Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

1.8 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-07-27
U
Ulf(1 omdöme)
Vidrigt företag. Köpte ett pooltak och de angivna måtten på hemsidan stämmer inte överens med takets mått. Var bara och öppna den medföljande manualen så stod de riktiga måtten där. Blev till att riva upp altanen och bygga om. Jag pratade med en säljare som sa att det var vd'n som endast kan göra något åt saken. Vd'n ville att jag skulle kontakta honom om det här vilket då är helt omöjligt eftersom han inte svarar, har nu gått två månader...Jag önskar givetvis kompensation för att blivit tvungen att bygga om hela j*vla altanen.  När jag ringt poolteam några ggr och de förstod att jag hade ett problem med deras vara så svarade de inte. Sen när jag gjorde om mitt nr till dolt nr svarade dem direkt (besvikna över att det var jag givetvis) J*vla skojarföretag. KÖP ABSOLUT INGENTING AV DETTA FÖRETAGET, DET ÄR ENBART LURENDREJERI
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-07-10
a
aldka513(1 omdöme)
Under alla mina dessa år på denna jord och under alla mina kontakter med säkert tusentals olika företag så har jag aldrig stött på en mer oseriös, virriga, totalt oorganiserad verksamhet än poolteam.
2017-10-25
Redigerades 2017-10-29
U
Unregisteredb2e1cc0d(1 omdöme)
Otroligt dålig service. Företaget skickade en räkning till mig på 10 timmar fast dom svetsat ett hål i min pool trappa på 30 min. Blev hotad när jag sa att jag kände mig lurad, väldigt otrevlig, oprofessionell och är nu polis anmäld.
2017-01-02
C
Claus Pretzmann(1 omdöme)
Den support og tilbudsgivning vi har modtaget p.t., har været en god oplevelse.
2016-08-29
M
Mimmto(1 omdöme)
Sjukt dålig kundservice! Beställde i början av sommaren - och blev lovad leveranstid på 2-3 veckor. Efter 3 veckor ringde vi och blev lovade att vår beställning skulle komma direkt efter vi betalat fakturan - för det var bara transporten hem som skulle bokas. Fakturan betalades - inget paket kom. Vi ringde - då hade det blivit missat den veckan - men veckan efter skulle det komma - samma sak veckan efter. Efter 6 veckor sa de att så fort vi fått fakturan så skulle paketet komma - men vi hade ju redan fått den och betalat. Fick mailadress till service av säljaren - eftersom hon inte hade koll på leveranser. Service sa att de bara hade hand om levererade varor. Efter några mailfram och tillbaka fick jag ett mail från säljaren som var vidarebefodrat från service - där de skrev att de hade ingen aning om när leveransen skulle komma - det var rena gissningsleken för dem - men att de kunde ju säga till hon som klagade att leveransen skulle komma veckan efter - för att lugna henne. Efter dryga 8 veckor fick vi äntligen varan.
2016-07-27
Redigerades 2016-07-28
P
Peter 68(1 omdöme)
Har fått ett bra bemötande och service från Poolteam, de har ett riktigt bra utbud och priser.