Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Ej verksam

Vidare information visas ej p.g.a. nedanstående orsak

Detaljerad information Disczone har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2016-09-22 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Mycket bra
  Beställning
  Bortsett från att det till att börja med utlovades en leveranstid på ngr dagar, som sedan blev, via mail, 10 dagar och ängslig kontakt från min sida några gånger kom så småningom varan direkt till brevlådan (inte via speditör och allt vad det nu utlovades eller hotades med...) Mycket trevlig och engagerad mail-kontakt, har inget annat än gott att säga om hur missförståndet reddes ut!!
 • Perfekt
  Discshop hade slut Hip hip hurra! Gammal svensk film som morsan önskade sig =P Kostade 59 kronor på Disczone!
  6 år sedan
 • Perfekt
  Beställde hem lite filmer inför julen, snabb leverans och billigt! *tummen upp* Jag har beställt tidigare (bl.a. spel) och det har alltid funkat, sjysst ny hemsida också!
  6 år sedan
 • Usel
  Nytt: Prövade beställa igen i mitten på förra veckan, har ännu inte fått ett skit. Ville prova innan jul, vägrar riskera nu. Förstår inte varför man inte ens kan ringa, butiken är för hemlig av sig.

  Old:
  Beställde ett spel och en film. Ingenting dök upp på flera dagar, jag försökte ringa men det gick inte att nå, jag fick svar på mailen efter 2 dagar och då sa dom att spelet inte finns kvar och att filmen skickas snart. Jag avbeställde.
  6 år sedan
 • Hej Mobilen, Vad har du för ordernummer? Faktum är att vi inte hade några leveransstörningar den vecka du menar att du har beställt från oss. Precis som de flesta nätbaserade butiker sköter vi främst kundtjänsten via e-post. Du är varmt välkommen att kontakta den på kundtjanst@disczone.se. Vänliga hälsningar, Disczone

 • Perfekt
  Beställning
  Mycket trevlig webbutik. Återkommer gärna dit :-)
 • Perfekt
  Trevlig sajt, bra leveranstider - och framför allt väldigt konkurrenskraftiga priser. Rekommenderar.
  6 år sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag fick först dvd-utgåvan av Toy Story-boxen (hade lagt Blu Ray-beställningen lite tidigt) men fick sedan rätt version - och till ett pris som egentligen var för lågt satt från början samt ersättning för porto. Suverän och personlig kundservice som får en som kund att verkligen känna sig omhändertagen.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb och enkel, pålitlig site!
 • Dålig
  Dom har många bra priser!
  Men dom har en mycket lång leveranstid!
  Värdelöst att dom inte har något telefon nummer som man kan ringa!
  7 år sedan
 • Utmärkt
  Beställde en dvd-box på fredagkväll och den dök upp på tisdag. De anger 1-3 arbetsdagar för leverans och jag fick den på den andra vilket är helt klart godkänt. De var också bland de absolut billigaste. Drar av en stjärna pga att "Mina sidor" på sajten inte höll sig uppdaterad med huruvida de skickat ordern. Jag kan rekommendera denna sida.
  7 år sedan
 • Usel
  Fick inte hem något på en vecka, inget svar från kundtjänst, skickade flera brev om avbeställning tills jag fick svar. Detta var nu så deras "nya" service är fortfarande usel och oseriös.
  Inget att lita på till julafton.
  7 år sedan
 • Perfekt
  Har köpt en del film här förut och nu funkar det ännu bättre än förut. Senast beställde jag 3 filmer till riktigt bra pris och fick dom efter bara nån dag. Hur bra som helst!
  7 år sedan
 • Perfekt
  Har beställt flera gånger från Disczone och har blivit mycket belåten varje gång. Bra priser, bra service och bra personal.
  8 år sedan
 • Mycket bra
  Låga priser, dock fungerade inte betalningsätt, blev postförskott med avgifter, vill annullera oder, går ej att ringa, mailade 4 ggr inom kort tid för att få respons, efter förklaring att de haft datastrul samt efterföljade dialog så blev det bra till slut.
  8 år sedan
 • Utmärkt
  En bra butik med bra utbud till bra priser. Plus en snygg hemsida. Väldigt hjälpsam och trevlig kundservice. Butiken rekommenderas.
  8 år sedan
 • Usel
  Värdelös kundtjänst, fick svar efter en vecka. Nästan inget på lager förutom deras lilla kampanjer. Sen har dem ju ingen lagerstatus heller så man får chansa?

  När jag ville avboka fick jag ändå min beställning några dagar senare i en gammal redan använd kartong.

