabb leverans också.
Gamer4Gamers svarar:2018-03-06
Hej! Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd med oss som leverantör :) Alltid tråkigt när något är fel på varan från början eller som i detta fallet en adapter som inte låg i lådan. Men nu när allt är på plats så hoppas vi du blir jättenöjd med ditt köp! Välkommen åter som kund! MVH Magnus på G4G
2018-03-05
Redigerades 2018-03-06
Bra pris, men leverantör är jag inte nöjd med, då det är väldigt långt till utlämningsställe, betalnings sätt va hyggligt att använda, men varan va restnoterad fast det stod att den fanns i lager så väntetid på leverans är inte acceptabelt.
Gamer4Gamers svarar:2018-03-06
Hej! Tack för ditt omdöme. Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med vår leverans. Vi vill självklart kolla vad som har gått snett och hjälpa dig att bli nöjd där vi har fallerat. Du får hemskt gärna skicka ett mail till info@g4g.se med ditt namn och ordernummer så får vi kolla vad det är som har hänt så ska vi göra vårt bästa för att du ska bli nöjd! Med önskan om en trevlig dag! Med vänlig hälsning Magnus på G4G
2018-02-22
Dels den oklanderliga servicen men också självklart produkten. Hade en korrespondens där vi diskuterade olika krav och behov som ledde till att jag fick den bästa lösningen just för mig. Svarade på alla frågor och löste alla önskemål effektivt och oproblematiskt. Datorn fungerar hur bra som helst och all hjälp som erbjuds är imponerande. Om man önskar utomordentlig service till ett bra pris med hela tre års garanti, rekommenderar jag att man handlar här.
Gamer4Gamers svarar:2018-03-06
Tack för den fina feedbacken! Den värmer! Mvh Magnus på G4G!
2018-02-21
Redigerades 2018-02-22
Snabb och bra service. Kan sina grejer, lokala handlare med mycket dator/gaming kunskap, totalt mycket prisvärt. Dessutom bra garanti. Rekommenderas.
Gamer4Gamers svarar:2018-03-06
Tack för den fina feedbacken! Den värmer! Mvh Magnus på G4G!