Fri Frakt på Allt
Vi Är Smart Shopping
Snabba leveranser hem till dig

http://www.shopping4net.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 7 år sedan
(data från 2018-01-20)
Detaljerad information Shopping4net har fått betyget (7.79)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Usel
  5 dagar sedan
  Pressar en på pengar för frakt som var fraktfritt enligt deras hemsida 135kr kräver dom nu sedan hotar med polisanmälan om jag ej betalar.Får ej skicka tillbaka varorna för då blir det anmälan,vilket jävla skit företag.Köper aldrig nått mera hos dom och kommer berätta för alla hur dom behandlar en.
 • Usel
  24 dagar sedan
  Ingen möjlighet till direktbetalning via bank (Swedbank)
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Mitt första köp hos Shopping4Net och visst var jag lite fundersam på om det skulle fungera.
  Läste recensioner på Prisjakt som gjorde att jag bestämde mig för att göra mitt köp hos dem.

  Beställning och skapande av konto gick snabbt och enkelt. Beställningen gjordes utan problem.
  Leveransen skedde mycket snabbt och varorna kom utan problem.
  Bara positivt så här långt av Shopping4Net.
 • Ganska dålig
  1 månad sedan
  Fick vänta mer än en månad på komplett leverans trots att leveranstiden ursprungligen beräknades till en vecka. Inget utskick om försenad leverans och ingen automatisk split av ordern. Butiken skyllde leveranstiden på stor efterfrågan men samtidigt står det alltjämt 7 dagars leveranstid på samma artiklar i webbutiken.

  Trasslig orderhantering - information i leveransbekräftelse, följesedel och på "mina sidor" stämmer inte överens, paket skickades ut utan leveransbekräftelse, en faktura hamnade som avbetalning på "mina sidor".

  En mycket trevlig och responsiv kundtjänst ger dock en extra stjärna.
 • Hej.

  Tack så mycket för din feedback. Ett extra tack för att du ville ge vårt kundserviceteam en extra stjärna, det betyder mycket för oss.

  När du däremot beskriver dit köp och hanteringen av densamma från vår sida så blir vi givetvis mycket besvikna, men endast på oss själva och vår egen prestation!

  Vi tar åt oss av detta och har redan påbörjat arbetet med att åtgärda fel kopplade till din beskrivning. Bl.a. har vi lokaliserat en situation där vår automatik kring kundinformation i samband med leveransförseningar och uppdatering av leveranstid inte fungerar som den skall. Detta skall vi åtgärda!

  Vi tackar för din feedback vilket ger oss möjlighet till förbättring och en bättre kundupplevelse

  mvh

  Shopping4net

 • Usel
  5 mån sedan
  Slapp och trög kundtjänst.Jag blev jättebesviken eftersom jag var tvungen att maila flera gånger och ingen kollade upp om min retur samt reklamation (i samma paket) hade kommit till dem. Jag fick till slut koppla in konsumentrådgivningen på min ort och skicka kopior på deras mailsvar till shopping4net. Då blev det fart på kundtjänsten. Dom hämtade paketet på postombudet och jag fick tillbaka mina pengar. Men trist att det ska behövas att man koppla in konsumentrådgivningen för att det ska hända något.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Snabb leverans. Aldrig haft några problem med denna leverantör. (7 beställningar hitintills)
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Snabb leverans. Tyvärr hade PostNord gjort småpussel av 4 av 8 beställda glas. Efter ett samtal till shopping4net så skickade 4 nya samma dag. Kanon service. Kommer absolut handla där igen.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Bästa pris enligt Prisjakt på sällskapsspelet jag köpte till min son. Snabb leverans och bra information på OB och kolli-id etc. Kommer handla igen, fungerade utmärkt.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Just bought a Klean Kanteen and I got a great price. The delivery was fast and the product arrived as expected. Will buy more from this company.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Har enbart gjort ett köp härifrån, så min recension utgår ifrån det köpet. Köpte en liten burk med skäggolja. Deras pris var lägst trots att de hade fri frakt. Beställde på tisdag kl 23, och fick varan på torsdag. Kvitto på mejl. Allt som allt, värt. Lär handla där igen.
 • Usel
  10 mån sedan
  Varning: deras avtalsvillkor strider mot Distansavtalslagen. Jag ville utnyttja ångerrätt och skicka varan som jag köpte på nätet tillbaka till Shopping4net men dem vägrar ta ut paketet från Schenkers ombud. Som jag förstår ett företag får inte villkora på vilket sätt konsumenten väljer att skicka tillbaka produkten så deras avtalsvillkor strider mot Distansavtalslagen. Jag har gjort en anmälan till Konsumentverket och kommer att driva fallet så långt det går. Det hjälper inte att ni kommenterar mitt inlägg om ni kan inte svara på mina mail.
 • Hej.

