Fri frakt på allt
Samma pris Lagershop&Internet
Order före kl.22 lev. imorgon

https://www.netonnet.se

Betalningsalternativ

Swish
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 22 år sedan
Detaljerad information NetOnNet har fått betyget (7.79)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Knappt godkänd
  efter att ha handlat flertalet produkter från er så lämmar jag er som kund. Mina 4 senaste köp har ni visat att ni inte kan handskas med kunder då ni inte kan hjälpa på rätt sätt. Jag har mailat er så ni vet vad som gäller men jag är besviken på erat sätt att lösa problem istället för att lösa en order så får man dessutom stå i kö i flera dagar innan ni ens svarar på en. ja som sagt har ni redan blivit kallad på.
  4 tim sedan
 • Utmärkt
  Everything came as it should (I often find companies tend and like to send you returned items) but mine was brand new.
  Although when it comes to shipping, I found it to be a little too slow (not the delivery itself but only shipping) because it takes them 2 days only to prepare and ship the item to the carrier. This was "Free delivery" option, but still I don't accept this kind of time handling just because they want me to choose a faster option so that I pay them more for the shipping.
  Overall, it's my first experience with NetOnNet and it did go very well.

  One star minus for slow handling and shipping despite being "free delivery" option, although they do provide you with the tracking capability which is to be valued.
  After the PostNord took the package it took them only 24 hours to delivery the package to my nearest post office which was very fast in my opinion.
  1 dag sedan
 • Bra
  Beställde en kompaktstereo den 22/12 kl 19:30
  Tog expressfrakt (+79kr) och skulle då få varan dagen därpå (innan julafton mao)
  Följde pkt via PostNords länk och insåg kl.15:50 den 23/12 att jag inte skulle få mitt pkt innan jul (då var pkt i Örebro,jag bor i Sollentuna).
  Den 27/12 kom mitt pkt,kontaktade Netonnet som snabbt svarade att jag skulle få tillbaka mina 79kr som jag betalat extra för expressfrakt (kom till mitt konto den 2/1).
  Så även om det inte blev som jag tänkt mej hanterade Netonnet mitt ärende bra gällande återbetalning
  2 dagar sedan
 • Knappt godkänd
  Beställning Leverans
  Att svara på e-post inom 48 timmar som Ni skriver är alldeles för länge. Jag beställde varor för 3,827,- och så visade det sig att Ni skulle leverera ordern i mitten av april p.gr.av att en pryl som kostar 49,- inte kommer in till Er förrän då. Övriga varor fanns hemma. Det var ett Cleaning Kit och hur viktigt är detta på nya prylar???? I detta fall skulle Ni gjort en delleverans och restat det andra. Jag skall inte behöva både ringa och skicka e-post. Väldigt irriterande. Nu är det gjort en delleverans och varorna skall vara på väg.
 • Dålig
  Beställde en LG-tv häromveckan. Beställde på måndagen, skickades på torsdagen. Väl framme visar det sig att det är fel TV som är postat i mitt namn - detta var en Samsung. Inne i lastbilen ser jag LG-tven jag beställt men denna är adresserad till en annan person, också från NetOnNet. Förmodligen har NetOnNet blandat ihop två st beställningar så den andra personen fick min LG levererad. Tog ej emot Samsungen utan ringde kundtjänst som erbjöd sig att rätta felet men bad inte om ursäkt för den undermåliga hanteringen. Annullerade beställningen då det ej finns tid eller ork att ringa fram och tillbaka för att få rätt modell levererad igen.

  Nu är priset höjt på modellen och att åka till lagershopen är inte aktuellt längre.
  Är inte så nöjd.
  7 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Vi få se när den kommer.
 • Usel
  Beställning
  Istället för att packa båda varorna i en låda skickades produkterna som två olika försändelser. Självklart schabblade er partner piss-posten bort den ena. Vid kontakt med er kundservice skulle den saknade varan skickas som brev istället. Inte fan. Det blev till att åka till utlämningsstället en gång till. 6 mil tor. Soppa kostnaden överstiger varans pris för er kännedo. Kommer aldrig att rekommendera eller köpa något mer från er. Jävla arslen!
 • Ganska bra
  (Se uppdatering nedan) NetOnNet är oftast en butik att lita på. Har handlat där många gånger men för några dagar sedan handlade jag för första gången på nätet. Beställde på torsdag kväll och kunde hämta hos postombud runt middag på måndag. Inga skavanker på lådan alls, dock hade jag önskat att man packat lite bättre och inte bara skicka produkten rakt upp och ner. En extra kartong eller lite dämpning hade gjort susen, ifall oturen är framme alltså.

