HusOchHemma.se
 • Över 40.000 produkter
 • Snabba leveranser.
 • 14 dagars öppet köp
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 månader sedan

Min fru beställde en pool straxt innan värmen slog till och nu sitter familjen här och svettas 2 veckor senare med vare sig pool eller återkoppling om leverans. Gissar på leverans i september när första frosten kommer. Ett klassiskt skitföretag som inte kan leverera helt enkelt!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 år sedan
Via butik

Jättebra service

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 år sedan

Stor varning för denna site! Beställde ett poolhjälpmedel. Hade inte kommit efter 2 veckor. Försökte maila Husochhemma. Efter flera dagar fick jag ett mail där de hänvisade till ett helt annat företag som skulle skicka produkten. Mailade tillbaka för att fråga vad jag då skulle göra. Inget svar! Fortfarande ingen leverans och inget svar. Köp från något annat ställe!

HusOchHemma.se svarar:2019-08-13
Hej Mike. Tack för ert omdöme. Vi svarar normalt på alla våra mail inom 24 timmar. Så något verkar ha gått snett här. Om du återkopplar igen på [email protected] och ert ordernr så ska vi hjälpa er vidare. Ha en fortsatt bra dag! //Mattias
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 år sedan
Via butik

Rätt produkt och otroligt snabb leverans BRAVO!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 år sedan
Via butik

Jag har inte erhållit varan ännu men hittills har allt gått klockrent, bra pris på produkten, oerhört billig frakt, hemkörning samt Klarna som betalningsalternativ.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
4 år sedan
Via butik

Snabb behandling och bra information om ordern.

n
nikky_ray

8 omdömen

OK
4 år sedan

Spännande företag. Man skryter om att man har snabba leveranser, men har samtidigt kundvillkor som medger leverans om 30 dagar. Jag tror man får bestämma sig lite vad man vill vara här. I mitt fall blev det förvisso en någorlunda snabb, men slarvig, leverans som orsakade en del extra krångel för mig. Jag hör inget alls från dem efter beställning. Sedan efter fyra dagar så får jag ett track-id till DHL. Går in på länken för att kolla när den bör vara hos mig och då står det att de försökt leverera den hem till mig några timmar tidigare när jag var på jobbet. Kul hörrni, men jag visste inte ens om att den var skickad. Nåväl jag tar mig en omväg till DHL för att hämta det otympliga och tunga paketet själv. Ett kolli på 33 kg. I en liten bil som jag har. Det var precis det fick plats. Väl hemma så saknar jag en ganska stor komponent (ca 1,20 m) Jag mailar och får snabbt svar att de inte förstår hur den kan saknas, men skickar en ny genast. Vilket också sker. Med Schenker denna gången. Som om möjligt är ännu krångligare på att leverera. Återigen, jag får leta upp var de har sin utlämningspunkt och åka dit och hijacka leveransen så jag kan få den. Då konstaterar jag ganska snabbt att enbart den saknade komponenten (utan förpackning alltså) är alldeles för stor för att få plats i ursprungspaketet. Det var alltså inte ett dugg konstigt att den saknades, de hade glömt att skicka den alls. Och låtsas som att det var en konstig värld där saker försvinner lite mysko men att de fixar med lite goodwill. Slarv som mörkas och som ger mig extra jobb att jaga runt. Och jag förstår inte varför man byter leveranssätt mitt i, så det blir ännu lite letande för mig som kund. Bättre koll på vad man gör efterlyses: - Se till att leverans är komplett, saknade delar är inte okej - Se till att uppdatera med leverans och track-id INNAN det är dags för leverans så man faktiskt kan ta emot sakerna och slipper krångel - Sluta mörka problem och låtsas som ingenting, ta ansvar helt enkelt

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
4 år sedan
Via butik

Snabb leverans Trevlig utkörare

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

HusOchHemma.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

HusOchHemma.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Hus Och Hemma Gyllensvaan AB

Organisationsnr: 559020-5737

Information hos allabolag.se