Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-04-22
Precis som Zoone skriver ha de bra priser på vissa saker. Man betalar med Klarna Faktura och paketet kom snabbt. Däremot så får man betala 100kr i frakt och 29kr i fakturaavgift. Det står att fakturan ska inkluderas i paketet men det gjorde den inte. Nu löste jag det genom att logga in i Klarnas app och betala därifrån men det var ren slump. Jag tänkte att fakturan kanske kommer separat via post först men när jag loggat in i Klarna hade jag bara 5 dagar kvar på mig att betala..
2017-09-20
Plus: + Riktigt bra kampanjpriser + Betalning via Klarna + Snabb frakt Minus: - Avgift vid betalning via Klarna(29kr) - Extremt hög fraktkostnad(100kr!) Fraktkostnaden är det som drar ner betyget mest. De flesta butiker brukar ligga runt 29-59kr och gratis om man beställer över en viss summa. Men inte här inte, riktigt dåligt!
2017-07-02
Helt värdelöst! Håller inte ingångna avtal. Beställde en vara till nedsatt pris varpå jag erhöll en orderbekräftelse; avtal om köp var alltså träffat och jag väntade på varan. Fick vänta så länge att jag nästan glömde bort min beställning. Efter drygt tre veckor mailade jag och frågade när varan skulle komma. Då svarade butiken att de produkten hade varit slut när jag beställde den, att jag fått en orderbekräftelse pga tekniskt fel samt att de försökt ringa mig för att berätta det efter min beställning tagits bort (jag har dock inte fått något samtal). När jag påpekade jag inte köpte deras förklaringar och att butiken hade att följa träffade avtal som alla andra vägrade de lyssna och sa att jag fick ta det vidare om jag inte var nöjd! Köp inget här! Det saknas både grundläggande juridiska kunskaper, känsla för hur man skapar nöjda kunder och hur man tar ansvar för egna misstag.
2015-12-02
Snabb leverans och svarar snabbt på frågor! Hemsidan behöver dock lite arbete men det verkar vara på gång.