Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-10-31
Beställde några varor från dem. De skickade varorna snabbt, tog betalt via Klarna. Allt fungerade bra!
2018-03-04
Riktigt bra. Riktigt snabb och bra respons via mail. Fick även rekommendationer och hjälp inför mitt köp. Blir mer shopping från er.
2016-10-24
Väl sorterad ebutik. Tydlig information och snabba leveranser.
2016-10-12
Helt otrolig service, fick hjälp att konfigurera mina sensorer så att allt fungerar precis som jag vill. Rekommenderas till 100%
2016-09-22
Otroligt hjälpsam och kunnig kundservice! Martin som hjälpte mig gick långt utöver vad jag förväntat mig för att bland annat få fram produktspecifikationer för mina tidigare produkter för att säkerställa att jag skulle beställa korrekta dimmers. Jag behövde aldrig känna mig dum eller tjatig trots många, många frågor. Jag blir så glad av ett sådant bemötande :) Rekommenderas varmt!
2016-09-16
Snabba svar och leverans dagen efter. Kunnig support hjälpte mig att välja ut dimmers till mina olika trafos. De 15 Fibaro dimmers jag beställde kommer bli riktigt bra i höst.
2016-08-10
Samma rekordhastighet på alla mina beställningar, är väldigt nöjd. Mycket väl sorterad information i hela nätbutiken. Återkommer snart för femte gången!
2016-06-22
Very fast delivery, fair prices and super technical support. Recommended.
2016-04-13
Jag är extremt imponerad över hur mitt köp hanterades och snabbheten i leveransen. Jag hade otur att få en doa-produkt. All kontakt med support har fungerat utmärkt med snabba svar med ytterligare tips och hjälp. Kan varmt rekommenderas.
2016-04-12
Beställt i tre omgångar och leverans har skett lika snabbt varje gång. Hanteringen av beställningar hos Z-Wave Sverige är helt fenomenal. Supporten har jag endast varit i kontakt med en gång för produktråd och även det sköttes mycket bra.
2016-03-25
+ Snabba leveranser. + Klockrent bemötande varje gång jag varit i kontakt med butiken för produktråd. + Bra manualer för mig som är ny på området.
2016-03-18
Överlägset bästa butik på nätet som jag har handlat av. Mycket snabb leverans men framförallt vill jag lyfta fram deras support. Svarar på frågor snabbt kväll som helg med mycket tydliga svar. Jag hade nog tröttat ut dem med väldigt många frågor men trots det så fick jag efter köpet ytterligare stöd och bra tips utan att jag bett om det. Fantastiskt! Kommer att rekommendera denna butik till alla som vill börja med Z-wave.
2016-03-18
En av de trevligaste affärerna på nätet som jag har handlat från. Mycket snabb leverans med bra information om leveransen. Väldigt hjälpsamma när man ställde frågor. Jag fick hjälp långt fram på kvällen. Tack Martin Persson för all hjälp, det var mer än jag förväntade mig. Plus +++ - Snabba leveranser - Bra priser - Bra guider för produkterna - Trevlig personal som ger bra support Minus --- - För trevlig personal som gör att man kommer handla alldeles för mycket grejer :P - Finns inget negativt annars
2016-02-20
Har bara gjort en beställning hitintills men har blivit mycket imponerad. 1. Beställde sent en söndagskväll, fick bekräftelse att den packats och låg redo för leverans 30min senare. 2. Skickades som rekommenderat paket. Hade det då levererat på tisdag (2 dygn). ALLA andra ställen jag någonsin handlat på är minst 1 dag långsammare. Beror nog på att dom inte skickar det som rekommenderat. 3. Har haft lite tekniska frågor, svarar i princip omedelbart på mail, även på helger Hoppas att detta håller i sig. Återkommer annars.
2016-02-17
Jag bifaller M_H708. Jag fick problem med en strömbrytarplugg, supporten har varit mycket snabb i alla delar från felsökning till retur och utbyte. Jag är mycket nöjd och kommer att återkomma med ytterligare beställning till min Z-Wave installation. Jag uppskattar också kom igång guiderna för Domoticz som tillhandahålls på hemsidan.
Sida 1