Trygg E-handel
Snabba leveranser
Stort sortiment

https://shop.asedo.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 4 år sedan
Detaljerad information Asedo har fått betyget (7.44)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabbt, billigt och bra!
 • Perfekt
  Bra pris, snabb relevans och mycket trevlig service!
  6 dagar sedan
 • Utmärkt
  Beställning
  Fungerar utmärkt.
 • Usel
  They canceled the order without any notice and refund because they think they offer a wrong price for the product. In my opinion, it's just a discount about 20%.....
  17 dagar sedan
 • Hi robinhood15031503,

  Thank you for your review!
  This is really unfortunate, but no matter how hard we try, sometimes even we fail. Unfortunately we had a technical issue that showed faulty prices and stock levels. This caused a lot of trouble for our customer, but also for us so we can assure you that it wasn't intentional.

  We are sorry that the communication didn't reach you, please check the junk mail of the e-mail address you used for your purchase.

  Please contact us on kundservice@asedo.se so we can have a look at exactly what happened with your order and if we can find a solution that will make you satisfied. Otherwise at least assure that you get your money credited correctly.

  All the best,
  Asedo Customer Service

 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Betalning gjord. Nu får vi se hur snabbt de levererar; om de håller att de skickar alla ordrar som kommer in före klockan 16.
  Leveransen var perfekt. Enda smolket i bägaren är alltså relativt dyr frakt men så länge de har bra priser på produkterna kommer jag handla därifrån igen.
 • Perfekt
  Allt gick smidigt.
  26 dagar sedan
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Mycket bra i det hela
 • Dålig
  Jag beställde 2st nätverkskort för 162:-/st men dagen efter fick jag ett meddelande att ordern inte kunde släppas för det priset på grund av fel i prisfilen då rätt pris var 871:-/st! Jag gick direkt hit (prisjakt) och kunde se att flera andra butiker hade ett pris omkring 200:- medan asedo själva hade ändrat sitt till 601:-. Jag tyckte inte att priserna var orimligt låga med tanke på att det var mellandagsrea men möjligen var dessa inget annat än lockpriser.

  Visst, det kan bli fel ibland men det rätta från asedos håll hade varit att korrigera felet, förbättra rutinen så att detta undviks i framtiden och skicka ursprungliga ordern i alla fall. Det spelar ingen roll att priset är högre eller lägre än det korrekta för att det är det pris som är överenskommet som gäller. Jag har själv varit med om detta både på fysiska och nätbutiker men denna butik verkar inte bara vara ojuste mot sina kunder utan bryter sitt eget avtal: ”Mellan Asedo Sverige AB och kund gäller avtalat pris om inget annat särskilt överenskommits.” vilket gäller när köpevillkoren klickas i och köpet genomförs!

  Jag valde att inte bråka och köpte istället nätverkskorten för 500:-/st i en annan butik. Jag ger en extra stjärna för ett trevligt bemötande från kundservice men gör inte samma misstag som jag och håll er borta från denna butik då ni varken kan lita på deras priser eller får varan till det kap/rea-pris som ni har genomfört köpet med.
  1 mån sedan
 • Hej ArashJ,

  Tack för ditt omdöme!

  Denna gången var det tyvärr fler saker som gick fel och vi lär oss varje dag av våra kunder. Vi drar lärdom även av detta fall och inser självklart att vi kunde gjort bättre ifrån oss.
  Vi är aldrig ute efter att lura någon eller jobba med lockpriser som vi sedan inte erbjuder. Detta var ett rent tekniskt fel där fel pris visades, men hanteringen av det skulle vi såklart gjort bättre.
  Vi tackar igen för ditt omdöme och detta är något vi ska se till att det inte händer igen.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Mvh,
  Henrik
  Asedo Kundservice

 • Perfekt
  Testade handla från Asedo för första gången. Allting gick smidigt. Kunde betala med faktura och fick hem grejerna 2 dagar efter beställning. Kan rekommendera Asedo!
  1 mån sedan
 • Hej annaelmgarde,

  Tack för ditt omdöme! Vi jobbar hårt för att leverera det bästa vi kan till våra kunder i alla lägen. Denna gången har vi tydligen lyckats, kul!
  Välkommen åter!

