Betalningsalternativ

PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Frankrike. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Photobox har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2017-01-18 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag beställde två tavlor 60x80 för 240 kr styck, svinbra kvalite leveranstid på 5 arbetsdagar, i rate 9/10
 • Usel
  2 år sedan
  Jätte långa leveranstider. Julkorten kommer inte dyka upp innan jul fast beställt 9 december. Framgår inte tydligt att korten skickas från England. Nästa år beställer vi julkort från något annat företag.
 • Usel
  2 år sedan
  Gjorde en beställning för 130 kronor. Några vanliga kort och något lite större kort (20x30 cm). Frakten på det gick på lika mycket som beställningen i sig. Är allergisk mot företag som försöker tjäna pengar på att lura folk på dyr frakt. Så därför aldrig mera photobox!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Jag beställde en fotobok och boken jag fick var av hög kvalitet. Hemsidan var smidig att använda och leveransen var snabbare än utlovat. Jag saknar en del funktioner och effekter vid skapandet av boken, därav inte full poäng.

  Med andra ord har jag inte alls haft problem som flera angett i övriga kommentarer nedan. Jag kan därför varmt rekommendera företaget.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Jag beställde ett iPhone 4/4s-skal när det var ett erbjudande: 49 kr istället för 249 kr. Jag tror själva skalet var gratis och de 49 kronorna var frakten.

  Hur som helst, själva designandet av skalet gick okej att göra. Jag betalade via Paypal, smidigt! Leveransen tog ganska lång tid- nu kommer jag inte ihåg exakt, men kanske 10 dagar.

  Produkten blev okej. När jag redigerade bilderna såg det bra ut på datorskärmen medan de i verkligheten var för starka. Det kan ju vara mitt fel med bildskärmsinställningar, men jag brukar aldrig ha det problemet annars.

  Kan jag rekommendera Photobox? Ja, om du hittar ett bra erbjudande eller om de är mycket billigare än andra ställen. Men se till att du har gott om tid för att invänta leveransen. Som ett sista tips: Var försiktig när du använder Photobox redigeringsalternativ på dina bilder. Det är bättre att fixa bilderna i Photoshop eller liknande och sedan ladda upp dem.
 • Dålig
  3 år sedan
  Beställde kopior av ett 5 olika kort i olika storlekar. Hemsidan var mycket krånglig och svårtydd men trots detta lyckades jag genomföra min beställning av förstoringarna. När jag fick hem korten, i två olika försändelser så visar det sig att jag också har fått betala för två olika frakter. Vid frågan till företaget så fick jag veta att det står på deras hemsida att de gör så då de använder olika företag för framkallning som ligger i olika länder. sen NÄR blev det mitt problem? och för det andra så står det inte tydligt alls på deras sida att så gäller. Jag kan anse att PB får lösa detta själva så att jag som kund inte blir drabbad! de vägrade helt ta bort min extra fraktkostnad efter snorkiga svar från kundtjänst.

  Jag har beställt via Fujifilm efter det. Fick tre olika försändelser när jag gjorde en storbeställning och fick EN frakt (som var billigare) och jag är så nöjd.

  Aldrig PB igen.
 • Usel
  4 år sedan
  *VARNING*
  Photobox lockar kunder med utlovade leveranstider.
  Själv betalade jag en frakt via DHL för att få mina produkter levererade innan julafton. Fraktkostnaden var 219:-
  Paketet kom inte fram innan julafton, vilket Photobox 'garanterat'. Efter kontakt företaget ursäktade de att leverans inte skett som utlovat och sa att om jag inte hämtade ut mitt paket så kunde de stryka hela ordern.

  Alltså är deras garantier inte värda ett piss! Levererar de inte som utlovat, så anser de sig inte behöva kompensera dig som kund.
  Trots sina ockerpriser för frakt och trots sina garantier så levererar de inte i tid och du som kund kan inte förvänta dig någon kompensation.

  Handla INTE av Photobox om du behöver få dina varor levererade inom en garanterad tid!
  Deras "leverans innan jul garanti" är en ren lögn, det är ingen garanti, den efterlevs inte och du som kund får ingen leverans innan jul och inte heller någon kompensation!
 • Usel
  4 år sedan
  Jag bedömer endast kostnader och inte produkternas kvalitet.
  Beställer idag söndagen 9 dagar innan julafton 2 st fotokalendrar i A4-storlek och lite bilder för 320 kronor, vilket kan skickas som BREV. För detta vill PhotBox ha 118 kr för att skicka med post, dock utan att då kunna leverera innan jul. NIO dagar pratar vi om. För garanterad leverans måste det skickas med DHL som de då tar 180 kr för. OCKER!
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Levererades väldigt väl förpackat, hård kartong + att fotona låg i plastfodral. Tummen upp för det.

