Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Konkurs

Vidare information visas ej p.g.a. nedanstående orsak

Detaljerad information Console.se har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2016-09-21 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • 2016-05-03 - Prisjakt har ändrat uppgifter om företagsnamn och organisationsnummer från B & V Brothers AB (556826-1670) till Jonatans Service och tv spel AB (559003-0838)

 • Perfekt
  Beställde glasbyte på min iphone 4. Super bra pris och suverän service. Fick mobilen hemskickat på 1 endaste DAG!
  Rekommenderar butiken och deras tjänster varmt.
  Glad sommar.
  4 år sedan
 • Perfekt
  Köpte en Wii Remote Plus; erbjudande stämde med verkligheten. Priset billigt i förhållande mot andra leverantörer av samma produkt. Väldigt nöjd!
  4 år sedan
 • Perfekt
  Snabb leverans. Fick grejerna efter bara en dag.
  Hade mejl konversation och fick svar efter bara någon timme.
  5 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )
 • Ganska dålig
  Blandad upplevelse.

  Köpte:
  http://www.console.se/product.html/xbox-360-mottagare-for-pc?category_id=24

  Vet att microsoft har slutat att tillverka dessa men eftersom att bilden på produkten är en original adapter ringde jag och frågade om detta var just original adapter från microsoft. Frågade även specifikt om det står microsoft på produkten.

  Fick ett ja på båda dessa men fick ändå hem en 3e parts adapter som det står "XBOX 360" på som jag misstänkte.

  + Väldigt snabb leverans vilket höjer betyget

  - Felaktig information över telefon
  - Fel bild på produkten
  - Ingen info på produkt sidan om att det är en 3e parts adapter

  ---------------

  EDIT:

  + Console har ändrat infon på produkten

  - Produktet fungerar inte för närvarande då den tappar kontakt med 1 av 4 kontrollers. Efter det går det inte att koppla just denna kontroller igen och dom andra hoppar av/på ibland

  Kan därför tyvärr inte än iaf höja mitt betyg. Felsökningen fortsätter...
  4 år sedan
 • Perfekt
  Beställde en USB-mottagare för Xbox 360-kontroll till PC.
  Hade varan i brevlådan dagen efter jag lade beställningen, och då bor jag trots allt i Härnösand (mitt i Sverige).

  Troligtvis snabbaste leveransen jag någonsin varit med om, kan inte ge annat än högsta betyg på detta! :)
  5 år sedan
 • Ganska bra
  Beställde ett chippat wii och fick min vara hyfsat snabbt och den verkar fungera som den ska. Enligt hemsidan så ska man få varorna man beställer före klockan 16 redan nästa dag. Detta gäller dock inte Chippade konsoler (Vilket inte står på deras hemsida).

  De har en hemsida som inte verkar uppdateras särskilt ofta, tex så uppdaterades inte min order status inte ens efter att jag hade fått varan. Skickad en fråga till kundsupporten via deras webbformulär (som man skulle göra enligt hemsidan) men fick inget svar. Efter två dagar utan svar så ringde jag dem och fick information om min order.

  Väldigt dåligt av dem att inte uppdatera order statusen, hyfsat snabb respons från kundsupporten när de väl svarar på mail/tele.

  Helt ok butik. Men finns säkert bättre alternativ.
  5 år sedan
 • Perfekt
  Beställde ett r4i 3ds som jag e mkt nöjd med. Hade lite svårt och förstå hur man skulle göra. Fick bra hjälp av personalen med det.
  Trevlig sommar
  5 år sedan
 • Perfekt
  Har beställt av Console 2ggr. Första gången var det en chippning av ett Wii inkl. frakt fram och tillbaka.
  Funkade klockrent utan problem
  För 2 veckor sedan beställde jag Traxdata DVD-skivor, fick Verbatim istället. Ringde och fick en fraktsedel via mail, skickade tillbaka skivorna och de satte tillbaka pengarna på mitt kort, allt inom en vecka.
  Har inte haft något som helst med med Console
  5 år sedan
 • Usel
  Får fel vara (kostar 99 kr). Tar två dagar att få svar på första mailet. Får till svar att de ska titat på det.
  Inget händer, mailar igen, får som svar att de kan skicka rätt vara efter två dagar.
  Jag ifrågasätter att det verkligen är rätt, fyra dagar senare svarar de att det inte är rätt och undrar om jag vill skicka tillbaka den.

  Varan kostar 99, bara frakten tillbaka är troligen lika dyr som inköpspriset på sladden känns ju totalt slöseri på allas tid och resurser.
  Det samt de långa svarstiderna på vad som är världens enklaste ärende gör ju att jag aldrig kommer att orka handla här igen.
  5 år sedan
 • Usel
  Jättedåligt av console !

