rating.rate-n-text-version.md
Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2016-10-10
h
hoorayforboobiesuser.total-reviews
Bra priser MEN det ska inte behöva ta över 6 veckor att få sina linser. Fick ingen information om att mina linser var slut hos deras leverantör utan jag fick ringa deras kundtjänst, efter 4 veckor, för att se vad som hänt med min beställning. Först då ger de mig besked om att de var slut hos leverantören.... MYCKET DÅLIG INFORMATION Kommer inte att handla hos dem igen
2016-07-26
J
Johan6969user.total-reviews
Bra priser på mina linser men lång leverans tid.kan man vänta en vecka drygt så.skickas från annat land.trist när varan ligger hos DHL flera arbets dagar innan dom kör ut den.hade blivit full pott om det tagit 1-2 dagar som det stod på hemsidan
2016-06-07
N
Nickeruser.total-reviews
Riktigt bra priser och ganska snabb leverans (tog ungefär en vecka), helt klart värt om man inte är i akutbehov av linser!
2016-05-13
H
Holauser.total-reviews
Lågt pris, leverans under veckan trots att varorna skickades från annat land och inga problem med den utländska banken. Inte full pott eftersom fakturabetalning inte går att få.
2016-05-02
f
fizzuser.total-reviews
Hyfsat snabb leverans, tyckte betalningslösningen mot den tyska banken kändes helt ok. För den som gnällde om att de saknar svenskt org.nr och att det skulle vara problem, så är det ju inga bekymmer när man betalar med visa/mastercard? Det är ju bara att prata med banken så löser de problemet. Annars var frakten hyfsat snabb för att vara från Tjeckien.. Med gratis frakt och "förstagångsbeställarbonus" på 50 kr kostade min beställning 200 spänn mindre än hos närmaste på prisjakt.
2016-03-23
ashystyleuser.total-reviews
Detta företag saknar fakturahantering. Betalningar sker endast i förskott via kortbetalning mot en tysk bank som de tydligen har ett sammarbete med. Eftersom företaget saknar svenskt organisations-nr blir det omöjligt att skapa ett ärende mot de ifall linserna skulle inte levereras. Undvik.
Alensa.se svarar:2016-03-29
Hej, Tack för din feedback. Vi har enbart betalning med kreditkort i dagsläget eftersom vi fortfarande är en ny och relativt liten e-handel. Banken som genomför våra säkra betalningar är Erste Bank. Vi jobbar ständigt på att förbättra oss utifrån våra kunders åsikter och tar till oss kritiken om att betalning med faktura saknas, vi ska jobba på att införa detta. Läs gärna mer om våra rutiner kring reklamationer i våra Allmäna köp- och användarvillkor. Eller ring vår kunnig kundtjänst som gärna hjälper dig om ditt paket skulle ha hamnat på avvägar, om du behöver en betalningsbekräftelse eller om du har frågor om något annat.
Sida 2