• First Player

  • se
e
enhet

2 omdömen

Usel
2 år sedan

Undvik vid största möjliga mån! TL;DR: Extremt dåligt återkoppling på beställning, du som kund måste följa upp. Lagersaldo på hemsidan stämmer inte överens med butik (trots att det är samma enligt personal). Potentiellt extremt lång leveranstid baserat på tidigare omdöme från användaren accela. Mer utförlig beskrivning av min första erfarenhet med First Player: Beställde en vara från dem 26/5 och fick en beställningsbekräftelse via mejl. Fick ingen uppdatering på ex. leverans eller försändelse på över 1 vecka. Besvarade då beställningsbekräftelsen via mejl men ingen återkoppling där heller. Försökte då förgäves hitta något telefonnummer till butiken men detta finns inte på deras hemsida(!?). Dock står det att "First Player / Don't Blink AB" verkar vara samma bolag. Googlade och hittade en Facebook sida för "Don't Blink AB" med ett telefonnummer så ringde dit 8 dagar efter lagd beställning. Fanns ett knappval för First Player men blev hänvisad till att lämna ett meddelande på telefonsvararen vid flera upprepade försök. Pratade tillslut in ett meddelande och bad dem återkomma med status på beställningen. Fick ett SMS några timmar senare om att varan inte ens fanns på lager i butik fast varan fanns på hemsidan och att jag skulle bli kontaktad via mejl för avbokning. Dagen efter, inget mejl om avbokning eller återbetalning. Hade jag kunnat ge dem 0/5 stjärnor så förtjänar First Player det. Uppdaterar igen med hur lång tid det tog för dem att lösa återbetalningen. Uppdatering: Det tog 4 dagar för återbetalning.

a
accela

4 omdömen

Bra
5 år sedan

Löjligt långsam frakt. ---- Uppdatering 30/1: Efter snack med stället så verkar det varit DHL som strulat och som plåster på såren så drog de av fraktkostnaden vilket gör att jag ändrar mitt betyg. Jag hade dock gärna sett att mailkontakten hade varit lite bättre, men svårt att klaga på gratis frakt!

a
absolutleo

3 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Det råkade strula med fraktalternativet och Deckbox löste allt på ett smidigt och trevligt sätt. Mycket uppskattat!

d
daffy77

8 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Bra utbud, kunnig och trevlig personal.

L
Landslide

1 omdöme

Utmärkt
7 år sedan

Jag beställde expansionen Dark City till kortspelet Legendary. De tog emot beställningen, behandlade och skickade den samma dag (jag tror t.o.m. att det var samma timme!) Emballaget var bra och jag fick, som sagt, varan ca 24 timmar efter lagd beställning.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Klarna
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Kortbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Don´t Blink AB

Organisationsnr: 556863-0635