  Mvh,
  Asedo Kundservice

 • Dålig
  Känner mig lurad då dom skriver stort i loggan beatäll förw 16 levevereras ut lagwr samma dag. Läser manxsedan under finstilta såxatår det där 14. Jag stressade hem för atr hinna få genom en beställning oxh valde dom för kriterierna snabb leverans! Swr nu att bara utger sig för det men håller inte vad som lovas. Felaktig marknafsföring!
  1 mån sedan
 • Hej larswik,

  Tack för ditt omdöme!
  Vi ber om ursäkt för förvirringen med olika budskap på olika ställen, det är korrigerat nu! Det är 16.00 som gäller för vardagar och din order är på väg till dig just nu. Du kan följa orderns status på Mina Sidor i vår webshop.
  Maila gärna oss på kundservice@asedo.se om du har några frågor om din leverans!

  Ha en fortsatt fin dag!

  Mvh,
  Asedo Kundservice

 • Perfekt
  Bra produkter och väldigt serviceminded personal på kundtjänst. Kan starkt rekommendera Asedo!
  1 mån sedan
 • Hej Ipat

  Tusen tack för ditt fina omdöme!
  Vi jobbar stenhårt för att göra alla kunder nöjda och denna gången verkar vi ha lyckats.

  Mvh,
  Asedo Kundservice

 • Usel
  Köpte en vara på rea och fick bekräftelsen men kort därefter fick jag ett mejl om att priset var för lågt pga ett fel och inte kunde levereras.
  1 mån sedan
 • Hej Yahbulon,

  Tack för ditt omdöme!
  Det är såklart väldigt tråkigt att detta inträffat. Vi har upptäckt ett problem i systemet som vi har hanterar just nu. Oavsett kan jag garantera att vi inte uppsåtligen vill skapa en dålig upplevelse, nöjda kunder är det viktigaste vi har.

  Maila oss gärna på kundservice@asedo.se med ditt ordernummer så ska vi se till att rätta till vårat misstag.

  Mvh,
  Asedo Kundservice

 • Mycket bra
  Skrev först en negativ recension men fick hjälp och "credit where credit is due". Köpte en dator som inte fungerade som den skulle men Asedo såg till att jag fick smidig hjälp.
  2 mån sedan
 • Hej spixgarden,

  Tack för ditt fina omdöme! Vi gör vårt bästa för att alla kunder ska bli nöjda och denna gången lyckades vi , vilket glädjer oss otroligt mycket.

  Mvh,
  Asedo Kundservice

 • Perfekt
  Stort utbud, snabb leverans och bra pris. Inget att anmärka på med andra ord!
  2 mån sedan
 • Usel
  Beställde en produkt från butiken som levererade en helt annan vara än jag beställt. Vid kontakt med dem sades att priset var för lågt på den beställda produkten varpå de annullerade min bekräftade order. Dåligt hanterat av dem men inte olagligt.
  2 mån sedan
 • Hej ljonsson66,

  Tack för ditt omdöme!
  Det är såklart väldigt tråkigt att detta inträffat för dig. Vi har upptäckt ett problem i systemet som vi har hanterar just nu, tyvärr var vi som du vet tvungna att makulera din order då produkten inte finns. Oavsett kan jag garantera att vi inte uppsåtligen ljugit för dig. Återkom gärna till oss så vi kan få en chans att gå till botten med detta och rätta till vårat misstag.

  Ha en trevlig helg!

