Snabb och trygg leverans
Bra service
Bredt sortiment

http://www.gamestop.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Företaget har inte aktiverat visningen av utökad företagsinformation
Detaljerad information GameStop SE har fått betyget (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Ganska dålig
  22 dagar sedan
  Förstår inte hur denna butik kan gå runt!

  De begagnade spelen är dyrare än nya! Allt är svindyrt näär det gäller spel.

  Det enda som är bra med GameStop är att dom har merchandise.
 • Usel
  28 dagar sedan
  Vansinnigt företag. Efter 12(!) mail till "Ludmilla" i supporten berättar denna att mina köpta speltitlar inte längre kan laddas ner. Märkligt då spelen köptes just som nedladdninsbara titlar. 5 spel down the drain. Kommer aldrig handla med detta företag igen då de saknar någon form av vettig support. Uselt.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Beställde ett spel mellan två butiker (Jönköping till Kungsbacka) och det var väldigt bra service. Det var inga som helst problem att fixa det för killen i Jönköpingsbetyg, bra service! Dessutom inga problmet att betala spelet när jag hämtade ut det från det nedsatta priset som fanns på webbsidan.

  Dock försökte jag beställa samma vara från Växjö butiken först och få den skcikad till Kungsbacka, men där var inte butikschefen inte alls intresserad av att lösa problemet. Så hade jag gett betyg på den butiken så hade inte det blivit samma.
 • Usel
  4 mån sedan
  När man handlat i flera år som lojal kund och en gammal butiks ansvarig inte hälsar längre butiken för att han klivit ett eller kanske 2 steg i sin gamestop karriär. Du vet lång rock och skjorta gör ingen skillnad. Nä luktar smuts. Färdig handlat och slutsnackat!
 • Usel
  6 mån sedan
  Bokar och förskottsbetalar vara för 999kr.
  När den väl skall hämtas upp i butiken har de höjt priset 500kr och tvingar mig att betala deras prishöjning trots att jag har en orderbekräftelse med tidigare pris.
 • Usel
  6 mån sedan
  Svindyrt, totalt värdelös hemsida och ordrar som försvinner. Säljer nedladdningar som tar flera dagar att komma på mejlen först efter kontakt med kundtjänst..
 • Ganska dålig
  8 mån sedan
  Köpte 3 spel i Nordstan.Det ena gick spela på en kortare stund sen ville den inte mer...efter sedvanlig behandling trilskande spel får av mig.Så funkade det fortfarande inte..då blev det kast med liten disc till återvinningspåsen(miss i ilskan).Grann och slät var den inte,utan hackig repig och ful.Som bara en blind höna kan ha missat se.Spel 2 måste ha slunkit in samtidigt som spel 1 inte i nivå med ettan..med ändå inte godkänd.Spel 3..peppar peppar ser bra ut.Sedan tidernas spelbegynnelse när PS1 gjorde sin entre hemma oss mig och jag påbörjade min långa vandring och jakt efter bättre begagnade brukbara spel, har jag lärt mig hack på skivor och djupa repor är lika no-no och dumt som elefanter på skridskor,eftersom det leder bara till platt fall.Eller så ni på GameStop ska förstå är d=( med ospelbara skivor.Tyvärr ett återkommande frekvent problem på senare tid i min GameStop butik enligt min mening.Reklamera ett spel för tjuga och ett för 49 kr gör jag inte av tidsbrist.Till sist om det är bra för vara sant...då är förmodligen inte det..men tyvärr ligger det i min mänskliga natur att tro det(suck).
 • 2017-04-25 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  1 år sedan
  Oseriös aktör som finns på många håll i Sverige. Avråder från köp och rekommenderar er att välja en annan spelbutik.

  - Vid nyköpet av min Nintendo Switch hävdade de att ett spel jag sökte inte gick att köpa online utan enbart i deras butik. Litade på dom och köpte det därför av dom för 699kr. Det fanns online. För 599kr.

  - Höga priser. Betydligt höger än konkurrenterna.

  - Krånglar, ljuger och är trotsiga och obstruerande när det gäller service och support. Behövde lämna in min Nintendo Switch pga krånglande kontroller. Butiken i Mall of Scandinavia hävdar då (två olika ur kassapersonalen) att de inte tar serviceärenden efter mer är 15 dagar. Jag ifrågasatte men de stod på sig och vägrade ta ärendet - hänvisade till Bergsala Sverige, samt att jag själv ska ordna med allt vad gäller postgång osv.
  Pratade med Bergsala som förklarade att jag visst skulle lämna det i butiken (som är min återförsäljare) samt att GameStop måste följa konsumentköpslagen.
  När jag återkom till GameStop och hänvisade till lagen, att de (precis som alla butiker) måste ta hand om sina service-ärenden blev det dålig stämning och höga suckar och citat: "jaja om du ska ha det så så visst, men det kommer ta tid.." osv.
 • Usel
  1 år sedan
  Sämsta butik nånsin, syns att det finns varorna i lagret men när man åker hela vägen dit o hittar inga på plats.
 • Usel
  1 år sedan
  En butik med trotsig attityd och omotiverat höga priser. Spel som man kan köpa för 350kr hos konkurrenter tar Gamestop 399 kr för BEGAGNAT. Jag påpekade det för personalen för att jag trodde att de hade satt fel pris. Då sa personalen trotsigt att olika butiker tar olika priser och jämförde med att matvaror på Pressbyrån är dyrare än i andra matbutiker, vilket är ett riktigt märkligt argument då man knappast behöver snabb service och närhet till kommunikation när man köper ett spel. Vill Gamestop förlora sina kunder till konkurrenter så är det exakt det de får. Se upp!
 • Usel
  1 år sedan
  Det första som irriterar mig på är att de har ålderårsgräns på alla deras produkter t.ex. när jag skulle köpa ett presentkort hos de så bad de mig att ta fram legitimationskortet och för det andra är att man kan knappt hitta det man vill ha och det sista är att det är nästan begagnade spel på hyllorna. Så vad är meningen att köpa spel när någon annan har redan använt spelet det är därför det spelet blir billigare för att det är begagnat.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket snabba och bra att ha att göra med - chat eller epost.
  Också den enda som håller Sony rekommenderade priser på spelskonsoller verkar det. Övriga butiker går ju via lokal agent som lägger på sådär 15%. Rejält antal butiker också - nästan sällsynt i dessa dagar att ha fysisk butik att gå till.
  En stjärna bort för att de inte är direkt prispressare på spel - bara någon titel inemellan som är värd priset.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har allt och har dom inte det man söker så har dom själva sökt fram det man strävar efter och ringde mig och meddelade att det finns att beställa hem från utlandet för extra peng. Trevlig personal och kunnig sådan. Suveränt men nackdelen lär ju vara att det inte finns någon konkurrent direkt här i stan.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Trevlig personal och grymt sortiment!
 • Usel
  2 år sedan
  Snorkig personal och alltid dyrare än på andra ställen. Tips, gå någon annanstans.
 • Bra
  2 år sedan
  Bra för att vara en spelbutik, lite dyrare än vad man kan hitta på nätet.