3.5 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-06-28
Gottebiten är en av de enda 2 företag som jag litar på vad gäller beställning av godis, drycker och snacks. Hemsidan är kanon utformad, de erbjuder Klarnas tjänster för betalning samt arbetar snabbt och effektivt med leveranser. Utbudet är gigantiskt, mycket att välja mellan! Jag har beställt från Gottebiten ett antal gånger nu och aldrig någonsin haft några bekymmer. Aldrig problem med trasiga lådor, chipspåsar där innehållet blivit ett pulver eller läckage. 10/10, jag kommer förbli en regelbunden kund hos Gottebiten!
2019-06-12
Mibbo(37 omdömen)
Tror inte jag fick något kvitto direkt.
2019-05-05
Hawkeye01(198 omdömen)
Man kan ej välja vilket postnord utlämmningsställe som sakerna ska skickas till. Postnord har en gratis tjänst (och api) för företag som gör att kunderna kan välja till vilket utlämmningsställe paketet ska skickas till, men det har gottebiten inte implementerat i sin webshop. Det gör i mitt fall att jag får åka 5km längre då jag inte har möjlighet att välja mitt närmaste utlämmningsställe. Men det hade inte gjort något ifall DHL eller Shenker fanns att välja istället, men det gör det inte hos gottebiten. Dåligt!
Gottebiten svarar:2019-05-21
Hej! Vi jobbar kontinuerligt med att erbjuda bättre leveransmetoder och hoppas vi kan erbjuda valfritt utlämningsställe inom kort. Tack för din feedback!
2019-04-23
K
Kjetil-Norge
Kjøpt 8 brett med 24 bokser Pepsi 0,33l over 3 leveringer. Leveringene var Postnord og Posten, jeg betalte KUN for levering av Postnord, hvor pakkene ble ødelagt, håndertert dårlig og brukte altfor lang tid for å levere. En levering hadde noe skader, esken var revet og 10 bokser var bulket på Postkontoret, Posten leverte fra Oslo til utleveringssted. En annen levering så helt greit ut, Postnord leverte hele veien frem til utleveringssted. Den siste leveringen var veldig forsinket grunnet ødelagt innhold, hvor pakken ble sendt til Posten Oslo, ompakket og levert til utlevering til lokal postkontor. Hatt en lang dialog med Gottebiten på mail, hvor jeg får 75kr rabattkode...... Sitter med 7 brett uten noe kullsyre og ett brett var helt ok... Dette er en så dårlig butikk å handle brus eller annen type leskedrikk fra... Reis heller til Sverige selv enn å stole på inkompetente folk (posten, postnord og gottebiten). Her er det null forståelse og leverer ikke varer som skal opprettholde en viss standard!
Gottebiten svarar:2019-04-24
Hej! Det verkar ha blivit ett missförstånd gällande ert ärende och vi har nu återupptagit kontakten via mejl.
2019-04-02
Redigerades 2019-04-03
BILLIGAST I SVERIGE PÅ LÄSK
2019-04-02
Bra priser och snabba leveranser! Vad mer kan man vilja ha?
2019-03-31
Bra utvalg av varer. Bra kvalitet på godteri og brus. Rask levering. Det eneste jeg misliker er at man ikke kan bestille over 330 kr. Ellers kjempe bra! :)
2019-01-07
Redigerades 2019-03-17
_Rosen_(18 omdömen)
Har beställt flertalet gånger på Gottebiten, har alltid fungerat bra. Bra kampanjer och snabba leveranser!
2019-03-15
Snabb leverans och ett brett sortiment, med många bra priser. Här kommer jag helt klart att handla igen.
2019-02-20
Snabb frakt tog bara en dag väldigt billigt kommer att bli en butik jag kommer att besöka ofta.
2019-02-19
tonpaa(742 omdömen)
Beställning gick smidigt och snabb leverans!
2019-02-12
j
joreimer(99 omdömen)
Beställde läsk i burk (ca 70 kg) som kom på nån dag till priset av 3,95 kr styck plus pant i fem stora paket. Med en godis i present i varje paket. Kan inte vara nöjdare. Ca 20% billigare än Ica Maxi och betydligt bättre utbud av ZERO-drycker.
2018-11-27
K
KlartDeDen(8 omdömen)
+ Priser + Leverans + Förpackning -Rabatten gick inte igång när la till t.e.x 2st cola zero backar. Dock troligen pga att jag la till dem ett par timmar efter natten då black friday startade. -Hittade en relativt stor död spindel under min andra pepsi jag plockade upp. Har extrem spindelfobi. Anser det inte finnas någon värre tortyr än en som innehåller spindlar eller åtminstone insekter. Finns ingen mardröm om den inte innehåller spindlar. Fick bra tips att damsuga upp den på max möjliga avstånd. Sedan tvättade 72 burkar individuellt. Inser att detta inte är deras fel men detta var min upplevelse som var jävligt obehaglig. Resten av er kommer troligen aldrig någonsin stöta er på något liknande. Samtidigt som jag säger det har jag riktigt svårt att våga köpa från dem igen pga att även om det är en väldigt väldigt liten risk under 1% så är det för mycket för mig. VARNING BILD PÅ SPINDEL: http://i.imgur.com/Fu3InJw.jpg
2018-09-13
Redigerades 2018-09-15
u
uJard(2 omdömen)
Klart billigast när man ska beställa läsk. Det negativa är att leveranstidera varierar kraftigt. Oftast skickar dom varorna inom 3 dagar, men ibland kan det ta en vecka eller mer. Sist jag beställde så tog det mer än 3 veckor. Det är också värt att nämna att varorna inte är särskilt bra packade. Men inga olyckor än så länge.
2018-09-09
s
skalis71(2 omdömen)
Urusel hemsida som funkar mycket dåligt. Hänger sig när man klickar på "lägg till i varukorgen" på vissa varor. Mejlade supporten som menade att de hade problem i helgen men att det var åtgärdat. Men icke, samma problem fortfarande. Mejlade supporten igen för att få klarhet hur vi går vidare så jag kan beställa. Det var några veckor sedan, svar uteblev. Så det blev ingen beställning, och kommer inte bli det framöver heller. Verkar tämligen oseriösa, som ett bananrepublikföretag från pojkrummet i en förortsvilla.
Sida 1