4.5 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-03-18
R
Något lurt är det. Köpte en PS4-kontroll som visade sig vara falsk/counterfeit, har kontaktat företaget via hemsideformulär, email, telefon och facebook men de svarar aldrig (4 veckor+).
2019-03-08
c
För ert bästa, undvik detta företag. Jag köpte en google home, med utländsk uttag. Det stod ingenting om detta på hemsidan. Dom svarar aldrig på mail eller telefonen. Deras skyhöga betyg är troligtvis fejkanvändare. Va försiktiga.
2019-02-14
m
Beställde New Nintendo 2DS XL för 995kr, hade den i brevlådan nästa arbetsdag. Tvekade lite innan beställning pga kommentarer här på prisjakt. Att de använder Klarna för betalning kändes bra.
2019-02-14
Jag köpte en google home mini, och fick den inom några dagar som utlovat. Dom varnade för att den kunde ev ha utländsk kontakt, och mycket riktigt så fick jag en med amerikansk plugg, men för detta skickade dom med en adapter, som dom också skrev på produktsidan att dom skulle göra. Dom gjorde kort och gott precis det dom skrev och jag fick det jag betalade för. rekommenderas
2019-02-04
P
Supersnabb leverans dagen efter beställningen gjordes. Mycket nöjd!
2019-01-23
k
Beställde Google home mini. Det står att du kan få uk-kontakt. Jag tror det är mer eller mindre varje gång. Men den kom som den skulle och dom var ju öppna med att det kunde vara annan strömsladd.
2019-01-20
n
Verkar inte vara den enda som beställt home mini och blivit besviken när man packat upp och insett att det är en uk-import. Tydligen behöver man läsa beskrivningen för att veta vad man faktiskt köper från denna sida. Vilket jag anser är oseriöst. Bra support dock!
2018-12-31
v
Köpte en produkt som blev "annullerad" helt utan anledning och otrevlig support. Skulle akta mig att handla från en sådan oseriös aktör som kör något ex med lockpris för att sedan vägra resten.
2018-12-11
Redigerades 2018-12-17
P
VARNING! Köp inget hos denna butik de är inte seriösa. De sålde mig en Google Home Mini som kom med en brittisk strömadapter och en rese-adapter med i paketet. De har inte någon information om det på sin hemsida att det var den produkt jag köpte utan de fick mig att tro att det var en produkt avsedd för den svenska marknaden vilket inte stämmer. Jag vill behålla själva produkten men vill att de ska byta ut strömadaptern till en avsedd för svenska uttag. Detta menar de att de inte kan tillmötesgå, jag väntar på nytt svar i frågan. Enl. elsäkerhetsverkets nya regler sen den 1 november så får ett företag inte sälja produkter på detta sätt i sverige. De rekommenderar också att man aldrig använder sig av rese-adapter för permanent bruk. Jag får för tillfället inte svar från SM:s kundtjänst när jag lyfter fram deras brott mot både konsumentköpslagen och elsäkerhetsverkets regler. Jag ser att de fortsätter att sälja sina produkter på detta regelvidriga sätt. Uppdatering 17/12: Jag har sänt tillbaka deras bristfälliga och olagligt sålda produkt då jag kommit till insyn att jag hellre har med ett seriöst företag att göra i framtiden. Att tilläggas kan är att den jag talade med på SM var trevlig och förstående och sa att han skulle ta denna problematik vidare med inköpsavdelningen.
2018-11-07
e
Beställde en telefon ("Xiaomi Pocophone F1" 3690:-), snabb leverans, inga problem med varan och inget att klaga på.
2018-11-01
A
Köpte Google Home Mini till lägsta pris på Prisjakt. Beställde kl. 14:00 dag 1, fick spårningsinformation från PostNord 20 minuter senare och kunde hämta ut den kl. 13:00 dag 2. Bra jobbat Swedenmobile!
2018-10-01
Redigerades 2018-10-11
Priset
2018-09-25
Redigerades 2018-10-10
m
Bra priser och väldigt snabb leverans
2018-10-09
Redigerades 2018-10-10
Jag har inte fått svar vid kontakt/frågor. Min mobil var inte Nordic approved så kunde inte utnyttja en kampanj som Samsung hade.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-04-04
Redigerades 2018-11-22
L
Inte jättepositivt alls. Företaget har ett mycket högt betyg hos Prisjakt, så jag tyckte att det kändes tryggt att köpa en Galaxy A3 från dom. Priset var bland de absolut lägsta och leveransen snabb men tyvärr så blev det inte en odelat positiv upplevelse. Det visar sig att jag skulle ha lusläst omdömena och då fått veta att företaget sysslar med gråimport (visserligen laglig men ändå). Det höga medelbetyget baserar sig på snabbetyg i samband med beställning och leverans och inte på ett stort antal "författade" omdömen, vilket jag har blivit varse att jag skall leta efter. När telefonen anlände så visade det sig att den är avsedd för nederländska marknaden. Svenska fanns ju som språkval och versionen var 7.0 så jag fortsatte "uppväckandet". Det visar sig att mobilen är förinstallerad med en del störande genvägar mm som är avsedda för ursprungsmarknaden. Svåra att bli av med. Det gick inte heller att ställa in telefonen för samtal över 4G. Jag blev irriterad och kontaktade säljaren som efter att ha flyttat frågan till "IT-avdelningen" svarade att jag skulle ha beställt telefonen med modifiering för svenska, d v s fått en ny programvara installerad (vid kontroll så visade det sig att det valet inte funnits på sidan för den telefon jag beställt). Företaget var tillräckligt serviceminded för att skicka en ny telefon med "svensk" programvara plus en returfraktsedel. Leveransen var snabb. Det visade sig när den nya telefonen kom att Androidversionen då backat till 6.0. Nåväl efter ny uppväckning, uppgradering av Android till 7.0 och ominstallation av alla appar, konton mm, mm (puh) så visar det sig att den pålagda s k svenska versionen inte var tillräckligt svensk. Det går fortfarande inte att ställa in samtal över 4G. Jag fick en väldig massa besvär till ingen nytta. Företaget borde vara tydligare med gråimporten. Det hade varit mycket bättre att betala några hundralappar till och köpt en vitimporterad svensk mobil. Ett varnande finger höjs. Fem stjärnor är för servicekänsla och snabba leveranser.
Sida 1