  Enligt företagsfakta ligger dem på samma adress som en video och godisbutik. Det står att nummret är 08-960043 men när jag ringde dit svara en kille att det var filmkedjan och vart det inte alls uppskattat när jag fråga om min beställning hos disczone.

  Tycker det är dåligt och oseriöst.
  9 år sedan
 • Hej Matador!

  Att du har fått svar efter en vecka verkar mycket konstigt! Även att vi använder oss av gamla (?) kartonger. Vidare att du har ringt till en fel butik då du sökt på vår adress på företagsfakta tycker vi är märkligt med. Med mera...

  Vänligen återkom till kundtjanst@disczone.se med ditt ärrende och tidigare ordernr så vi kan se över saken.

  För övrigt tackar vi dig för dina synpunkter,
  och hoppas på att vi kan rätta till det du tycker vi
  har gjort fel.

  Mvh.
  Disczones Kundtjäst

 • Perfekt
  Beställde GTA IV till PS3. Råkade dock ta bort bekräftelse mailet och bad om en ny bekräftelse, vilket jag fick redan samma dag, som jag skickade en förfrågan på det.

  Var ute sent med att boka spelet och när man läste om att så gott som alla butiker inte hade få in antalet spel de hade beställt p.g.a "tillverkningsbrist" , så blev man givetvis lack då förväntningarna var höga.

  Begärde dessutom att jag ville ha info om spelet skulle bli skickat sent för mig, men någon sådan info fick jag aldrig.

  Blev väldigt förvånad då jag precis kom hem och såg spelet på golvet. Kan inte göra annat än att buga och bocka för ett trevligt bemötande och att jag fick spelet på release dagen, vilket jag inte hade förväntat mig.

  Sålänge priserna är bra, så kommer jag att handla från dem igen !
  9 år sedan
 • Acceptabel
  De hade mycket problem i december, (bla med sin mailserver, som de nu bytt), och jag var en av de drabbade. Jag var mycket besviken över att de tänkta julklapparna blev försenade. Jag gav dem en 1a i betyg tidigare idag.

  Ikväll ringde de dock upp och erbjöd kompensation för allt trassel. Det känns som att de verkligen bryr sig om sina kunder, och det är verkligen inget oseriöst företag. Svårt att sätta betyg nu, trots problemen som varit så känner jag mig bra bemött, och det var nog mest otur att det blev så mycket problem med min beställning. Kommer troligen att beställa mer härifrån.
  9 år sedan
 • Perfekt
  Beställde PES 2008 till PS3. Frågade först när den skulle komma och fick ett mycket trevligt bemötande. Spelet kom även exakt den dagen de utlovade!! Första gången jag varit med om att en vara kommit inom den utlovade tiden. Mycket roligt att som kille bli bemött av en tjej som kan så mycket om den här branschen och som dessutom är så trevlig !! Köp rekommenderas!

  MORE GAMERGIRLS TO THE PEOPLE!!
  9 år sedan
 • Perfekt
  Helt suverän service från denna butik! Jag beställde Bioshock Collectors Edition och fick det på releasedatumet. Väldigt bra support via mail och telefon (snabba svar) jag kommer definitivt handla från dem igen. Förstklassig service helt enkelt!
  9 år sedan
 • Perfekt
  Fick spelet jag beställt på releasedagen, snabb och trevlig mailkontakt.
  Har även min förbokning av Halo 3 där, så om den kommer lika punktligt som Bioshock så finns det ingen anledning att ändra betyget från full pott!!
  10 år sedan
 • Perfekt
  EXTREMT BRA SERVICE! Tänkte beställa Bioshock, men av någon anledning var det strul med postnumret man skulle ange för att skicka det som faktura, och anledningen var att jag inte var folkboförd på den adressen, utan hos mina föräldrar. Så jag var tvungen att skicka iväg som postförskott och efteråt fick jag mejla direkt att be dom skicka som faktura till min adress där jag bor nu. Det finns inget tele nummer man kan nå dom på, men bara om man mejlar och ber dom ringa upp en så går det. För 5 min sen ringde en anställd från Disczone...hemifrån! OTROLIGT trevlig bemötande!
  10 år sedan
 • Perfekt
  Är mycket nöjd med denna butik! Köpte bioshock från disczone och fick det på releasedagen! Var (som många andra,tror jag:)) lite nervös att jag inte skulle få spelet på releasedagen, skickade då ett mail och fick inom 30 minuter ett trevligt mail tillbaka! Kommer köpa från disczone igen!
  10 år sedan
 • Perfekt
  Jag brukar vara skeptisk till att handla från nya butiker men jag lockades av priserna och det funkade väldigt bra, tummen upp!
  10 år sedan