Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Konkursansökan

Konsumentinformation

2017-06-20: “Vi har fått flera klagomål gällande, icke-leveranser, svårigheter att kontakta företaget och/eller att återkräva pengar som redan betalats.
Kolla butikens betyg och recensioner innan du genomför en order.”

Vidare information visas ej p.g.a. nedanstående orsak

Detaljerad information Mobilezone har fått betyget (1.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Snabb leverans via Tradera men helt värdelös support när prylarna inte fungerar. Rekommenderas inte!
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Oseriös försäljare. De svarar varken på telefon eller via ärenden på deras sida. Klarna har sagt upp samarbetet med dem då de fått så många klagomål. De skickar ut fel produkt eller ingen alls.
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Varning för den här affären!
  Fick trackingnummer efter några dagar, men inget paket skickat.
  Efter tre påminnelser så fanns ett paket att spåra.
  Då jag idag hämtade ut paketet så innehöll det något skräp istället för den mobil jag beställt. Lurendrejare och bedragare.
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  skämt företag
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Köp inte här! Många fördröjningar, dålig kommunikation, fick inte tag i företaget när jag ringde x flera och skickade meddelande via hemsidan. Letade upp DHL sändningsnummer själv och kollade med DHL bud om telefonen hade kommit. Och då hade det kommit ett paket... med tom mobiltelefonförpackning i (tom från annatt märke än vad jag hade beställt)! Och en faktura så klart, dock att fakturan var adresserad mot en annan person. Klarna får hjälpa med nu reda ut det här så att jag får mina pengarna tillbaka..
  Update 2017-06-26. Fick meddelande från Klarna att de har avslutat samarbetet med Mobilezone och att vi kommer att få tillbaka pengarna.
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Beställde en mobiltelefon, men det kom aldrig någon telefon. Bara en räkning.
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  jag har råkat ut för detta blufföretag oxå, fick efter lång väntan idag ett paket från Dhl att hämta ut men i så låg det en kina brandvarnare!
  Så handla inte från detta företag! jag ringde Klarna nu men dom som har hand om "sådant här" slutar kl 17 så jag får ringa dom imorrn igen och se vad som händer. och tyvärr så har redan klarna betalat ut pengar så dessvärre har mobilezone/m-zone redan fått pengarna. men är skönt att klarna tar hand om saken.
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Blufföretag.. påstår sig ha skickat vara.. skickar ut falskt dhl spårnr som inte finns. Svarar inte på några kontakt försök. Fakturan pausad hos klarna.
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Blufföretag!
  De var efter beställningen (27/5) snabba med att ge mycket info, (vibbar av "too much..") sms/mail, varan packad, sen skickad, sen ursäkt om fördröjning pga många beställningar, etc. Dessutom på knagglig svenska. sändningsnummer kom först efter 1 vecka, (5/6) och vid sökning på DHL, står (9/6) att varan är "hanterad på terminal".
  uppdatering 12/6:
  Kl 14.13 Avi från DHL, paketet kan hämtas ut på servicepoint.
  Uppdatering 13/6:
  Klarna uppmanar mig att hämta ut paket, och se vad det är där i. Först då kan en utredning starta.
  Uppdatering 15/6:
  Filmade när jag öppnade paketet, för att ha solklara bevis att jag talar sanningsenligt. Paketet innehöll föga överraskande ingen mobil, utan de hade lagt i 4 st olika slags färgglada mobilfodral till olika modeller, följesedeln var ställd till en helt annan person (som av beskrivningen också hade beställt en mobil) Medvetet förfarande, då fler vittnar om exakt samma sak. Rapporterat allt till Klarna, och de tar hand om resten nu.
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Jag har samma erfarenhet som andra skrivit om, gjort en beställning och sen inte hört något. Än så länge har jag låga förhoppningar om att få någon telefon, men avvaktar som andra också gjort med att betala. Via Klarnas hemsida kan du också pausa fakturan om en produkt inte kommit, vilket jag råder andra att göra. Det blir såklart inga pengar om ingen telefon kommer. Lovar att återkomma om jag till slut får någon produkt och uppmanar andra att skriva om de lyckats få något levererat från detta företag över huvud taget, vore kul att veta.

  Uppdatering 2017-06-12
  VARNING FÖR BLUFFÖRETAG! Nu har de levererat en "rökdetektor"! Alltså de skickade något helt annat än vad jag beställt. Eftersom jag inte får kontakt med dem så kan jag inte få reda på hur jag returnerar detta. Som någon tidigare sagt, bra att jag valt att betala med Klarna på faktura, en faktura som jag har pausat. Lär inte bli någon betalning där inte. Hoppas bara att det inte resulterar i någon krånglig stämning av något slag.

