Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-11-07
  i
  iskam obuvki(1 omdöme)
  terrible, terrible customer support
  2017-08-04
   n
   nilszon(3 omdömen)
   Sämsta butiken online helt klart! Beställde 2 pkt ankelstrumpor för 39kr och 49kr och en tjocktröja för 149kr tröjan i strlk Large gick inte ens på tjejen som har strlk Small , den satt som ett korvskinn på mig och jag brukar ha Medium men tog en Large för tänkte ha den som lite lösare tröja. pga så katastrofalt liten i storleken så returnerade jag den och hade inte en tanke på returfrakten kostade 39kr utan jag klistrade på returlappen som är inkluderad i paketet i tro att det flyter som det har gjort på vanliga sportamore... men tji fick jag så nu kostar mina strumpor mig 166kr istället för 88kr..... resten är fraktavgifter..... ja ni läste rätt fraktkostnaden blev samma som kostnaden för produkterna nej sista gången jag besökt ngt som har med sportamore att göra och kommer göra allt jag kan för att introducera andra hemsidor för folk jag träffar / känner och kommer i närheten utav.... ber er alla att tänka er en extragång innan ni beställer från outleten då fast det står att storleken är normal så behöver detta inte vara i närheten av sanningen och du står där själv med ett "klipp" som du till slut betalar full pris för.... /Johan Nilsson
   2017-05-25
    Kalmar FF(84 omdömen)
    Inget vidare på behandla returer i alla fall. Tar lång tiiid.
    2017-04-12
     e
     erjo81(1 omdöme)
     Lockpriser och obefintlig information om returfrakt - att i dagens marknad framhäva 30 dagars öppet köp men ta betalt för retur, speciellt i skor och kläder, är helt underkänt. Om du inte är 100% säker på storlek och passform, handla någon annanstans som har bättre villkor - för priserna är inte unika.
     2017-04-01
      K
      KissMuff(2 omdömen)
      Har ganska litet sortiment. Priserna är ganska låga, men det finns andra andra sportbutiker som är bättre. Du får betala både för frakt och retur, om nått inte passar. Finns andra som är bättre, och har fri frakt och retur. Hade problem med en löparjacka Dobson. Skulle vara XXL, men hade storleken av en Large, fick inte ens på den, trodde den var felmärkt, men både i jackan och på lappen stod det XXL, märkligt. Har alltid XXL, och har alldrig varit något problem förut. Vågar ej handla något mer därifrån. Som sagt finns andra bättre butiker, med fri frakt och retur.