Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-01-24
R
RobinRosengren(7 omdömen)
Efter att sett väldigt dåliga omdömen för butiken här, samt på andra ställen på nätet, var jag väldigt tveksam över att beställa. Men då de flesta klagade över långsam frakt och ingen info under tiden, samt att jag inte hade bråttom att få mina saker, gjorde att jag testade att lägga en beställning. Beställde torsdag kväll och fick orderbekräftelsen direkt. Fredag eftermiddag får jag mail att min order är skickad och när jag kommer hem från jobbet på måndagen ligger en avi och väntar på mig. Förstår att det inte alltid går såhär smidigt, men mitt köp genomfördes perfekt.
2016-12-16
a
aar(3 omdömen)
Väntat på mina armaturer i över två veckor. Automatsvar på mail att ärendet är "öppet". På telefon "är det svårt att komma fram just nu". Har betalt. Börjar känna mig blåst. Handlar aldrig av här igen.
2016-10-14
R
R O G E R(10 omdömen)
Väntat på mina armaturer i en vecka. Inte ett ljud från dom.
2016-05-03
t
tr1me(13 omdömen)
Jag köpte ledslinga, driver, aluminiumprofiler och lite tillbehör. Allt levererades efter 1 arbetsdag och jag blev glatt överraskad över hur snabba Ledsale var med leveransen! Allt var ordentligt packat och helt och fint när det anlände. Aluminiumprofilerna var snyggt kapade och akrylglaset som medföljde var snyggt skyddade med skyddstejp som jag drog bort först när installationen var klar. Ledslingan jag köpte (IP-klassad) var rejält kapslad och kändes mycket bra. Installerade allt under helgen och märkte (till både min förvåning och supportens) att en "sektor" på slingan inte fungerade. Ett tillverkningsfel uppenbarligen. Nu kom det verkliga testet - Jag ringde supporten på Ledsale nästkommande dag och blev mycket positivt bemött. Mailade under telefonsamtalet en bild på problemet och en mycket förstående support-person förklarade att detta skulle lösas. Ett dygn senare har jag en ny slinga i min hand! Bra jobbat! Summa summarum: Snabb frakt! Trevligt bemötande! Bra priser! Dessutom att man tar fullt ansvar mot kunden är det som gör detta till en klockren 10.a! Bra jobbat Ledsale.se!