  Personalen i Västerås är trevlig och hjälper gärna till. Dock anser jag att de saknar kunskap om stora delar av sortimentet. Rekommenderar inte att du frågar personalen om hjälp angående mer avancerade teknikfrågor då det de oftast gör är att googla fram svaret ändå.

  Det bästa med företaget är deras sätt att fungera. Du går in i ett stort lager fullt med kartonger och grejer. Nästan inget är uppackat, du bara tar en vagn, lastar på det du ska ha och går sedan till kassan. Personal finns alltid vid en stor informationsö i mitten av lagret. I och med detta sparar företaget både arbetskraft och slipper slösa pengar på krusiduller vilket gör att de kan erbjuda lägre priser än konkurrenter på många produkter. 

  Kort och gott, se till att du vet vad du ska köpa innan du åker till NetOnNet. Råkar det bli fel har du 30 dagars öppet köp även på öppnad och prövad produkt. Returer går snabbt och smärtfritt.

  Uppdatering (2017 jan):

  Har tyvärr tappat lite respekt för NetOnNet under senaste tiden. De flänger priser från höger till vänster och det blir jobbigt att hålla reda på för kunden. Jag ska förklara mina scenarion.

  Under black friday 2016 hade de sänkt priset på ett par Corsair gaming hörlurar till 649 kr (bäst på marknaden). Detta såg jag vid midnatt på deras hemsida och tänkte att jag skulle åka dit precis vid öppning på fredag morgonen. När jag vaknar och surfar runt bland erbjudandena medan jag äter frukost ser jag att priset på produkten ökat till 849 kr. Jag blir helt förvirrad och ringer upp kundtjänst för att fråga varför de har dragit tillbaka sitt tidigare erbjudande och att jag borde få köpa produkten för det priset som de vid midnatt annonserade. Responsen jag fick var något i stil med att "Nej tyvärr är detta omöjligt, våra priser rör på sig hela tiden och du borde ha beställt på internet istället". 

  Jätte dåligt! men jag tänker att jag åker dit ändå och tittar eventuellt köper hörlurarna ändå då jag hade andra ärenden. Då ser jag att priset på hyllan är 649kr som jag hade sett tidigare. Jag skyndar mig att ta en bild på priset och går raka vägen till kassan för att köpa den. Kassörskan blippar såklart produkten och förväntar mig att jag ska betala 849kr men då visar jag upp bilden och säger att jag enbart ska betala det som skyltas för. Hon ser då lite irriterat på mig och ringer till sin kollega för att omedelbart ändra prisskylten. Jag fick iallafall köpa produkten till det rabatterade priset såklart!

  På kvällen sen när jag kommer hem ska jag kika så jag inte missat några erbjudanden från någon. Då ser jag att NetOnNet har sänkt priset på just de hörlurarna jag köpte till 649 igen! Det här är ju bedrägeri, locka med bra priser för att man ska åka dit och sen få kunden att köpa de lite dyrare! 

  -

  En annan gång skulle jag köpa en TV som var sänkt och var inne och pratade med personalen som då betonade två modeller. Jag var osäker på vilken jag skulle välja men säljaren menade på att jag skulle sova på saken och köpa den jag ville ha dagen efter. Jag gjorde detta men tyvärr var detta inget bra val för dagen efter när jag är på plats för att köpa TVn ser jag att de höjt priset med 3000 kr, och den andra med 1000 kr. Jag berättar då min story för personalen som förstår problemet men säger att de är maktlösa att göra något. Säljaren gör ett väldigt gott intryck genom att försöka vända på varje sten som finns för att göra mig belåten men lyckas dock inte. Jag kan inte klaga på servicen från honom men jag tycker det är riktigt fult att företaget inte kan göra ett undantag på 1000kr för att göra kunden nöjd när det bara handlar om mindre än en dag. De är verkligen stenhårda med sina priciper från HK verkar det som.