  Beklagar om ni upplever det som att vi inte följer distanshandelslagen vilket vi givetvis har all avsikt att göra. Vårt syfte är att försöka underlätta och snabba på returprocessen för dig som kund genom att förklara våra rutiner och utvalda transportörer som vi har ett smidigare (och snabbare) returflöde med.

  Vi kommer givetvis att hämta ut ditt paket om du returnerar via Schenker, beklagar om vi varit för "tvingande" i vårt sätt att uttrycka oss i vår iver att få en snabb och smidig process för dig.

  Vi har givetvis även skickat mail till dig direkt för att tydliggöra det som beskrivts i detta svar.

  med vänlig hälsning

  Shopping4net Kundservice

 • Usel
  11 mån sedan
  beställt flera varor, efter en vecka får man mail att några av dom fattas. Tog flera veckor till innan jag fick resterande varor! Det värsta är att idag, nästan en månad efter att man får varor och betalt räkningen, så får man förseningsavgift på räkningen, med räknings belopp avdragen!
  Alldrig handla hos dom igen!
 • Hej.

  Väldigt tråkigt för oss att höra att du haft en dålig köpupplevelse hos oss på Shopping4net. Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att se om vi kan kompensera dig där vi har agerat felaktigt.

  Kontakta oss via vår kundservice; 031-7120101 alt info@shopping4net.com

  Med vänlig hälsning Shopping4net

 • Dålig
  11 mån sedan
  Har blivit sämre

  Shopping4net hade snabb leverans förr, men de sista tre beställningarna har tagit för många dagar. Fick värdecheck andra gången när jag klagade, men när jag utnyttjade den, den tredje beställningen, så tog det fortfarande för många dagar innan leveransen kom iväg, så nu har jag bytt butik. Det känns ganska viktigt när jag beställer kosttillskott som jag inte köpt tidigare att de kommer på så kort tid som möjligt, inte efter en vecka.
 • 2017-01-21 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  1 år sedan
  Gjorde en beställning den 25e December 2016 från Shopping4net, och betalade med kort.

  Jag beställde 5 varor, som enligt deras hemsida fanns på lagret. Sen blev det knäpptyst.

  Efter cirka en vecka så kom 1 mail - en vara hade tagits bort då den var slut från leverantören. Efter 2 veckor, ett till mail, en till vara hade tagits bort.

  Nu när jag kollar efter 3 veckor så finns bara 2 saker med på ordern, och den har fortfarande INTE skickats från Shopping4Net.

  Jag kommer inte att köpa från dom igen, och avråder alla andra jag känner att köpa från dom!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt nöjd med köpet. Beställde ledlampor/spot för 10:- styck. Kom snabbt o inga trasiga. Blev riktigt snyggt! :)
 • Tack för en trevlig recension och vad bra att du är nöjd med din "installation":-) Välkommen tillbaka som kund

  Med vänlig hälsning Shopping4net

 • Usel
  1 år sedan
  Mycket dåligt, beställer ett flertal olika varor och får efter några dagar informerad att den del av beställningen inte finns hos deras leverantör och kommer att strykas.
  Nu 12 dagar senare får jag ett andra meddelande om att ingenting av det jag beställde finns tillgängligt, och att hela ordern kommer att strykas.
 • Usel
  1 år sedan
  Än så länge det i särklass sämsta internetköpet jag någonsin gjort.
  Beställning lades 14/12. Står naturligtvis på hemsidan att paketet ska skickas samma dag. Två produkter.
  Hör sedan ingenting och startar en mejlkonversation några dagar senare när paketet fortfarande ej har skickats. Inget större intresse lagd i den konversationen från Shopping4nets sida i att ta reda på vad som faktiskt händer med mitt paket.
  Ringer kundtjänst idag 21/12. Paketet har fortfarande ej skickats och kundtjänst kan inte se varför. Ingen som helst information om varför.
  Vilka företag arbetar så? Hur kan man i sitt system inte se varför ett paket inte har skickats på en vecka?
  Hur kan man strunta i att informera sin kund om en leveranstid på ca 10 dagar när det på hemsidan står att det skickas samma dag med DHL (levtid på ca 2 dagar)?

  Uselt. Har inget större hopp om lev senast 23 dec, vilket innebär en avbeställning och köp av julklapparna får bli i fysisk butik.
 • Hej!