  Mvh,
  Asedo Kundservice

 • Usel
  Som Spotify-missbrukare är det sjuuukt frustrerande att behöva vänta 13 dagar på ett par hörlurar... På min leveransstatus stod det "Leverade" redan efter två dagar men jag fick inget sms eller nån avi om att hämta ut nåt. Jag kunde inte se vilken post-leverantör Asedo använder sig utav så jag åkte runt, både till PostNord, DHL och Schenkers utlämningsställen men de hade inte fått nåt. Hade dessutom inget kolli-id att uppge...
  Asedo bör nog se över sin leverans-sida, alternativt inte ha produkter "i lager" om det nu inte är så. Ser att fler än jag upplevt liknande sak
  3 mån sedan
 • Hej JTL85,

  Tack för ditt omdöme!
  Väldigt tråkigt att höra att du fick vänta så länge på dina hörlurar. Vi ser kontinuerligt över kvaliteten på våra leveranser men ibland blir det fel som i ditt fall. Vi gör vårt bästa för att alla våra kunder ska vara nöjda, men ibland når vi inte hela vägen. Vi uppskattar din feedback då det är bra för att veta när vi inte når hela vägen med att göra våra kunder nöjda.

  // Team Asedo

 • Mycket bra
  Beställde en Lumia 650 dubbel SIM, fick den dagarna senare. Allt är bra, men undrade vad "behandlade" på deras hemsida innebar då jag inte hade någon övrig info om leverans e.d.
  Jag skrev till dem och fick uttömmande och tillfredsställande besked.
  Allt är bra, min uppfattning baseras enbart på leveransen och deras kommunikation.
  4 mån sedan
 • Hej maisac,

  Tack för ditt fina omdöme!
  Skänt att det löste sig smidigt med lite kommunikation!
  Vi har varit medvetna om problemet med statusar och jobbat på en lösning som vi släppte igår tillsammans med vår helt nya hemsida. Spana gärna in den :)

  // Team Asedo

 • Perfekt
  Toppklass av kundservice efter ett litet leveransproblem. Jag är mycket nöjd!
  4 mån sedan
 • Hej tobgbg!

  Tack för ditt fina omdöme. Härligt att allting löste sig bra med din leverans. Ibland kan det gå fel, men vi gör vårt bästa för att lösa problem och göra alla nöjda :)

  //Team Asedo

 • Usel
  8 dagar efter order och fortfarande inte fått mina varor eller en respons, har provat ringa men ingen svarar
  4 mån sedan
 • Hej tobias-p,

  Tack för ditt omdöme. I detta fall handlade det om ett felaktigt lagersaldo från vår distributör. Det är väldigt ovanligt, men tyvärr händer det ibland. Ditt ärende är löst och vi hoppas du är nöjd med lösningen.

  // Team Asedo

 • Utmärkt
  Jag köpte en SlingBox från Asedo och modellen saknade en för mig självklar funktion. Jag tog kontakt med Asedo och fick skickat tillbaka produkten och Asedo betalade tillbaka exakt de pengarna utan någon diskussion. Mycket bra.

  Dock: instruktionerna och infon för tillbakaskickande var lite oklara. Man efterfrågade ett returnummer, men menade därmed ordernummer, IIRC. Jag fick också betala frakt för tillbakaskickande, men det känns ganska naturligt när du inte något var fel utan produkten hade inte de funktioner som jag efterfrågade.

  Slutsats. Jag rekommenderar detta företag som seriöst. Jag köper gärna från dem igen.
  4 mån sedan
 • Hej cmlewan,

  Tack för ditt fina omdöme och härligt att du är nöjd med ditt köp även om du returnerade produkten till slut. Bra feedback med våra returinstruktioner, de ska vi försöka förtydliga och förenkla för framtiden.

  // Team Asedo

 • Perfekt
  Beställde en smartwatch på onsdagen vid 13:00. Hämtade ut klockan nästan exakt 24 timmar senare hos postens ombud. Fick information om status på ordern och paketets framfart vi mitt konto hos Asedo.

  Nöjd kund :-)
  5 mån sedan
 • Hallå Uffe_n.

