4.3 / 5
(10 omdömen)
5
(3)4
(1)3
(0)2
(2)1
(4)
Sorterat efter datum
2020-07-17
Fina färger och bra priser!
2019-11-30
Redigerades 2019-12-10
Bra pris för känd varumärke och snabb leverens
2019-09-24
Väldigt snygga resväskor och ett bra urval, jag fastnade för det nya märket A-TO-B. Väldigt snygg och väldigt bra pris.
2019-09-01
Tja vad skall man säga med alla låga omdömena nedan. Det var med viss vånda och kalkylerad risk, som jag först gjorde en beställning till min hemadress. Varan kom dock redan efter en dag utan några som helst issues och jag var nöjd. Veckan efter gjorde jag ännu en beställning till min hemadress på en annan vara och denna gången kom den efter två dagar, d.v.s fortfarande inom de 1-2 dagar, som dem utlovade. Priserna vid det aktuella tillfället var så fördelaktiga att jag helt enkelt inte kunde låta bli att beställa härifrån. Tilläggas bör ju att jag inte haft anledning att returnera eller reklamera, så hur dagsformen på kundtjänst är låter jag vara osagt. Har tidigare även varit i fysiskt butik och inte haft några problem där heller. Har dessbättre inte fått någon reklam varken per e-post eller sms än.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-07-05
Upplever långa leveranstider. Beställde lagervara på söndagen och har fortfarande inte fått någon leverans fredag. Kundtjänst kan endast nås via e-post och svarar inte. UNDVIK om ni önskar snabba leveranser.
2018-06-24
Riktigt dålig leveranstid. Jag beställde en födelsedagspresent från hemsidan då det skulle vara snabb leverans till butik. Leverans drog ut på tiden och när födelsedagen kom så fick jag panikköpa något mer... här finns det mycket att förbättra!
2018-05-24
Skickar reklam via SMS.
2018-01-17
Min familj köpte två resväskor hos Accent online till mig i present den 11:e januari. Tyvärr hade paketet inte kommit i tid till min födelsedag den 14:e, trots att det stod i mejlet att normalpaket skickas inom 1-2 dagar. Detta var dock inte det värsta, det värsta var att familjen fick ett mejl den 16:e där ordern annullerats, då väskorna tydligen inte fanns på lager längre. Trots detta tycks väskorna dessutom ligga kvar på deras butik online. Pengarna ska återbetalas inom sju arbetsdagar senast. Jättebra. Det kan dock finnas de som inte kan ligga ute med pengar när man beställer från ett annat företag, vilket innebär att kunden får vänta en vecka. Detta utöver de dagarna man väntat på att få själva väskan. Det känns mycket oseriöst och jag kan verkligen inte rekommendera att köpa något från detta företag.
2017-12-31
Höga priser och inga återköp. Dem är stenhårda med återköp och reklamationer. Köpte två par handskar i nordstan för 1000kr. Den ena funkade jätte bra. Men den andra funkade touchen bristfälligt och inget vidare. Haft dem i några minuter och ville bara byta mot ett par fungerande. Nej det gick inte. För dem gick inte att sälja igen. Dem är ju trasiga. Dem ska ju inte säljas vidare. Touchen funkae ju inte. Men tjockisen över disk sa nej och kunde ingenting göra. Servicen är det sämsta jag upplevt. Kommer aldrig handla där igen.
2017-11-17
Valde att hämta ut i butik men det var nog ett misstag... två dagar efter att produkten skickats från lager har jag fortfarande inte fått besked att den går att hämta i butik. Butiken svarar inte på samtal så jag måste åka dit för att få reda på vad som hänt.