Kategorier
Prisjakt
Hobbyequipment
 • Stort Sortiment
 • Snabba leveranser
 • Bästa Priserna
Dålig
4 månader sedan
Kom aldrig så långt som till ett köp. La en order på en vara som fanns i lager men som efter några dagar fortfarande inte skickats. Blev misstänksam och bad dem återkomma skyndsamt med besked om de kunde leverera iom att även lagersaldot hunnit bli noll. Svaret kom aldrig skyndsamt varför jag bad dem makulera ordern. Svaret på den begäran kom dock fort. Återstår att se om Klarna blir informerad. Får en stark känsla av att de är betydligt bättre på produkterna de säljer och försäljning över disk än att bedriva en för kunden trygg e-handel vilket är synd iom att mycket med sidan och utbudet är bra. Omöjligt att nå dem på telefon vilket förmodligen är så de önskar att det skall vara. Slutade med en affär hos en annan butik.
Utmärkt
5 månader sedan
Fick rätt grejer och snabbt.
C
C. G

1 omdöme

Utmärkt
10 månader sedan
Bra kundservice via mail som var kunnig och hjälpsam och snabb leverans!
N
Nicklas

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Ingen Kundservice, har Mailat dom flera gånger utan svar. Inget telefonnummer på hemsidan. Vet inte vad som har hänt med min Order.
o
oscer1

13 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Snabb leverans. Svara till och med på mail på söndagar! Tummen upp!
b
bigmac7

1 omdöme

Utmärkt
3 år sedan
Fantastisk support! Hade problem med en komponent till en radiostyrdbil. Kontaktade support och fick en ny skickad efter ett par dagar. Kommer definitivt handla mer här!
Utmärkt
3 år sedan
Helt unik kundtjänst! Mailade kundtjänst om ett problem jag hade med en nyinköpt drönare kl 20. Svaret kom kl. 21 samma dag med råd för felsökning ! Det börjar bil ont om kundsupport som har öppet när jag vill och har den kunskap som man efterfrågar. Hade det varit hos någon elektronikjätte hade svaret dröjt ett par dygn och varit ” goddag yxskaft” Ytterligare två dagar senare hade jag de nya delarna i brevlådan! Detta ger begreppet ”kundservice” en helt ny dimension i dessa Lean-dagar. Köper garanterat nästa RC pryl härifrån.
alex.bergsland
alex.bergsland

20 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Jag är mycket nöjd med mitt köp. Jag bad om råd via mejl och fick ett snabbt och utförligt svar med ett par valmöjligheter. Bara en sån sak som att jag fick svar på alla frågorna i mejlet, inte bara den första frågan :) Vi mejlade fram och tillbaka ett par gånger innan jag bestämde mig och det var samma sak i de nästföljande mejlen. De grejer jag beställde skickades från ett externt lager men jag tror jag hade de hemma två dagar efter beställning, underbart. Jag kan starkt rekommendera denna butik.
Betyg köpupplevelse
3.1Bra
4 omdömen

Om butiken

Hobbyequipment

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.hobbyequipment.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Autopartner i Eskilstuna Aktiebolag

Organisationsnr: 556457-7897

Information hos allabolag.se