  Nöjda kunder = glada kunder. Precis vårt mål med Asedo och tack för ditt fina omdöme.
  Välkommen åter för nya fina produkter & snabba leveranser. :)

  // Team Asedo

 • Perfekt
  Köpte ett Gigabyte Extreme Gaming GTX 1080 Premium Pack. Lade order natten till söndag, skickade en förfrågan via mail för att försäkra mig om lagerstatus och fick svar tidig måndag morgon att kortet finns i lager, samt skulle skickas ut samma dag. På tisdag lunch dagen därpå trillade SMS:et in att kortet finns för hämtning på mitt lokala ombud.

  Snabba svar från mail-supporten, en dags leverans och lägsta priset jag sett på premium pack kortet. Jag är imponerad!

  Att kortet FORTFARANDE inte finns i lager hos varken Inet, Komplett, Webhallen eller någon annan av de stora är för mig helt sinnessjukt, stal Asedo deras lager eller? ;)
  5 mån sedan
 • Tjena Rmz0r.

  Gigabyte Extreme Gaming GTX 1080 är ett grymt köp. Tack för att du tog dig tid att recensera oss på Asedo. Det gör oss ännu bättre och stoltare. Välkommen åter.

  // Team Asedo

 • Perfekt
  Köpte en Huawei H7
  Ställde en fråga om min order och fick svar inom 3 timmar av supporten
  Fick luren två dagar från order trots att det stod 3-5 lev dagar
  Bra pris dessutom
  Första men absolut inte sista gången jag handlar från det här företaget, rekommenderar!
  5 mån sedan
 • Hej mokad,

  Stort tack för ditt toppbetyg och att du valt att handla hos oss! Kul att du är nöjd med vår support, pris och leverans.

  Varmt välkommen tillbaka

  Mvh,
  Team Asedo

 • Perfekt
  Köpte en 150 tums projektor duk och fick den snabbt levererad till ett bra pris! Nöjd än så länge :)
  6 mån sedan
 • Hej nagra,

  Vad glada vi blir att du blev nöjd med priset och leveransen! Härlig läsning första måndagen efter semestern :)

  // Team Asedo

 • Perfekt
  Köpte ett msi geforce gtx 1080 sea hawk ek då dem hade 1 i lager, fick det på ca 4 dagar och fick bra och trevliga svar på mailen! Var väldigt osäker men de levererade där andra stora butiker hade långa väntetider på det kortet jag ville ha!
  6 mån sedan
 • Hej Aa9942,

  Underbart att höra att du blev nöjd med ditt köp och leverans! Du är självklart välkommen åter och nästa gång ska vi försöka göra allting ännu lite bättre :)

  // Team Asedo

 • Detta omdöme är under utredning
  7 mån sedan
 • Usel
  Jag varnar alla fån att handla från denna skumraskbutik.
  Man får inga svar på mejl man skickar och dom skiter fullständigt i dig som kund.

  Jag är så besviken

  Jag ville returnera en BD.spelare, men det gick inte,trots flera mejl

  VARNING
  KÖP ALDRIG HÄR
  7 mån sedan
 • Hej Hawk,

  Tack för ditt omdöme!
  Vi vill självklart göra varje kund nöjd, men denna gången gick det inte hela vägen. Tråkigt att du fick denna upplevelse hos oss.

  Du är självklart välkommen att handla hos oss igen och gärna maila till webshop@asedo.se om du har några frågor om produkter, priser, returvillkor, leverans eller något annat.

  // Team Asedo

 • Ganska bra
  Bra priser, men med det priset på frakten kan man tycka det borde gå snabbare, dom använder ju DHL.
  7 mån sedan
 • Hej LOPOZ,

  Tack för ditt omdöme!
  Vad glada vi blir att du gillar våra priser! Vi gör vårt bästa för att hålla bäst pris på marknaden. Mindre roligt att du fick en negativ upplevelse av leveranstiden av din order.

  Vi uppskattar din feedback och ska jobba ännu hårdare för att förbättra detta.