  Leveranstiden är inom ramen för okej för min del.
  Beställde på lördag fick dem på fredagen veckan därpå.

  Helt okej färger, lite åt det kallare hållet kanske men okej.
  Lite nyanserade åt blått... Vilket dem inte är innan.
  Men det är även inom ramen för okej för min del.

  Av 51 bilder så kan jag hitta märken på alla bilder på exakt samma ställen. Syns bara i vissa vinklar dock men ändå.... Linjer från kant till kant.
  Lite stötigt för mig som är noggrann med mina bilder....

  Har även beställt en fotobok sedan tidigare, den blev jag nöjd med dock... Det ger 1p extra.
  Boken var okej i färgerna, okej papper (lite tunt kanske), bra levererad.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Jag är mycket nöjd med böckerna jag har mottagit. Absolut i toppklass****************
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Bra hemsida med smidiga och enkla funktioner. Bra kvalité på foton och fotokalender till mycket bra priser. Snabb leverans också! Jag rekommenderar alltid Photobox till vänner som vill slippa printa sina egna bilder hemma. Detta är mycket smidigare och bättre!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Har köpt både en fotobok och förstoringar från Photobox, allt var perfekt. Snabb leverans och ett fantastiskt trevligt bemötande av kundtjänst kan jag bara instämma i föregående att detta är proffskvalitet på både deras foton och personal.. Detta är det absolut bästa sättet att få perfekta bilder. Fick en underbar fotobok där min avlidne son finns förevigad på det vackraste sättet någonsin..
  Mina varmaste rekommendationer till detta företag.......
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Har beställt en del kalendrar och fotoböcker, särskilt runt jul förra och förrförra året.
  För mig har allt fungerat jättebra. Leveranserna har hållits och när jag inte var nöjd med en fotobok kunde jag bara skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka. Mycket bra! Dessutom ganska prisvärda produkter.
  Hyfsat smidigt att jobba på hemsidan, ladda upp bilder och redigera etc.

  Rekommenderas av mig iaf.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Har gjort flera fotoböcker. Utmärkt kvalité på färdiga böcker men det är upp till var och en att redigera sina foton varför planering är viktig.
  Lite svårt ibland att orientera sig på sidorna där böckerna byggs upp.
  alltid mycket snabb leverans.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Beställde muggar alla blev överförtjusta i dessa en välkommen present och minne för dom som fick.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Har beställt både almanacka och foton och fotoböcker från photobox och tycker att dom håller högst kvalitet av dom jag testat.
  Det är proffskvalitet på deras grejor helt enkelt.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Har beställt från likvärdiga bolag inom fotoframkallning & blivit besviken på kvalitet & galna beskärningar, men Photobox har alltid hållt i både kavalitet, Tid & Pris. En väldigt snygg & enkel hemsida, ett stort utbud på produkter till överkomliga priser.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  En utmärkt tjänst. Mottagaren blev jättenöjd och det var enkelt att fylla den med mina bilder. Kan varmt rekommendera den till alla.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Utmärkt service. Snabb leverans. Uppladdningen av bilder har förbättrats avsevärt. Snygga produkter.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Bara positivt att säga, beställt flera fotokalendrar. fotoböcker, nästa beställning blir en canvas :)
 • Perfekt
  6 år sedan
  Jättenöjd med mina fyra väggalmanackor i A3 och A4! Bra bildkvalité och korrekta färger. Bra leveranstid.
 • Usel
  7 år sedan
  Klarade inte av leverans innan jul, trots företagets garantier om just detta. Skyller ifrån sig på att posten har förlängda leveranstider, men säger också att de ska sätta igång med ny produktion, varför då? Om det nu bara handlar om att posten inte kan leverera i tid så borde ändå mina varor vara färdigproducerade innan jul!

  Går inte att få tag på i telefon "På grund av tekniska problem", vilket sänker trovärdigheten. Ger ingen kompensation (ännu) för deras usla hantering. Det är ändå julklappar vi pratar om, är inte så kul att få dessa efter nyår.

  Nästa gång väljer vi annat företag. Kvalitén är hög, men priset är därefter. Med tanke på allt strul så är det inte värt att handla hos Photobox.
 • Usel
  7 år sedan
  Beställde den 6:e maj 20 dagar senare, ingen uppdatering på sidan och ingen tavla... Kommer inte beställa igen!!!
  Tok låååååång leverans verkar det som!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Här var det blandat mellan bra och dåliga betyg på detta företaget.

