Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
The worst online shop ever - do not buy anything there. I have not received the ordered goods, and trying to cancel the order. Wish me god luck that I get me money back.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
För 2 veckor sen beställde jag en solcellspanel för 4 395,- ifrån detta företag. Stod att det skulle ta 1-3 dagar för den att levereras. Fick en orderbekräftelse, det var allt. Har fortfarande inte hört något. Har både ringt och mailat, utan att komma i kontakt. Handla INTE ifrån detta företag!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Beställde och fick beställningsbekräftelse via mail och sen har jag inte hört ett ljud annat än att klarna vill att jag ska betala inom 10 dagar. Varit i kontakt med klarna så det löser sig förhoppningsvis, MEN powerbankspecialisten.se har jag både försökt ringa och maila utan något svar. Akta er för detta företag... Även om jag en vacker dag skulle få hem powerbanken så får man ju hoppas att det inte är nåt fel på den...
Anonym användare
Anonym användare
Usel
5 månader sedan
Fick en orderbekräftelse, sedan ingenting. Inget levererat. Inget svar från supporten. Undvik, helt enkelt.
j
jorakporak

1 omdöme

Usel
8 månader sedan
Varning för den här butiken! Fick en defekt vara. Har försökt att kontakta dem både via formulär på deras hemsida och via mejl. Ingen respons på över en vecka. Går inte att ringa till dem då deras support "har stängt".
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
8 månader sedan
Beställt solcellsladdare för två veckor sedan, har betalat och fått order bekräftelse men sedan har det varit tyst, mailade och fick inget svar, ringde och då sade telefonsvararen att de hade stängt...
T
Talemix

2 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Bäst pris. Fri frakt. Snabb leverans, kom nästa dag i brevlådan. Smidig betalning. Full pott! De gör det också lätt att returnera genom att skicka med en klisterlapp för fri retur. Produkten: Bra funktion på strömadaptern som laddar snabbt likt original laddaren till Nexus 6P, plus att det finns ett vanligt USB uttag så det går att ladda t.ex. ett tillbehör samtidigt. Känns som gedigen kvalitet i handen. Beställer gärna där igen om det är något man behöver.
K
Kalbo

6 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Jag är så nöjd man kan bli med produkter, betal-alternativ, pris och leveranshastighet. Kort och gott, superbra och supersnabbt!
Betyg köpupplevelse
1.4Dålig
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(0)
(0)
(1)
(5)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCardPayPal
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.powerbankspecialisten.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: SmartaPrylar Uppsala handelsbolag

Organisationsnr: 969780-5720

Information hos allabolag.se