Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2015-08-27
Grym service och mycket trevlig personal (Christer) ! Köpt däck två gånger än så länge av märket Landsail, första gången till min Skoda Fabia RS och senast idag 27/8-2015 till min VW Caddy. Låt er inte luras av priset på Landsail, mycket bra däck sett till pris/prestanda. Fungerar mycket bra även när det regnar och har förhållandevis låg "ljudnivå" . Kort sagt, rekommenderar Masterwheels! :-)
2015-02-27
Bra priser och utbud, mycket trevlig personal. Hit kommer jag vända mig igen då jag behöver nya däck.
2015-01-20
Fantastisk ett trevligt bemötande och kanon priser jag är jätte nöjd med mina nya däck tack för en kanon service!
2015-01-18
Grymt utbud, bra priser och framförallt en underbar "kundtjänst" i form av Christer! Stort tack för din hjälp!
2015-01-09
Har köpt både sommar o vinterdäck, riktigt nöjd med både servicen o priset! Kommer definitivt att handla hos Masterwheels igen!
2014-12-30
Jag köpte sommar och vinterdäck till min bil. Är riktigt nöjd med servicen och med priset. Jag kommer att handla hos Masterwheels igen.
2014-12-25
Har fått mycket bra service och hjälp vid köp av sommardäck på våren och vinterdäck på hösten. Bra priser, trevlig personal och enkelheten gör att jag vill rekommendera alla att handla däck och fälgar hos Masterwheels i Kungälv!
2014-12-17
Ringde Masterwheels då jag inte kan någonting om däck. Fick beställt vinterdäck och fälgar till min ena bil och sommardäck till min andra i måndags och fick det levererat iadg. För det priset och den helt grymma servicen kommer jag garanterat fortsätta handla där.Bra förklarat så till och med jag förstod vad jag skulle ha och en riktigt serviceminded personal. Tack och garanterat på återseende /Grymt nöjd kund.
2014-12-16
Jag köpte fälgar och däck till min ena bil och däck till min andra. Jag är jättenöjd med leveranstiden, servicen och priset. Jag kommer alltid att vända mig till Masterwheels framöver när det är dags att byta däck eller fälgar.
2014-12-15
Behövde fälgar och däck till min Nissan King Cab. Personalen hade bra tålamod med mitt velade med valet av fälgar. Jag är otroligt nöjd med både service och inte minst med priset! Kommer definitivt att handla hos Masterwheels igen.
2014-12-15
Jag kommer DEFENITIVT att handla här igen, även fast jag hade stora problem vid beställningen av varor (pga tillverkarens fel i kombination med verkstaden, INTE Masterwheels), så fick jag så OTROLIGT bra service att det blev ändå en trevlig upplevelse! Rekommenderar dem starkt!
2014-12-13
Hade problem vid en beställning hos dessa,fick mycket mycket god hjälp och engagerad personal,kommer absolut handla där igen och kan varmt rekommendera masterwheels.
2014-12-05
Köpte däck och fälg till min volvo, var osäker på vilka som passade bilen. Ringde upp och fick en otroligt bra service med vilka fälgar jag kunde välja. Man kände sig trygg med köpet, däck och fälgar beställdes och kom efter 3 dagar. Otroligt bra service. Kommer att återkomma med mer köp då allt gick så smidigt.
2014-12-04
Köpte 20" fälgar under 1000 lappen,,,,,otroligt bra pris. Vilken service sen, var osäker på om fälgarna passade min bil. Men jag blev uppringd som lovat och fick massor förklarat för mig om fälgbredd och ET o s v... Fick tips om bultar och till och med att fälgarna egentligen inte var vinteranpassade, så jag var medveten om det. Kommer definitivt handla där igen till sommaren. Hoppas på fler bra erbjudanden :)
2014-07-25
Tack för bra och snabb service i Lördags ni räddade vår semester. Ringde in från campingen när vi fick punktering och däcken levereades till campingen dan därpå.
Sida 1