  // Team Asedo

 • Acceptabel
  Inte så snabba, halvkass kommunikation. Men bra pris. Tvekar lite på om jag skulle handla där igen.
  7 mån sedan
 • Hej Fran99,

  Tack för ditt omdöme!
  Har du möjlighet att maila oss på webshop@asedo.se och berätta om din leverans och kommunikationen med oss? Vi jobbar hårt för att leverera våra orders över våra kunders förväntan, men ibland når vi inte hela vägen.

  Tack!

  // Team Asedo

 • Dålig
  Jag köpte och betalade (via Klarna faktura) en ny produkt som kommit i få ex till Sverige (få handlare angav lågt lagersaldo).
  Asedo.se hade produkten "på lager" enligt webbutiken, och ett bra pris, så jag la ordern där. Efter en vecka hade inget hänt (inget mail om att varan var på väg" etc).
  Jag mailade därför och frågade vad som hänt med min beställning och fick, förvisso svar inom 24 timmar, men att varan var slut hos deras distributör och skulle komma in ca 1.5 månader senare. Troligtvis.
  Urdåligt att de har ett affärssystem som inte kan garantera att en vara man köper då den "är grön och finns på lagret" verkligen kan levereras.
  Snopen bad jag dem då, en dryg vecka efter mitt köp, makulera min beställning och stoppa Klarna faktureringen, vilket de gjorde.
  Beställde sen varan på Webhallen för några hundralappar mer och hämtade ut den två dagar senare i affären.
  End of story.
  Lärde mig att inte gå på snikpris och handla på etablerade välrenomerade handlare istället (som oftast har större eller egna lager) att hämta varorna ifrån..
  7 mån sedan
 • Hej gubben2,

  Tack för ditt omdöme! Vi jobbar hårt med att vara tydliga för alla kunder vad gäller lagersaldon och leveranstider, men i detta fallet misslyckades vi. Vårt system ska säga till i kassan när en vara inte finns i lager eller leveranstiden är längre än väntat.
  Vid tveksamheter kring lagersaldon kan man alltid kontakta oss på webshop@asedo.se

  Du är välkommen åter så att vi kan ge dig en bättre upplevelse nästa gång!

  // Team Asedo

 • Ganska dålig
  Köpte en bärbar dator men önskade byta till en snabbare (och dyrare). Det gick inte eftersom man inte får öppna förpackningen. Det går inte ens om man betalar en rejäl avgift. Nej, det här var inget vidare. Det är ibland omöjligt att veta hur en vara fungerar bara av att titta på en bild på internet. Det finns ett flertal andra internetaffärer som tillåter att man får prova försiktigt.
  7 mån sedan
 • Hej Beatles,

  Tack för ditt omdöme!

  Vi förstår din frustration. Vi gör vårt bästa för att alla våra kunder ska vara nöjda, men ibland når vi inte hela vägen. Vi uppskattar och tar med oss din feedback.

  Ha en fin sommar!

  //Team Asedo

 • Perfekt
  Köpte två iPod touch till mycket bra pris. Hade några frågor som jag ställde via mail, fick bra svar, riktigt snabbt från Peter på Asedo. Leverans gick mycket snabbt! Saknade bara trackingnummer som någon nämnt i kommentar nedan, men det fick Peter fram på nolltid när jag mailade. Toknöjd med butiken och deras service.
  8 mån sedan
 • Hej ragland!

  Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi väldigt mycket!

  // Team Asedo

 • Utmärkt
  Köpte en strömadapter till en gammal Android-platta från Asedo. När den kom visade det sig att den saknade strömplugg-delen. Lite surt (framgick inte av beskrivningen i deras webbshop) så jag mailade Asedo, som efter ett par dagar återkopplade att de inte reflekterat över saken och hade kontaktat Acer (som var den aktuella leverantören) och fick beskedet att pluggen inte ingick utan ska köpas separat. Det tyckte Asedo var märkligt och de skickade pluggen gratis till mig. :-)

  Totalt sett är jag nöjd, tack vara deras smidiga hantering av problemet. Deras webbshop kunde kanske varit lite tydligare i produktbeskrivningen i det här fallet och det fanns inte heller någon bild. Tycker också att deras standardfrakt är för dyr, 99 kr även om det är en smågrej man beställer. Men sättet de hanterade mitt fall gör att jag absolut kan tänka mig handla hos dem igen.
  8 mån sedan
 • Härligt emilast.