  Vi beklagar dröjsmålet och att paketet inte har kommit i tid! Vi hade väldigt ökade volymer från Black Friday och ända fram till Jul. Vi vill gärna komma i kontakt med dig och reda ut vad är det som gick fel med din leverans. Vi vill även kompensera dig på något sätt.
  Kontakta gärna oss via vår kundservice; 031-7120101 alt info@shopping4net.com

  Med vänlig hälsning Shopping4net

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Är mycket nöjd med Shopping4Net. Bra priser och skickar oftast samma dag som beställningen läggs, alternativt tidigt dagen efter. Precis som det ska vara!
 • Dålig
  1 år sedan
  Jag har köpt en after shave produkt av Shopping4net.
  Själva köpet var helt ok, kanske värt 7 stjärnor.
  Men där tog det bra slut. Paketet kom och innehöll fel vara.
  Skickade tillbaka produkten helt enligt deras instruktion.
  Efter några dagar fick jag ett mail från någon jag inte kände till som refererade köpet.
  Mailet såg precis ut som ett klassiskt phising-försök. Okänd avsändare, konstig rubrik, dålig svenska i texten samt ett försök att få tag i känslig information (bankuppgifter i det här fallet). Precis den typ av mail man ska slänga direkt.
  Jag kontaktade Shopping4net och fick veta att mailet kom från deras ägare!
  På inget sätt har vare sig Shopping4net eller deras ägare indikerat i svar till mig att de förstått att man inte beter sig så här om man ska vara en seriös säljare på Internet.
  Rekommendationen är alltså att handla någon annanstans.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Slår sig på bröstet att de skickar paket samma dag som beställningen.
  Det är ju bra...men inte när man skickar med klimatekonomisk post som tar 4 dagar. Då är liksom idén lite borta om kunden förväntar sig en snabbare leverans än då.
  Man kanske kan ha det som alternativ för de som inte har en deadline.
 • Dålig
  1 år sedan
  Absolut ingenting med Shopping4Net är imponerande.

  Väntade på min order i några dagar (hur lång tid kan det ta att packa några lagervaror?) och fick ett meddelande om att leveransen var försenad 4 dagar. Sedan fick jag idag (en dag efter att ordern skulle ha skickats) ett till mail där det står att ordern är försenad ytterligare 4 dagar.

  Ett företag som inte vet vad en delleverans är eller erbjuder en kund detta efter flera försenade leveranser är inte seriösa i mina ögon.

  Som vanligt när man beslutar sig för att handla från Svenska e-butiker p g a tidsbrist så skiter det sig varje gång.

  Båten med billigt skrot från Kina på väg till Shopping4Net kapsejsade väl eller något...
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Tog 4 vardagar innan mina linser skickades trots lagervara vid beställning
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställt via Shopping4net 2 gånger. Har fått snabba leveranser båda gångerna
 • Usel
  1 år sedan
  Beställde linsvätska. Det tog tre veckor innan jag till slut fick beskedet att den var slut hos leverantören och jag kunde inte få någon leverans. Inbetalda pengar ska enl kundtjänst betalas tillbaka och finnas på mitt konto om några dagar.
 • Dålig
  1 år sedan
  Beställning skickades aldrig ut. Återvände istället som retur till butiken efter några dagar.

  Beställde ett set med bläckpatroner. Fick bekräftelse på att ordern lämnat butiken. 3-4 dagar senare fick jag mail om att de mottagit min retur av ordern. Detta trots att jag aldrig fått varan. Ringde kundtjänst och de meddelade att de fått tillbaka varan som skickats i retur. JAG HADE INTE ENS FÅTT VARAN SÅ HUR KAN JAG RETURNERA DEN?!?!

  Återstår att se om de fakturerar för en vara jag inte fått och de per automatik tagit i retur. Skulle inte förvåna mig för de på kundtjänst hade ingen aning om varför det blivit som det blivit.

  Har handlar här förr utan problem men det finns för bra konkurrenter för att chansa på att handla på Shopping4Net igen.

  Tack o hej.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Stort utbud men majoriteten av varorna är bra mkt dyrare än på andra sajter, så finner ingen anledning till att beställa härifrån direkt
 • 1 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  1 år sedan
  Extremt snabb behandling och produkt enligt beskrivning ++++++++++++++++++
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Enkelt att beställa. Bra priser/leverans. Kommer beställa fler gånger.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Beställde på tisdag och fick leverans på måndag. Gratis frakt, så går egentligen inte att klaga på.
  Annars var det inga problem alls!
  Kan mycket väl tänka mig att beställa igen. Jag hann inte gå igenom allt de hade att erbjuda.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  + Många produkter och snabb leverans (fast posten segade med att skicka ut avi fast paketet/brevet ankom för nästan 2 veckor sen.)