  De här två incidenterna leder till att jag måste sänka mitt betyg med 2 stjärnor.
  10 mån sedan ( Uppdaterat: 7 dagar sedan )
 • Perfekt
  Beställning
  Snabbt och smidigt. Tog mindre än 2 minuter att beställa det jag skulle ha. Dessutom fraktfritt. Helnöjd. Mikael Grimberg
 • Acceptabel
  Småjobbig personal, förstår dom någonsin ett NEJ tro?
  9 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Jag har flera gånger köpt varor i egenskap av datoransvarig i en församling, alltid till belåtenhet.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Super service !!
 • Ganska bra
  Köpte en HP skrivare - när jag kom hem fungerade den inte. Superbra pris på net on net men reklamationen är ganska krånglig.
  11 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Fullt nöjd.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Jag är väldigt nöjd! Inget att klaga på.
 • Dålig
  Beställde en iPad några veckor innan jul. Efter att ha väntat en vecka på orderbekräftelse så ringde jag och då skickade de omgående min order. Detta va andra gången detta hände. Första gången trodde jag inte min beställning hade blivit registrerad och gjorde om den och efter en vecka så kom båda ordrarna.
  Mycket dålig orderhantering. Välj annan leverantör om möjligt
  13 dagar sedan
 • Ganska dålig
  Netonnet har ett brett och bra utbud och förr så var netonnet ett självklart val när man skulle köpa elektronik, tycker att det har blivit dyrare än var det var förut netonnet var typ alltid billigast och nu så är det lika dyrt eller dyrare än konkurenterna och att priserna är "svajiga" ena stunden så kostar ex. en tv 10000:- och en dag senare så kostar samma tv 13000:-.
  Så innan man ska köpa något så kika runt lite kan vara billigare någon annanstans.
  14 dagar sedan ( Uppdaterat: 13 dagar sedan )
 • Usel
  tar lång tid
  14 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra service, snabbt leverans
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra priser och utbud och logiskt och enkelt att förstå köpvillkoren. Bra nätbutik!!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Så snabbt och enkelt att få tag på det som jag behövde.
 • Utmärkt
  Grym hemsida.
  Mycket bra grafik.
  Lättåtkomligt och lätt att beställa
  Expressfrakten är ett stort plus. Väldigt snabb leverans.
  Mycket bra kundservice och service rent generellt.
  De har alla varor man behöver i lager.
  Bästa priserna !
  15 dagar sedan
 • Usel
  Betala 159 kr för expressfrakt på en hårddisk som hade varit framme snabbare om jag beställt den från tyskland eller UK utan att ha betalat extra för express, samt att hårddisken även hade ett lägre pris utomlands.

  Sänk ockerpriset och skriv "hemleverans" som det egentligen är, för någon express är det då inte tal om.

  Hade tänkte chatta med supporten och höra hur netonnet själva definierar "express" men det var inte möjligt för alla var upptagna.

  Tidigare när jag har handlat och valt det fraktfria alternativet så låter dom varorna ligga på hyllan så länge som det maximalt är möjligt för dom för att man ska känna sig tvingad att välja "express" alternativet, vilket jag också gjorde nu och det resulterade i att jag inte handlar hos netonnet någon mer gång. Vilket är lite tråkigt för jag hade redan planerat ytterligare beställningar därifrån dom kommande månaderna.
  15 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning
  bara bra.
 • Mycket bra
  Oftast bra priser och snabb frakt. Inte illa att kunna beställa fram tills klockan 21 och ändå få varan skickad samma dag. Har inte haft problem med kundservice tidigare heller.
  16 dagar sedan
 • Perfekt
  Har handlat mycket både online och i lagershoppen. Bra service och bra priser, bra hantering av returer, har aldrig haft något problem med dem.
  6 år sedan ( Uppdaterat: 16 dagar sedan )
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt gick snabbt och enkelt!
 • Perfekt
  Riktigt bra priser och bra hemsida. Fantastiskt med fri frakt och fri faktura kombinerat med mycket bra priser. Lagershoparna är också mycket bra. Topp!
  17 dagar sedan
 • Perfekt
  Bra priser, snabb leverans. Inget krångel de gånger jag beställt!
  17 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jättenöjd med tv. Väldigt bra bild o ljud med 2.1 surround inkopplad.
 • Usel
  Beställning
  De har inte levererat varan efter en vecka, jag har heller inte fått leverans besked bara en beställningsbekräftelse. De har heller inte svarat på mejl via kundsupporten. USELT!!!
 • Dålig
  Lite väl förvirrat prissättning på sina produkter kan man tycka när man väl har tagit sig till lagerbutiken i tron om att det står på nätet skall vara detsamma som i "lagerbutiken" . Jepp när jag kom fram hade priset på mobilen jag skulle ha gått upp med nästan 800 riksdaler. Dvs till ord pris. Frågade personalen men han sa som det var att priset ändrades nyligen :-). Så jag sa till honom att det var synd och jag går till era konkurrenter då som vara visserligen bara 200 sek dyrare. Samma dag nu på kvällen så har priset för samma produkt säkts igen med nästan 600 kr. Hmmm NetOnNet mer tydlighet med tanke på er lagerbutiks lokalisering. Rätt besviken...
  19 dagar sedan
 • Usel
  Efter varit utomlands och ivrigt väntat på att köpa moto g4 plus för det nedsatta priset, väljer netonnet att höja priset kl 14.45 (en timme innan jag nått butiken). Jag förklarade min situation för dem och om de skulle tänkas sälja de för det nedsatta priset...men icke. Blev bemött av en väldigt dryg och nonschalant butiksvärd. Anledning för det låga betyget kanske låter aningen töntig, men det var första gången en butik fullständigt väljer att skita i kundens omtycke så totalt. Blir aldrig ett köp hos de något mer
  19 dagar sedan
 • Knappt godkänd
  Ok leverans med undantag för expressfrakten.
  Dock så är deras support/garanti-grupperingar under all kritik. Detta med att hjälpa kund och få en återkommande kund verkar inte vara deras motto.
  20 dagar sedan
 • Mycket bra
  Snabb, smidig leverans. Inget alls att anmärka på men jag sätter inte högre betyg för jag har ju bara testat en gång och utan att ha problem och därmed behöva skicka tillbaka eller något sådant. Men so far, so good!
  20 dagar sedan
 • Usel
  Beställning Leverans
  Jag beställde 2 saker. 1 hade ni, 1 fanns inte inne. Ni flyttade fram datumet 4 gånger för saken ni inte hade inne och inväntade då med att skicka saken ni faktiskt hade inne. Detta innebar att det som var tänkt som julklappar inte kom fram i tid och har fortfarande inte kommit. Till slut avbeställde jag saken ni inte hade inne och först då skickade ni saken som ni faktiskt hade inne men som ännu inte kommit. Jag är jättebesviken. Inga former av kompensation eller lösningar utan bara framflyttande och kvarhållande av varor för att skicka allt samtidigt. Svagt!
 • Usel
  Beställning
  Dålig var mitt sista köp hos er
 • Ganska bra
  Beställde en TV från Netonnet. Onlineköpet gick bra, men de har tyvärr endast Postnord som leverantör, vilket är en katastrof. Fick stå i telefonkö hos Postnord tre gånger (total kötid ca 1 timme) innan jag kunde få den levererad. När chauffören sen kommer säger han "Ja, den stod där igår också, men då stod det att jag inte skulle köra ut den".