  Jag beställde i alla fall 6 st kalendrar som kostade mig totalt under 600 kr inklusive frakt.
  Efter en vecka kom de till mig, detta var ändå 2-3 veckor innan jul. Jag har gjort kalendrar de senaste 6 åren från olika företag och detta är de bästa, enligt både mig och de som jag gett kalendrarna till. Snygg design med svart bakgrund, bilderna har helt korrekta färger.
  Jag håller på en del med foto och har en skärm kalibrerad för att få rätt färger.

  Så för mig var det snabbt, billigt och bra.
 • Usel
  8 år sedan
  Beställde fotokalender den 7:e december. Enl. uppg. så skickades den den 9:e december. Idag är den den 22:a december och ingen kalender har kommit. Köpte expressleverans (48h leverans).
  Detta är andra gången jag använder Photobox och båda gångerna har leveransen tagit långt över de 8 dagar de angivit.

  ALDRIG MER PHOTOBOX/PIXDISCOUNT!!! SKITFÖRETAG
 • Usel
  8 år sedan
  Katastrof, beställde en fotokalender med mitt barn i tre ex, fick en korrekt kalender och tre st med ett franskt barn.
  Det går tyvärr inte att ringa och pga denna miss fick vi aldrig några kalendrar till julklappar.
  Det kom ett mailsvar efter tre dagar där vi fick tillbaka kostnaden för två kalendrar, portot på 100 KR (!) nämndes inte, inte heller någon goodwill-ersättning.

  Aldrig mer Photobox.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  OK kvalitét, hade varit önskvärt med något djupare färger.
  Bra leveransuppdatering via mail.
  Skickas i en plastlåda (Photobox) i en ESD-liknande påse; gott skydd mao.
  Leverans < 1 vecka (skickas från Frankrike).
  Uppfyllde mina förväntningar väl.
 • Bra
  8 år sedan
  Vissa starkare färger har blivit dovare, och hudtoner mörkar de gärna. Korten var annars bra förpackade i en plast"låda" med plastpåse runt om. Jag vet inte om de har bättrat sig i och med den nya hemsidan, kan ju vara så.

  Jag skulle inte rekommendera photobox till folk som är nöjda med hudtonen på sina bilder, eller har t.ex rött hår, jag har mörkrött och de tonade ner mitt hår till en mer brun nyans.
  Annars var bilderna fina.
 • Ganska bra
  9 år sedan
  Jag har beställt från Photobox ett flertal gånger och det har gått utmärkt för det mesta, och har fått fina bilder. Hade problem med leveransen en gång tror jag, men det löste sig. En ganska dålig sak var att det verkade som de hade tappat alla mina kort i marken eller liknande eftersom några av dem var lite kantstötta.. men överlag tycker jag det är helt okej och prisvärt.
 • Usel
  10 år sedan
  1. Bilderna framkallas i Frankrike dvs frakten tar tid, lång tid.
  2. Du kan inte beställa olika storlekar på kort samtidigt utan vill du ha en förstoring måste du göra en separat beställning med framkallningsavgift och frakt.
  3 Ordrar under 600 foton får inget kollinr. Varför du inte kan kontrollera var ditt paket ligger och skräpar och du får vänta ett dygn extra innan du kan hämta det.
  4. Kundservice består av en mailadress där du får vänta flera dygn på svar, telefon saknas.
  5. När din beställning inte kommer på av dem utsatt tid skyller de på posten. Som om jag som kund skulle bry mig om det är deras lab eller deras fraktfirma som inte funkar. Jag är betalande kund hos Photobox (inte jag längre såklart) och det är deras ansvar att se till att jag får mina varor i tid.
 • Usel
  10 år sedan
  Beställde den 18 maj, har fortfarande inte fått mina bilder. Inte heller svar på mitt mail till kundtjänst.
  Handla INTE av Pixidiscount då jag anser att de låga prisena endast är lockpriser och de tyvärr inte kan hålla vad de lovar.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Beställde typ 200 bilder.
  Det gick fort och lätt och inget krångel.
  Bilderna blev bra.
 • Usel
  10 år sedan
  Citat: "Din beställning som gjordes den xxxx-xx-xx xx:xx, kommer tyvärr att bli försenad med 48 timmar.

  Pixdiscount har lovat dig att framkalla högkvalitetsbilder på rekordtid och ber därför så hemskt mycket om ursäkt för denna försening.

  Vi tackar för ditt överseende och ditt förtroende."

  Det har nu gått 49 timmar över tiden vilket är 50% över tiden som dem lovade mig... Fortfarande har inget hänt. Jag tycker inte att dem ska lova saker som dem sedan inte kan hålla.