  - Dålig kundtjänst som inte svarar på sina mail.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Har bara gjort ett köp, det gick smidigt. Snabb leverans.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  En femma i betyg då 50-50 av beställningarna går rent åt helvete samt andra hälften funkar hur smidigt som helst. Otrevlig support, har varit tvungen att ringa de vid ett flertal tillfällen, de halvskriker och har en nedlåtande ton.
  Saknar även många vanliga stora varumärken.

  Fraktfritt har de börjat med 2015, det har det inte varit förut. Absolut, snabba leveranser men väger det upp att man får hålla andan varje gång man beställer då man inte vet utgången?
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag beställde två Cederroth Pharbio Omega-3 Forte 120 Kapslar till kanonpriset 109 kr styck på "Black Friday" och på måndagen efteråt får jag meddelandet att produkten utgått ur sortimentet hos deras leverantör samt att pengarna kommer att föras åter till mitt kontokort. Synnerligen suspekt!

  Jag mailar supporten och föreslår att jag får en ersättningsvara till samma pris. Och dagen efter finns "nya" Pharbio Omega-3 Forte 132 Kapslar i lagret istället, vilket jag får köpa till samma rabatterade pris som den tidigare produkten.

  Sammanfattningsvis lite tokig kundhantering kring utgående produkter men supporten (Karoliina) styrde upp det med snabb svar och rättvis rabatt när jag väl tog kontakt med dem. Pengarna från första köpet är efter två dagar återförda till kontot och nya leveransen är även den efter två dagar tydligen på väg. Inte så illa ändå.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Leverans dagen efter beställning! Fri frakt. Rekommenderas!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Det var år sedan jag skrev en recension senast, men detta företag är helt makalöst bra. Hade aldrig hört talas om detta företag men alla recensioner var positiv så det vart värt ett besök. Priset var det lägsta priset, även om det ej hade varit fraktfritt, men detta var ju dessutom fraktfritt, helt suveränt…men kanske för billigt för att vara ett hederligt företag, eller? Eftersom detta var helt fraktfritt borde produkten kanske komma typ fem dagar efter, som det är med många andra företag typ Netonnet. Jag kunde inte ha mer fel! Jag la in min order kl 13:10 och nästa dag hade jag produkten i min brevlåda! Bra priser, fraktfritt, supersnabb frakt, bra paketerat, rätt produkt! Allt perfekt, då kan det inte bli mindre än full pott! Här blir det återbesök :)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Snabb leverans och bra hantering vid retur och reklamation.
  Plocka varor från en hylla och skicka iväg klarar nästan vilken web shop som helst. Det är när det blir fel som man märker om det är ett vettigt företag man har att göra med.

  Tyvärr var det fel bild i web shoppen på produkten jag köpte, vilket drar ner betyget.
  Det var också det som gjorde att jag använde mig av reklamationsrätten.
  Missen kan skyllas på tillverkaren som ändrat en hel del i designen utan att byta namn på produkten men även efter att min reklamation godkänts så är det fortfarande fel bild i web shoppen. Där försvann ytterligare en stjärna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställde lite köksattiraljer. Prima priser med rabatt (sparade ca 300 kr på en panna jämfört med pris i butik, och ca 50 spänn jämfört med nästbilligaste nätbutiken). Försändelsen kom som utlovat.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Shopping4net har överlag rätt så låga priser och är på vissa varor också billigast. Det som är deras starka sida är den snabba leveransen. Man kan beställa sent på dagen och man får leverans nästa vardag! Testade kundtjänsten nyligen och fick svar inom 24 timmar; det är helt okej men skulle önska att den ändå var snabbare när man ställer enklare frågor. En chatt vore kanske på sin plats?
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Direktbetalning endast tillgängligt med Nordea.

  Snabb leverans. Bra förpackat. Snygg hemsida.
 • Bra
  2 år sedan
  Bra. Jag hade velat bekräfta betalsätt, då faktura var förkryssad och jag ville betala med kort så blev det fel. Priserna är något högre på apoteksprodukter än den "rödvita" konkurrenten. Annars var det lätt och smidigt att beställa från Shopping4Net.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Snabb leverans, beställde i måndags morse och fick varan tisdag eftermiddag (detta var så klart när alla varor fanns i lager).

