Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Uppfyller ej Prisjakts butikskrav

Butiken finns i Tyskland. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information nu3 har fått betyget (7.50)
Sortera efter:
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har beställt tre eller fyra gånger från nu3, alla gånger har allt bara fungerat, med snabba leveranser utan något krångel. Och priserna är ofta riktigt bra, så jag är 100% nöjd. Har dock inte haft anledning att ha kontakt med kundtjänst, så den vet jag inget om.
 • 2017-08-19 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter tre beställningar är jag väldigt nöjd med allt! Posten slarvade bort ett paket och med hjälp av kundtjänst skickades genast ett nytt. Då jag beställt tunga näringsdrycker har paketen varit lite söndriga men inget skadat. Priserna ligger lägre än alla svenska nätbutiker och det är enkelt att handla.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Billiga och relativt snabba men gällande Kundvård får dom tyvärr får en 1:a efter att i två veckor skickat mig fram och tillbaka mellan olika personer på kundtjänst där ingen av personerna bryr sig om att läsa vad deras kollegor gjort i ärendet och till sist är cirkeln sluten då ärendet hamnat tillbaka till den första personen som även den glömt vad den skrivit och ger goddag yxskaft svar.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Varning, varning!

  När jag skulle hämta ut min beställning visade det sig att innehållet var sönder pga otillräckligt emballage, varpå jag redan i butiken valde att inte hämta ut paketet utan omedelbart reutrnerade varorna. Detta är nu över ett år sedan och NU3 har ännu inte, trots påtryckningar, inte återkommit med ersättning för mina varor.

  Jag kommer ALDRIG att beställa härifrån igen!
 • 2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket nöjd mitt mitt köp.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lägsta pris på Weleda hudvårdsprodukter jag kunde hitta, schyssta produkter och snabb leverans.
  Fick t.o.m levererat till dörren.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabb leverans i bra förpackning. Betalning och frakt fungerade felfritt. Varan motsvarade förväntningarna och efter ca 10 användningar är jag nöjd med mitt köp. Varuinformationen på artikelsidan saknade viss information som jag sökte och trots kontakt med kuntjänst via mail fick jag inte svar på min fråga. Det drar ner betyget från full pott.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte en hel låda Jack Link's Beef Jerky för knappt halva prises mot butik. Snabb hantering och leverans.
 • 3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Många produkter slut i lager, utan att detta står angivet på sidan, gör att leveranstiden blir galet lång; 3 veckor! För det får jag 'kompensation' 10% på nästa order (när jag vill ha priset på denna beställning reducerad); men glöm det, tänker aldrig beställa hos er igen.