1.2 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-01-16
  s
  sayk1952(9 omdömen)
  Den här butiken har ingenting på prisjakt att göra. Det står att man kan betala via postförskott, men när man slutför beställningen så är det enbart direktbetalning via kort eller PAYPAL som gäller, RENT BEDRÄGERI KALLAR JAG SÅDANT FÖR. TA BORT DENNA OSERIÖSA BUTIK OMEDELBART!
  2019-01-15
   I
   Isaroomin(2 omdömen)
   Har fått erbjudande på en gratis vara om jag beställer för minst 200 kronor. Har lagt beställning (gratisvara + en vara på 229 kronor) och fått bekräftelse till min e-mailadress. Igår fick försändelse men där finns ingen gratisvara. Ringde till Klingel idag och frågade om varför jag inte fått varan. Kontaktpersonen svarade: "Därför att varan är slut!" Så enkelt! Ingen ersättningsvara, ingen ursäkt heller! På frågan om varför de skickade orderbekräftelse där gratisvaran finns med kunde de inte svara något begripligt och acceptabelt.
   Sorterat efter datum
   Gamla omdömen

   Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

   2018-05-27
    b
    bagsyme(1 omdöme)
    Snart 15 dagar utan att ha fått leverans av min beställning. Finns varan i lager och ska skickas och packas direkt förväntar jag mig en leveranstid på 2-5 dagar om det skickas med Postnord samt att man måste betala för frakten. Vid fri frakt bör man ha mycket mer överseende.
    2018-05-18
     S
     Skägg(4 omdömen)
     Snabba leveranser? Ironi...