  Byt leverantör så kanske jag beställer från er igen. I övrigt inga klagomål.
  20 dagar sedan
 • Usel
  Betalade extra för frakt som skickades som vanligt brev (stort paket) och tog 7 dagar innan det kom fram
  20 dagar sedan
 • Usel
  Tycker det är förjävligt att NETONNET tvingar folk att köpa deras expressfrakt för när man beställer en vara med "vanlig frakt" som visserligen är gratis så tar det FLERA DAGAR att skicka en lagervara som hinner ta slut 12 ggr innan den skickas.

  Fult, idiotiskt och högst jävla irriterande!

  Aldrig mer!

  En lektion i hur man skjuter sig själv i foten!
  20 dagar sedan
 • Usel
  Vi har ej ännu fått tillbaka pengar för en produkt som Nettonet bekräftade kom tillbaka för över 14 dagar sedan....
  21 dagar sedan
 • Dålig
  Beställning
  Beställde expressfrakt vilket dom inte kunde fixa, USELT !
 • Usel
  Ända vägen framåt är via Allmänna reklamationsnämnden efter ett mycket dåligt bemötande från "Net on Net".
  Beställde en mängd dator komponenter som julklapp i sista sekund (16/12). Eftersom NetOnNet påstod sig ha samtliga varor i lager beställde jag från dem. Den 22/12 fick jag meddelandet att de var försenade från leverantören och kunde inte levereras förrän tidigast 26/12. I dett skede fanns det ingen möjlighet att köpa från annat ställe.
  När jag kontaktat dem i efterhand påstår de att de inflammerat tydligt på web sidan, men att jag kan få ett presentkort på ca 4% av beställningens värde, skamligt.

  Jag har haft en mycket lång mail-konversation med dem (hela tiden samma människa, som beklagar att de inte kan göra något). I början av konversationen skyllde de på tekniskt fel, men har med tiden ändrat sin version till att det är jag som inte har sett.

  Uselt, kommer aldrig handla här igen!
  Om jag bara fått en riktig ursäkt och en någorlunda ersättning skulle jag vara nöjd, men att bli behandlad som lögnare är aldrig förlåtligt.
  ARN får sköta detta fallet av falsk marknadsföring åt mig från och med nu!
  21 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Smidigt, snabbt, inga tillkommande avgifter för normal frakt och faktura.
 • Perfekt
  Fick mitt PS4 Pro tidigare än beräknat och dessutom fri frakt på det !
  22 dagar sedan
 • Perfekt
  Tack för allt
  22 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Jag är jätte nöjd och rekommenderar till alla att handla hos Netonnet.
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Bra pris och beställningsförfarande. Dock strul med leveransen som tog en vecka extra.
 • Usel
  Beställning Leverans
  kommer skicka tillbaka alla varor omgående och aldrig handla där mera utan kompensation
 • Perfekt
  Hej net on net, hoppas ni svarar. Jag undrar om ni ska sänka priset mera på denna tv under mellandagsrean: LG OLED55B6V
  23 dagar sedan