Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Uppfyller ej Prisjakts butikskrav

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Shopcorn har fått betyget (3.00)
Sortera efter:
 • Usel
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  2017 blev jag kontaktad av detta företag.
  Det hade hittat min verksamhet via sociala medier sa dom.

  De målade upp en väldigt bra bild av sig själva, om hur mycket trafik deras sida genererade och att de nu ska gå in i "fas 2" som de kallade det för, att nå ut till fler kunder och företag. Och att dom per automatik skall ge dig trafik till sidan hos dem, alternativt också marknadsföra dig via deras "showroom" på startsidan.

  Efter att ha godkänt deras erbjudande att få med min verksamhet på deras sida, så började jag bli lite orolig att det som utlovats och vad som sagts om deras verksamhet inte riktigt var 100% sant.
  Efter mycket letande och sökande kom följande information upp:

  1. Den trafik som de säger sig ha, stämmer inte. De pratade om mellan 250.000 - 300.000 unika besökare varje månad. Detta är inte sant, de har inte ens över 80.000 besökare per månad. Även dessa siffror är antagligen mycket lägre.

  2. De marknadsför inte dig. Endast vissa (väldigt få visas där)

  3. Fas 2, att företaget nu "går in i fas 2" har förmedlats till nya kunder som de vill ska sälja via dem, i flera år. Kunde så långt som i alla fall 1.5 år tillbaka, innan jag ingick avtal med Shopcorn, att samma sak utlovats/informerats till andra företagare. Alltså redan i slutat av 2015.

  4. För er som jobbat inom webbproduktion / Telemarketing känner nog igen de ökända företagen Yellowregister, Yreg. Detta är bolag som medvetet lurade sina kunder att signera avtal som var dyra, svåra att tyda och väldigt våra att ta sig ur.
  T.ex fanns det avtal som vid signering gjorde att om du inte sa upp ditt avtal under det första året (inom 3 månader) så knöts du per automatik till ytterligare minst 2 års avtal.
  Dessa bolag är svartlistade.
  Man stressade fram beslut, med oärliga uppgifter från deras säljare.
  Det hör till saken att grundarna och ägarna för t.ex Yellowregister & Yreg, är samma personer som driver och äger Shopcorn.

  5. Alla dessa "toppen betyg" på alla rating sidor, är skapade av personalen från företaget. Bra att veta då det skapar en falsk bild.

  Ett "grundpaket" kostar en företagare drygt 15.000-16.000 kr per år.
  Under mitt år, hade jag inte en enda presentation i "showroom", ingen presentation på deras Instagram.
  Inte heller en enda försäljning av produkter som jag hade i min "butik", det fanns ingen trafik.

  Rekommenderar KRAFTIGT att om du som företagare blir kontaktad av detta företag för att samarbeta...Så tackar du nej. Du kommer INTE få vad som utlovas, du kommer INTE tjäna pengar på detta samarbete eller sprida ditt varumärke och du kommer ENDAST förlora dyrbart kapital som din verksamhet kan lägga på sådant som du vet genererar utveckling för din verksamhet.
  Detta är ett blufföretag. Deras ägare är tidigare svartlistade för andra verksamheter.
  Lär av mitt misstag....Acceptera INGET från detta företag för dom lurar dig, och tar dina pengar.
 • 2017-10-18 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpt diverse saker på Shopcorn.com typ posters tandbleknings kit och mobilskal och alla produkterna har dykt upp inom ett par dagar så jag rekommenderar denna sajt då det är prisvärt och extremt snabba leveranser
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Handlade på 5st produkter på Shopcorn.com fick hem mina varor snabbt, var dock spridda leveranser som var ett litet minus. Detta minus fylldes dock upp av en otroligt snabb och trevlig kundtjänst som besvarade mitt ärende snabbt och effektivt.

  Jag är en återkommande kund! :)
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snabb leverans och riktigt snygga skjortor!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jätte nöjd
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jättebra sajt. Samt att levererade jäkligt snabbt till mig..