  Beställde en VGA Kabel till Ps3, fick en sliten gammal kartong troligtvis använd ska skicka tillbaka den direkt!
  5 år sedan
 • Ganska bra
  Jag får revidera mitt betyg och höja betyget till 6 av 10.
  Det dåliga med butiken är att de är svåra och nå samt att de tar några dagar på sig att besvara mail. När väl det är sagt så sköter de det de sagt att de skall göra. Att min flashning tog sån jäkla tid beror helt på posten. När jag svurit klatr och kollade datumen så har console skickat allt i god tid, att posten sedan tar en vecka att leverera är ju inte consoles fel.

  Så, personligen kan jag tänka mig att återkomma som kund.
  5 år sedan
 • Usel
  Nu har dom länkat piranha till en vanlig fragfx V1.

  Kommer inte handla en något mer från denna butik. Köpte en Fragfx till ett riktigt bra pris och när jag fick hem den så fattade jag varför. Dom funkar tydligen inte till den senaste uppdateringen av ps3. Borde stå klart och tydligt att den inte funkar längre! Inte längst ner med liten text!
  6 år sedan ( Uppdaterat: 5 år sedan )
 • Usel
  Lämnar in iPhone för att byta batteri men de vill göra en felsökning först, vilket inte skall kosta nåt och ta ett par dagar. När jag inte hört nåt på två veckor så ringer jag upp dem och får som svar att den ligger i kö och att det skall ta nån dag till. Efter tre veckor har jag fortfarande inte fått nåt svar från dem...
  Personalen är inte mycket att hänga i julgranen de heller då de knappt verkar förstå svenska. Fy fan!
  6 år sedan
 • Usel
  den här butiken borde få slå igen.

  strike one: beställde ett xbox360 där det skall sitta en lite-on läsare i. fick istället ett xbox360 med spoofad samsungläsare. vilket betyder att det ej går att uppdatera till nyare dashboard och då ej heller spela nyare spel.

  strike two: beställde psp-batteri och fick trasiga batteriet tre gånger i rad (varav den sista gången så förstörde det mitt psp, dock inget jag kan bevisa)

  strike three: beställde wii-mote där de stod att det skulle vara ORIGINAL, men fick tredjeparts-skräp som inte går att synca (eller funkar 1 av 3 ggr)

  och detta var bara de tre större problemen med dem, har varit med om ännue fler mindre irritationsmoment..

  sen att de har sveriges mest dryga personal gör inte saken bättre.

  mitt råd är stanna så långt borta ifrån den här butiken som du kan!
  6 år sedan
 • Usel
  Beställde en JTAG:ad 360 härifrån. Beställde en arcade-version utan strömsladd och hårddisk osv, visst det tog lite extra tid att få hem xboxet, men gissa vad de kompenserade förseningen med??!

  -en HDMI-sladd
  -en 250gb HDD till Xboxen
  -power brick

  Allt detta fick jag alltså som kompensation för att varorna var sena. Det kallar jag bra service! Nästa gång jag handlar någon ny konsoll eller tillbehör blir det GARANTERAT härifrån igen!

  edit:

  Efter att JTAG.boxen strulat tre ggr och jag skickat in den lika många så begärde jag pengarna tillbaka, men det fick jag inte. Istället ville de ge mig en Xbox slim och pengar emellan, men det var ju inte det jag var ute efter. Jag ville ha min JTAGgade xbox eller PENGARNA tillbaka. Det gick absolut inte sa han. Dumt nog istället för att vända mig till Reklamationsnämnden så böjde jag mig ner och tog emot console.se's skit.

  Det som började så bra blev till slut en riktig skitaffär. Jag kommer aldrig handla här igen.
  7 år sedan ( Uppdaterat: 6 år sedan )
 • Usel
  De säljer fragFX (ps3-kontroll). De fungerar inte efter senaste uppdateringen på PS3:an som kom i september. Trots det fortsätter console.se att sälja den. Oseriöst. Har själv köpt en, får inte pengarna tillbaka. Däremot raderade de mitt konto :)

  Uppdatering: Ser nu att flera lurats på samma sätt. Så sanslöst dåligt och girigt.