  Tack för ett fint omdöme. Bra att vi kunde komplettera på ett bra sätt det som saknades och att vår kundservice fungerar som tänkt. Ha en fin helg och välkommen åter!

  // Team Asedo

 • Perfekt
  Köpte en Lenovo för 6050 kr med 16 GB DDR minne och i7 processor. Enda webaffären som hade det i denna prisklass. Köper man en sådan dator kostar det 15000 kr hos andra fysiska affärer. Jag fick datorn inom 3 arbetsdagar. Mycket bra leverans och feedback från leverantör. Skickade frågor på produkten och fick svar dagen efter.
  Bra jobbat!
  C
  8 mån sedan
 • Hej CLOD.

  Nice att vi kunde pressa priset till dig på bästa sätt, bra leverans och fin feedback från vår kundservice. Välkommen åter och hoppas nya datorn fungerar lika bra som beställningen. :)

  // Team Asedo

 • Ganska dålig
  "Köpte" en Lexmark MS415dn - skrivare - monokrom - laser för 425:- plus frakt (grymt billigt).
  Får en orderbekräftelse direkt. Sedan händer ingenting. Inget nytt mail om uppdatering av order. När jag sedan går in på mitt konto och kollar mina ordrar och klickar på denna order ser jag att det finns ett meddelande där (varför skickar man inte detta till den e-mail adress som jag registrerat??). Då säger man gjort ett generalfel vid inläsningen av denna produkt och jag inte får den för 425:- men det går bra att köpa den för 1625:-
  Det är ju nästan 4ggr dyrare. Inte av intresse.
  Även svaret på mitt meddelande att jag inte vill ha varan skickas bara till min order på deras hemsida. Varför får man inget mejl som åtmonstonde meddelar att man har ett meddelande att läsa??!
  Nu får jag bara hoppas att jag får tillbaka pengarna.
  9 mån sedan
 • Hejsan Fredda.

  Supertråkigt, men hur man än försöker blir det knasigt även för oss på Asedo ibland. Som du nämner så vart det iom felläsning ett kanonpris och är det för bra för att vara sant är det oftast det i detta fall. :(
  (skapar även oss en massa bekymmer också så inget vi önskar)

  Dock så beklagar vi att informationen inte nått dig. Vi kommunicerar alltid direkt på order för att ha historik och det går även ut mejl när ordern uppdateras med information. Dock så kan det ibland fastna i skräppostfilter eller spam vilket blir lite knasigt i fall som detta.

  För vidare diskussion och hur vi skulle kunna kompensera dig ytterligare kontakta oss på webshop@asedo.se så ordnar vi ngt. (självfallet minst pengen tillbaka)

  // Team Asedo

 • Perfekt
  Väldigt nöjd, beställde grejer onsdag morgon och hade dem fredag eftermiddag. Bor i norra Sverige och snabbare än så går det inte att få saker skickat hit. Kommer absolut handla igen.
  10 mån sedan
 • Hallå annevare.

  Tack för ditt fina omdöme. Vi blir ibland imponerade själva av vår förmåga. Kul att höra att även våra distributionspartners och logistikpartners håller de krav vi ställer på dem. Välkommen åter och trevlig helg!

  // Team Asedo

 • Perfekt
  Mycket nöjd. Grejerna fanns i lager som angett och kom snabbt. När DHL's trackingsystem inte fungerade fixade Peter på kundtjänst fram korrekt information några minuter efter att jag skickar mail. Billigast innebär ofta sämst kundservice, men inte här.
  10 mån sedan
 • Hallå Rataskanken.