  Uppdatering 2+17-06-12 senare
  UPPMANING TILL ALLA SOM BESTÄLLT FRÅN MOBILEZONE. FILMA NÄR NI ÖPPNAR ERA PAKET FÖR ATT KUNNA ARGUMENTERA I EVENTUELL DOMSTOL ATT DE INTE LEVERERAR ÖVERRENSKOMMEN VARA! Jag inser i nuläget att det om det går till domstol kommer att stå ord mot ord då de kan komma att hävda att jag valt att returnera en alternativ produkt för att själv vinna på detta. Alternativet är att inte öppna era paket alls utan kräva att skicka dem åter innan det är försent. Detta är det tydligaste fall av bedrägeri jag har stött på.
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Jag upplevde exakt samma sak som JE3519

  Telefonen är skickad men har ej fått spårnings nummer eller varan 10 dagar senare.

  Glad att klarna är med i bilden annars hade det antagligen krånglat till sig ordentligt.

  Edit.

  Idag 12-6 fick jag mail att jag kan hämta ut paket från M-zone på dhl servicepoint.

  Tveksam till om jag ska lösa ut paketet, eller låta det gå tillbaka.

  Edit 13-6

  Hämtade ut paketet för att slippa ytterligare retur kostnader.

  Försändelsen inehöll ingen telefon, bara massa skräp, desutom va följesedeln som var med inte i mitt namn.

  Jag har ringt klarna nu och rekommenderar alla att göra detta och informera dem om situationen.

  Edit 15-6

  Fick idag information att Klarna makulerar samtliga fakturor och avslutar samarbetet med mobilzone pga stort antal kunder med klagomål.

  Tack för det Klarna!
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Klarna har avbrutit samarbetet, det säger allt.
  Idag, 13 juni, fick jag en försändelse från Mobilezone = M-Zone och mina misstankar besannades, detta är ett riktigt skit-företag. I kartongen fanns inte min Galaxy S7 guld utan en smutsig, sliten övervakningskamera utan sina tillbehör, och där fanns en faktura, inte på en Galaxy S7 som jag beställde, och inte utställd på mig, utan fakturan gällde en iPhone7 beställd av en annan stackare, Håkan Carlsson. Lägg ner er verksamhet och lär er lite om service och kvalité. Sedan kan ni prova att öppna en butik igen, hejdå!
  Tidigare inlägg: Ser inte lovande ut kära mobilezone ...
  La order 25 maj, faktura skickades direkt. Status ändrades till "packas" den 27, 2 dagar senare, ok. Packas status kvar i 5 dagar till den 1 juni, hmmm? Då ändrades status till Skickad och nu är det 7 juni och ännu ingen telefon, och inget trackingnummer. Självklart har jag meddelat Klarna att ingen leverans skett och min faktura på paus. Detta är min rekommendation till alla i liknande situation. Så ingen telefon till mig, inga pengar till Mobilezone... tack Klarna.
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Jag kontaktade företaget och frågade om den avregistrerade F-skattsedeln.
  Jag fick svaret (på mycket dålig svenska) att företaget håller på att avvecklas och att man därför har utförsäljning tills produkterna tar slut.
  Det är med andra ord mycket vanskligt att beställa varor härifrån om man vill kunna hävda sin konsumenträtt senare ifall varan är defekt.
 • 11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Usel
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Dessa verkar finnas här på prisjakt under namnen M-zone och Mobilezone.
  Enligt allabolag.se (länk ovan) så framgår denna information:
  F-Skatt: Avregistrerad. Anledning till avregistrering: Bristande redovisning/betalning
  (d.v.s. bristande redovisning eller betalning av skatt, enligt lawline,se)
  Detta ger definitivt inte goda vibbar. (Tillägg efter 2 veckor: Efter att nu ha sett floden av lurade köpare efter mitt ursprungliga inlägg så frågar jag mig VARFÖR prisjakt först och främst släpper in sådana typer som listade handlare, sedan låter dom vara kvar, även efter det nu är solklart att det är bedragare det är tal om?
  Ett tips till alla konsumenter är att ALLTID kolla först bl.a. befattningshavare på allabolag.se. I detta fall så ringde varningsklockorna på full styrka....