  Uppdatering 2: Säljs fortfarande och ser att fler köpt den och känner sig lurade.
  6 år sedan
 • Usel
  Riktigt jävla dålig det här med fragFX!
  Har också blivit lurad i tron att det var en nyare modell. Fy på er! Kommer aldrig mer handla där.
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Beställde på tisdag och varorna kom på torsdag. Fick ingen orderbekräftelse, dom svarade dock snabbt på mitt mail om detta. Snabba leveranser och bra priser.
  6 år sedan
 • 2011-01-26 - Notis: B & V Brothers A (556826-1670) tog över verksamheten från Digital Electronics Nordic AB (556725-2787).

 • Usel
  Första och sista gången jag handlar ifrån console. Köpte en xbox 360 handkontroll och lite wii tillbehör som enligt lagersaldo fanns för omgående leverans. Jag beställde från console.se pga deras 24-timmars leveranstid. Efter två veckor hade ingenting hänt så jag mailar och frågar varför det inte händer något och svaret blev att en av varorna inte fanns i lager men skulle komma in "om några dagar" två veckor senare kommer paketet. dagen efter kommer första påminnelsefakturan, försöker få mailkontakt med console utan framgång och hoppas att de iaf har läst mailet och åtgärdat problemet, förra veckan fick jag ett inkassokrav så jag ringer console och förklarar hur det ligger till, svaret blev något i stil med "papperskillen har gått hem för helgen men han ringer på måndag" vilket han inte gjorde. jag kontaktade console dagen efter och får bara svaret att de inte kan göra något åt det, vilket de inte sa veckan innan. Har nu fått inkassokravet upplöst helt utan deras hjälp.

  - Dålig service
  - Ingen mailrespons
  - Otrevlig och ohjälpsam personal i telefon

  Kommer aldrig rekommendera någon att handla ifrån Console.se
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Väldigt snabb och bra leverans (mindre än 2 arbetsdagar från att jag lagt beställningen)! Mycket nöjd med köpet.
  Drar av en stjärna för brist på information om orderstatus/leverans. Det behövdes dock knappt med tanke på den snabba leveransen.
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Snabb och bra leverans. Köpte Wii Resort till ett mycket bra pris. Helnöjd (Orderstatus gick inte och se på hemsidan, lite frustrerande när man väntar.. Drar av en stjärna för det). Rekommenderas!
  6 år sedan
 • Mycket bra
  Beställde Wii motionplus med Wii resort. Bästa pris på varan. Var slut i lager när jag beställde. Men dom fick in nya samma dag det var sagt. Varorna skickades i fredag och jag fick dem idag. Snabbt och bra.
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Fick sakerna snabbt, men tyvärr var det en del produkter som var fel. Men jag fick pengarna tillbaka och fick behålla de felaktiga produkterna dessutom (som funkar lika bra som de jag beställde bara att de inte är original)

  Får en nia eftersom det var lite klantigt att skicka fel. Men det gick snabbt och de var bra att ha att göra med.
  6 år sedan
 • Ganska dålig
  Då jag beställde fanns det inte möjlighet att betala med kort, förmodligen på grund av en ny webbbutik. Jag valde då att förskottsbetala. Jag hade svårt att uppfatta vilket kontonummer jag skulle betala till och mailade om detta. Jag fick en timme senare svar via mail, vilket är positivt. Efter fem dagar skickar jag ett meddelande via hemsidan för att ta reda på varför min betalning inte är registrerad men får inget svar. Efter tio (10!) arbetsdagar från beställning får jag ett mail att paketet är skickat. Att det ska ta en sådan tid för dem att bekräfta min inbetalning är helt oacceptabelt.
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Bra service och snabba leveranser.
  Sist beställde jag en PS3, vit, original handkontroll. Fick den dagen efter, mer kan man inte begära.
  Butiken får en 9:a pga att det är lite missvisande med lägsta prisgaranti.
  Hursomhelst är det absolut INGET problem med att beställa.
  Bubbelplast runt samtliga varor jag köpt därifrån.
  Bra jobbat console.se!
  7 år sedan
 • Perfekt
  Köpte en Microsoft Xbox 360 Controller. Jag beställde den strax innan 16 och fick den dagen efter. Priset låg en bra bit under konkurrenterna och det var lätt att handla hos dem. Jag är mycket nöjd!
  7 år sedan
 • Utmärkt
  Varan (En svart Xbox360 handkontroll) kom dagen efter beställning. Inget att klaga på, förutom den lilla avgiften på 10 spänn när man betalar med kort. Känns lite onödigt.
  7 år sedan
 • Utmärkt
  Hemsidan ser inte riktigt ut som den är tänkt i min webbläsare. Men de svarar snabbt på mail och levererade paketet inom utlovad tidsram.
  7 år sedan
 • Utmärkt
  Beställning lades på tisdag med levererans på onsdag. Snabb leverans precis som utlovat. Inga konstigheter.
  7 år sedan
 • Utmärkt
  Jag köpte ett ps3-spel.
  Bra pris, snabb leverans. Det enda jag saknade var besked om när varan skickats från butiken.
  7 år sedan
 • Utmärkt
  Riktigt bra butik. Billiga priser och fraktpriser va väldigt låga!