  Tack för att du tar dig tid att recensera Asedo på ett positivt sätt. Önskar dig varmt välkommen åter och hoppas du även blir supernöjd med din produkt... Snabbt, Enkelt & Personligt! :)

  // Team Asedo

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Alla leveranser sker på kort tid utan strul
 • Härligt. Tack för fin feedback. Välkommen åter!

  // Team Asedo

 • Perfekt
  Mycket nöjd kan verkligen rekommenderas ! Kom dagen efter beställning via nätet ! Helt fantastiskt !
  11 mån sedan
 • Hejsan SE6G.

  Tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att recensera oss så vackert.
  Hoppas självfallet på återseende och det är nöjda kunder som får oss att vilja bli ännu bättre.

  // Team Asedo

 • 2016-02-19 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  Hade problem med ett dåligt fungerande tangentbord. Löstes lätt och snabbt med att jag fick ett alldeles nytt tangentbord som ersättning! Behövde inte ens sända tillbaka det gamla! Mycket nöjd!
  1 år sedan
 • Hej zzmark71!

  Problem är ju till för att lösas! Vi säger stort tack för det fina omdömet, det värmer i vintermörkret när vi får bekräftelse på att det där lilla extra verkligen gör skillnad och att du som kund trots en del strul är nöjd. Hoppas på snart återseende!

  Varma hälsningar,
  Team Asedo

 • Perfekt
  Snabb frakt, väl förpackat, bra priser, hjälpsam kundservice. Mycket nöjd. Skulle handla av dem igen.
  1 år sedan
 • Hej IsakWiklund!

  Tack så mycket för det grymma omdömet!

  Med vänlig hälsning,
  Team Asedo

 • Utmärkt
  Hittills tycks smidig och lätt med bra återkoppling av butikens kundtjänst. Den enda anledning till 9 istället är lite websida anmärkningar som väsentligen anled till kontakt med kundtjänst. Annars bra upplevelse som ger förtroende till nästa köp!
  Tillägg - Blixtsnabbt leverans dagen efter! Kan inte tänka mig bättre!
  1 år sedan
 • Hej Anaxagor!

  Tack för att du beställde av oss och tack för det fina omdömet. Vi shop lämnar definitivt lite att önska, dessvärre.. Vi kommer att uppdatera under 2016 för att förbättra upplevelsen.

 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Hittills tycks smidig och lätt med bra återkoppling av butikens kundtjänst. Den enda anledning till 9 istället är lite websida anmärkningar som väsentligen anled till kontakt med kundtjänst. Annars bra upplevelse som ger förtroende till nästa köp!
 • Hej Anaxagor!

  Tack för att du beställde av oss och tack för det fina omdömet. Vi shop lämnar definitivt lite att önska, dessvärre.. Vi kommer att uppdatera under 2016 för att förbättra upplevelsen.

  Med vänliga hälsningar, Team Asedo

 • Perfekt
  Jag köpte övervakningskameror med olika tillhörande produkter.
  Vid köpet fick jag professionell service i kombination med bra priser och mkt snabb leverans av beställda produkter (trots att det behövde skickas från tre olika ställen). Jag är mycket nöjd och då saker skall köpas framöver, så kommer Asedo bli ett självklart inköpsalternativ.
  1 år sedan
 • Hej AndyPandy4,

  Stort tack för att du valde att handla hos oss och lika stort tack det fina omdömet! Det är tack vare våra grymma specialister i kundtjänst som vi kan få utväxling för vårt breda sortiment där vi använder flera olika lagerställen. De har stenkoll på hur man får ihop det kunden efterfrågar. Vi ser framemot fler kniviga inköp från dig!

  Med vänliga hälsningar,
  Team Asedo

 • Perfekt
  Supernöjd.
  Verkligen mån om sina kunder.
  En surfplatta jag beställde var slut hos deras leverantör. Men jag fick en dyrare platta istället utan att behöva betala en krona extra.

  Snabb leverans.

  All heder åt denna butik. Jag kommer garanterat handla här igen om jag behöver något tekniskt.

  God Jul
  1 år sedan
 • Hej dieseldebba!

