• Glamma

  • se
B
Bellegt

5 omdömen

Usel
2 år sedan

Sjukt dyr fraktkostnad. Det verkar nästan som att affärsmodellen är att ha billiga produkter och sen hoppas att kunden inte kollar på fraktkostnaden.

Glamma svarar:2020-10-14
Hej Bellegt, Tråkigt att du tycker det. Vi försöker verkligen inte luras med fraktkostnaden. Vi har nyligen gjort om Glamma.se till en butik främst riktad mot företag (hud och hårvårdssalonger etc.), men även till privatpersoner som storhandlar. Priserna är som du har sett väldigt låga, det är grossistpriser. Därför har vi gratis frakt från 2000kr och frakten kostar 200kr innan dess. På en hel del parfymer och hudvård kan du faktiskt fynda, trots att frakten kostar 200kr blir totalpriset lägre än hos billigaste konkurrent. Vi har en hel del kunder den senaste tiden som insett det och fyndat hos oss.
S
Samuel

2 omdömen

Usel
2 år sedan

Dåligt pris för frakten

Glamma svarar:2020-09-22
Hej, Vi har nyligen gjort om Glamma.se till en butik främst riktad mot företag och privatpersoner som storhandlar, alltså ordrar från 2000kr Därför vi har så väldigt låga priser nu. Men för att detta ska fungera måste gränsen för gratis frakt vara hög, såväl som fraktkostnaden innan den gränsen är uppnådd.
andreassofus
andreassofus

25 omdömen

Usel
2 år sedan

extremt oprofessionellt företag. dåliga omdömen plockas bort. skrev nyss ett omdöme om höga fraktkostnader. det ogillades tydligen och raderades. Kommer såklart aldrig handla där och kommer givetvis varna för butiken i alla parfymrelaterade grupper på facebook och på olika forum.

Glamma svarar:2020-09-22
Hej, Tanken är inte att du bara ska handla en liten flaska parfym på glamma.se, men gärna 10 flaskor parfym. Vi har nyligen gjort om Glamma.se till en butik främst riktad mot företag och privatpersoner som storhandlar, alltså ordrar från 2000kr Därför vi har så väldigt låga priser nu. Men för att detta ska fungera måste gränsen för gratis frakt vara hög, såväl som fraktkostnaden innan den gränsen är uppnådd.
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan
Via butik

ni är billiga ni har allt jag är så nöjd med er man får varorna fort. tack för att ni finns

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan
Via butik

Bra pris och lätt att bedöma/välja betalnings möjligheter. Äntligen kan jag säga att det är en service och köp information som är 100% till belåtenhet. Så jag kan inte mer än rekommendera denna Glamma som gör en ordersändning kl 04 på morgonen. Tack återkommer.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
2 år sedan
Via butik

Billigast

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 år sedan
Via butik

Smidigt att handla och många betalsätt att välja på

D
DbdB

1 omdöme

Bra
5 år sedan

Beställde ett schampoo från Glamma, tyvärr blev det fel produkt som levererades men bra kundsupport både löste detta och kompenserade för det så en nöjd kund här som definitivt kommer handla här igen!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPaySwishPayPalVisaMasterCard
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Kortbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Oakland Capital AB

Organisationsnr: 556998-1318