  Dock måste jag klaga på några saker angående hemsidan.
  1, Sidan hade certifikatsfel, vilket var irriterande men det verkar vara fixat nu.
  2, Jag kontaktade kundservice eftersom jag lade fel produkt i beställningen, dom bytte varorna som jag bad om MEN fick inget svarsmail om att min förfrågan kommit fram(vart fruktansvärt osäker på om dom hade fått mailet eller inte), fick häller inget svar om att min beställning ändrats. Men det syntes om jag loggade in på sidan.

  För övrigt riktigt bra sida, billiga priser och skapligt bra sortiment, Köpte ett wiikey2. Det tackar jag både console.se och wiikey gänget för.

  Kommer nog beställa hos er igen.
  Det såkallade 24h leveransen som vissa klagar över tyckte jag stämnde(från att det skickats), med 24 timmar menar dom högst troligtvis inte att du får det 24h efter beställningen? dom menar väl ändå, från att de har packats och skickats med posten!?
  Tack igen.
  Ni får 9/10! även fast jag tyckte det fanns minus :)
  7 år sedan
 • Utmärkt
  Lite krånglig betaltjänst men annars en jättebra och kul sida. De har sånt som ingen annan har. Har fått höra att de har mycket importerade spel och tillbehör, så är du inte ute efter det så är detta ingen sida för dig.

  Själv ville jag ha just en importerad handkontroll till ps3 och det va vad jag fick, Hongkong edition. så jag är jättenöjd.

  Det bästa är ändå deras snabba frakt. Beställde tisdag kl 17.00 och fick min produkt "framkörd" till dörren av en brevbärare nästa dag runt 16.00. Och då bor jag inte i sthlm eller gbg, utan i en mindre storstad norrut.

  Mkt bra jobbat!
  7 år sedan
 • Perfekt
  ok
  7 år sedan
 • Dålig
  Flashade min 360 där, efter det har jag inte kunnat använda den. ljudnivån gick upp enormt, dvd-läsaren går i ruskigt hög fart.
  8 år sedan
 • Bra
  Beställde på söndag natt, hade varorna på tisadag. Riktigt snabbt med andra ord.

  Minus för frakt- och expeditionsavgifter.
  8 år sedan
 • Mycket bra
  Skickade in min Psp:a för 1 år sedan och fick det "chippat". Fick tillbaka den efter ca 4 dagar, snabbt och för ett bra pris då. Bra kundkontakt:)
  8 år sedan
 • Ganska dålig
  Döm av min förvåning när spelet jag beställt visade sig ha fodral och manual med rysk (eller nåt liknande) text. Jag kollade på deras hemsida igen och märkte då en finstilt text längst ner på sidan, väl dold nedanför både produktinfon och trailern till spelet, där det stod "Ingen svensk eller engelsk manual medföljer". Borde framgå mycket tydligare om det inte är en svensk originalutgåva...

  För övrigt är deras frakt- och expeditionsavgifter rent löjliga.
  8 år sedan
 • Mycket bra
  Jag beställde en trådlös handontroll strax efter kl 16 och hade den i brevlådan dagen därpå, helt enligt vad de lovade. Lite konstigt att de skickade kontrollen i ett brev som kom direkt till brevlådan istället för posten, men det gör mig inget eftersom jag fick den snabbt :)

  För en tia så skulle jag velat ha alternativet att kunna betala via min internet bank på ett smidigt sätt som man kan på många andra "stora" internetbutiker. Lite trist med 10:- avgift för kortbetalning också... men då var dom förståss väldigt låga priser också.

  Jag är mycket nöjd och kan rekommendera dom!
  8 år sedan
 • Utmärkt
  Snabba och bra kontakt från console.se:s sida då det inte fanns någon remote i lager :)

  Får bara en 9:a då det satt en liten gummiliknande-fyrkantig sak i fläkten på wiit (pillade ur med pincett)

  och att det skramlade inifrån wiit när man packade upp det (nån skruv som kanske har lossnat?). Men det fungerar kanon annars :)
  8 år sedan
 • Usel
  Beställde en produkt som enligt hemsidan fanns i lager, väntade ett par dagar utan att något hände och när jag kontaktar dem får jag svaret att de inte alls har den i lager och att det inte finns något beräknat leveransdatum.
  8 år sedan
 • Mycket bra
  Dom hade Xbox 360-handkontroller till riktigt bra pris (dom var bulk alltså utan originalförpackning) så jag köpte tre stycken. Kom inom 24 timmar som det stod, som sagt extremt nöjd med priset, frakten hade kunnat få vara billigare men beställde tillsammans med ett par kompisar så vi delade på den blev inte många kronor var.