  Vad kul att du är supernöjd. Då är vi också supernöjda! Stort tack för att du tog dig tid att sätta ett betyg på oss.

  God Jul!

 • Ganska bra
  Beställning Leverans
  Allt har varit OK. Leverans, leveranstid osv.
  Det som Asedo inte haft möjlighet att kontrollera är att det saknades
  en USB AM/BM kabel. Canon bör nog upplysas om att den inte finns
  i alla butiker men Kjell & Company hade en som passade.
  Med vänlig hälsning / LR
 • Hej!

  God fortsättning på det nya året och tack för att du beställde av oss. Det här med kablar är ett gissel. Vi kommer att genomföra en hel del förbättringar av shoppen under 2016 där en del är att just bli bättre på vilka tillbehör som kommer med automatiskt och vilka som inte gör det. En anledning till att kablar inte alltid följer med är ju såklart att behoven skiljer sig vida. Oavsett, vi tar som sagt till oss av din feedback och kommer bli bättre och tydligare framöver.

  Med vänliga hälsningar Team Asedo!

 • Perfekt
  Underbar support. Köpte en vara klockan 16 som kom dagen efter kl 10.
  Bra priser också!
  1 år sedan
 • Hej ciceron!

  Stort tack, alltid lika härligt att få toppbetyg. Finns ingen som är gladare än vad vi är när allt fungerar som det ska och kunden är nöjd. Hoppas på snart återseende!

  Med vänlig hälsning,
  Team Asedo

 • Utmärkt
  Beställde en cisco-switch och kunde hämta ut den hos mitt dhl-ombud efter tre dagar. Inget att klaga på!
  1 år sedan
 • Hej nightveil,

  Strålande, precis så ska en slipsten dras! Stort tack för att du beställde hos oss, och ytterligare ett stort tack för att du la ner tid på att ge oss ett sånt bra omdöme. Hoppas på snart återseende!

  Med vänlig hälsning,
  Team Asedo

 • Utmärkt
  Beställde en Dell P2416D och asedo låg ute med bästa priset just då.
  Det fanns inte så många recensioner på asedo här på prisjakt, och en del var negativa, men jag tänkte att jag chansar ändå.
  Snabb leverans och inget att klaga på egentligen förutom att sajten skulle behöva lite mer kärlek(utveckling).
  1 år sedan
 • Hej solis_!

  Och vi är väldigt glada att du chansade. Vi skulle gärna att fler lämnade omdömen, helst bra såklart. Nu vet du i vart fall att du inte behöver chansa mer. Shoppen är vi medvetna om att den behöver kärlek, mycket kärlek och vi kommer att göra en hel del förbättringar i början av nästa år. Exakt när vågar vi inte gå ut med. Hoppas dock på snart återseende!

  Med vänlig hälsning!
  Asedo kundtjänst

 • Utmärkt
  Beställde en NAS mot faktura till ett bra pris. Varan skickades samma dag och jag hämtade ut den på mitt utlämningsställe två arbetsdagar efter beställning.

  Jag hade gärna sett fler leveransalternativ än Bring; jag kunde i förväg inte hitta info om vilka utlämningsställen Bring har och när paketet väl kom fram så var det enligt personalen på utlämningsstället registrerat på fel sändningsnummer i systemet. Det löste sig och jag fick mitt paket, men det var onödigt krångel. Detta är dock Brings problem och inte Asedos.

  Jag kommer definitivt handla här igen.
  1 år sedan
 • Hej Khelzihr,

  Tack för att du valde att handla hos oss och tack för det fina omdömet. Precis som du antyder så ligger fraktalternativ utanför vår kontroll i dagsläget då det skeppas direkt från distributör. Det är olika fraktbolag beroende på vilken distributör din vara skeppas från. Detta är något vi har en dialog med våra distributörer om, och förhoppningsvis kommer vi kunna erbjuda flera alternativ framöver.

  Hoppas vi ses och hörs snart igen!

  Med vänlig hälsning,
  Team Asedo