  Beställde bland annat ölglas och vinglas, de var väl förpackade och hade hållt genom postens "varsamma" hanterande ;)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Snabb leverans och när vi reklamerade porslin, så fick vi utan problem en ny leverans. Bra pris oxå.
 • Usel
  3 år sedan
  * Varning! Företaget gör en kreditupplysning på en även om man handlar med sina egna kort! (dvs inte tar några fakturering eller avbetalning)*

  (har ni inget emot det så verkar det vara helt okej)

  Varan jag beställde stämde bra överens med hemsidan och leveransen var smidig och snabb till ett bra pris.
 • Hej.
  Vi tar ingen kreditupplysning kopplat till kortbetalning. I vår snabbkassa finns dock en möjlighet att skriva in sitt personnummer och därifrån automatiskt hämta sina adressuppgifter genom att trycka på knappen " Hämta namn och adressuppgifter". I samband med detta görs en kreditprövning vilket vi också informerar om i direkt anslutning till denna knapp.

  Hoppas detta reder ut eventuella frågetecken som uppstått. Vi hoppas dock att du är nöjd med ditt köp och kommer tillbaka till oss / Med vänlig hälsning Mikael, Shopping4net

 • Usel
  3 år sedan
  Får veta 2 veckor efter beställning att ena produkten tydligen var slut när beställningen gjordes. Varför ens kunna lägga en produkt i varukorgen när den är slut?
 • Hej

  Väldigt tråkigt att höra. Normalt sett så framgår det i e-butiken både på produkten samt i kassan huruvida varorna finns på lager eller ej.
  I sällsynta fall kan det vara så att flera individer mer eller mindre samtidigt handlar samma varor, och då hinner inte tekniken uppdateras så fort som den borde och visar därför missvisande information i kassan.
  Detta är något vi aktivt arbetar med, och det är lyckligtvis väldigt sällsynt. Systemet skickar ut förseningsmail med jämna mellanrum samtidigt som våra duktiga medarbetare i kundtjänst manuellt också går igenom inneliggande order så att detta normalt inte skall kunna ske. Tyvärr kan jag inte se ditt ärende specifikt, då det i ditt omdöme inte framgår några detaljer, men naturligtvis är du välkommen att kontakta oss via info@shopping4net.com så ska vi se till att hjälpa dig på bästa sätt för att du skall återfå förtroendet för oss och vår webbshop.

  Med förhoppningar om en fortsatt trevlig höst!

  Mvh/ Juhani, Kundtjänstchef

 • Perfekt
  3 år sedan
  Grymt bra!
  Första ggn jag beställde av denna site och är mer än nöjd.
  Väldigt bra pris (Extend linsvätska) samt fri frakt.
  Paketet kom dagen efter beställning.
  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Var på jakt efter lite allehanda sällskapsspel, och Shopping4Net hamnade ofta i toppen. De hade inte lägst priser, men inklusive frakt var de billigast.

  + Priserna
  + Fri frakt
  + Webbshoppen
  - Systemet för rabattkoder
  - Tveksamt emballage

  Sammantaget en mycket trevlig köpupplevelse. Vet inte om ambitionen är att vara en "allbutik", men de har ett märkligt spritt sortiment. Med förhoppningen om att de inte återinför dyr frakt så kan jag mycket väl tänka mig att handla igen!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Fick ett bra pris på linser via prisjakt. Snabb leverans och relativt snabbt svar från support. Vettig hemsida. Handlat i butiken innan, när de haft lägst pris på mina linser.
  Valde fel betalsätt av misstag sist jag handlade, råkade ta faktura. Mailade direkt (på kvällen) och sa att det var ett misstag, men trots det fick jag hem information några dagar senare att de hade gjort kreditupplysning på mig, konstigt... Hade också en rabattkupong hos dem som jag fått på mailen. Tydligen var den inte giltig längre, trots att det inte stod något bäst-före-datum.
 • Dålig
  3 år sedan
  Knappt godkänt!

  + Stort utbud

  - Hög fraktkostnad
  - Långleveranstid
  - Priserna är högre än vad man marknadsför

  Kände mig faktiskt lurad. Hade en rabattkod på 50 kr, och kände att jag kunde få en produkt som jag brukar köpa lite billigare. Men då jag beställt, så insåg jag att man lagt på 50 kr i frakt. Detta framgick inte tydligt.
 • Hej

  Kul att du är nöjd med vårt sortiment, men tråkigt att du tycker fraktkostnaden är hög. Om man handlar för över 500kr så är det fraktfritt. Med jämna mellanrum kör vi också kampanjer via exempelvis vår Facebooksida där vi under perioder erbjuder fri frakt. Håll utkik!

  Mvh/ Juhani, Kundtjänstchef Shopping4net

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Mycket snabb leverans! Enkelt och smidigt!