  Hade gärna fått finnas fler betalningssätt och inga avgifter på vissa sorters betalningar!

  Allt som allt verkar vara en bra butik! Handlar absolut här igen ifall jag hittar nåt till sånt här erbjudande som passar mig.
  8 år sedan
 • Perfekt
  Beställde ett ps3 spel därifrån som kom dageb efter med posten. Väldigt nöjd. Gick snabbt och lågt pris. Rekomenderas!
  8 år sedan
 • Perfekt
  Mycket nöjd med servicen och supporten.

  Skulle beställa ett nytt skal till min 360-kontroll som det stod var i lager.
  Då ringde dem nästa dag och sa att den var slut i lager och även va slut hos leverantören. Som kompensation så fick jag ett annat skal till samma pris.

  Jag är även mycket nöjd med deras bemötande på telefon och klockrena leverans.
  8 år sedan
 • Usel
  Uppfyller inte garantier under garantitiden.

  Vägrade byta ett trasigt nätagg till ett WII med motivering att det inte var säkringen som gått sönder (undrar vad garantin egentligen täcker?).

  Ursäktade sig med att Bergsala hanterar nätaggregaten som reservdelar.
  Vid kontakt med Bergsala framgick att Console inte köper sina enheter från Bergsala och har därför inte rätt till utbytesenheter eller felhantering.

  Utöver detta var jag själv tvungen att kontakta Console då jag inte hört något på över 30 dagar, de skyllde på att jag hade angivit en felaktig mailadress (den fungerade dock bra när jag beställde...)

  De skickade även fel enhet (en billigare variant) vid första leveransen.

  Ångrar mig bittert att jag inte köpte från en seriös butik.
  8 år sedan
 • Perfekt
  Klokrent!
  + Bra priser
  + Snabb leverans, fick grejjerna dagen efter
  + Bra hemsida

  Rekommenderas!
  8 år sedan
 • Perfekt
  Jag va spekulant på en XFPS som jag enbart hittat på console.se men va tveksam på produkten pga mycket dåliga recentioner på nätet.
  Då priset va 799:- +frakt samt att dom inte kunde ge mig någon egen bedömning av produkten, så tyckte killarna att jag skulle komma till Västerås och låna hem den innan jag köpte den så jag fick en egen uppfattning av XFPS´en.
  Jag höll på att rammla av stolen.
  Vi körde i snöoväder en timme innan stängning och ändå stannade två av dom kvar efter 18:00 så att jag skulle hinna få den i tid.
  Har bara hört bra om Console.se och kan varmt rekommendera dom till er.

  12p av 10p i betyg säger jag.
  Toppen kvalité när det kommer till kundservice.
  8 år sedan
 • Acceptabel
  Beställde ett minneskort till min Xbox 360. 256 Mb. Fick hem i brevlådan ett minne på 64 Mb. Får se hur dom ska lösa det här! Det enda possitiva var att frakten var mindre än 24 timmar.
  8 år sedan
 • Perfekt
  Inte haft några som helst problem med Console.se.
  Beställt flertalet gånger och fått mina varor inom 24 timmar!
  Mycket trevligt sortiment!
  8 år sedan
 • Perfekt
  Väldigt trevligt bemötande och snabbt svar via mail.Verkar måna om sina kunder.Väldigt bra att dom har förskottsbetalning ifall det inte är beställaren som skall ha paketet.Satte in pengar på torsdagen och redan på fredagen ringde en trevlig snubbe och sa att dom inte hade gta4.Så jag fick ett annat spel i samma prisklass.Väldigt snabb leverans.Skulle få paketet på måndagen.Och sist men inte minst så kommer dom från min födelsestad också.Det är ju bra.Kan verkligen rekomendera console.se.Tack.
  8 år sedan
 • Perfekt
  Beställde ett ps3, en handkontroll och en hdmi-kabel. Hade sakerna i handen redan efter 18 timmar, imponerande!
  Fick först inget kollinummer, men ringde upp kundservice som lätt fixade fram det.

  Kan inte annat än att ge dom högsta betyg, rekomenderar dom starkt.
  8 år sedan