4.2 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-01-14
  m
  mauritzerlandsson(1 omdöme)
  Väldigt snabb leverans och bra priser!
  2017-01-03
   z
   zyberbob(1 omdöme)
   Snabb leverans! Otroligt bra packat! Professionellt bemötande och överlag helnöjd med affären från beställning till hemkomst av produkt! Rekomenderas varmt!
   2016-12-29
    M
    Mahjestyx(2 omdömen)
    Beställningen gick smidigt med leverans inom utgiven tidsram. Produkten var felfri och anlände i vadderat kuvert.
    2016-10-07
     m
     mapo06(24 omdömen)
     Aldrig mer budgetgames för min del, totalt värdelösa, seg kundsupport, enbart mail. Beställde två laddningskablar, slutade med att jag inte fick någon leverans, har skrivit flera gånger att jag vill använda min ångerrätt, men de ska ta och checka med Posten först, OCH?? Det är väl inte mitt problem, har aldrig haft problem med postens leveranser när jag beställt ifrån inet, webhallen och cdon osv. Dessutom tog de nästan en vecka innan paketet skickades iväg plus att de tog 49 kr frakt, Nej tack, ni får en etta, för att ni inte kan vara uppriktig mot mig som kund. Mitt tålamod försvann för längesen.
     Budgetgames.se svarar:2016-10-22
     Hej, Vi beklagar det som hände dig. Men posten har strulat oerhört mycket och våra försändelser är drabbade också. Efter vi skickar ut våra produkter är det utanför vår makt vad som sker. Vi är långt ifrån de ända drabbade. PTS har ju anmält posten för de inte klara av att hålla den nivå som staten kräver just nu. Tack för att du jämför oss med Webhallen, Inet och cdon. Budgetgames drivs av 2 personer. Vi kan omöjligt ha samma nivå på service som de stora aktörerna men vi försöker så gott vi kan. De vi kan ha är låga priser. Ha en trevlig helg!
     2015-11-27
      e
      epaaj(3 omdömen)
      Snabb och smidig leverans rakt ner i lådan. Förpackningen något tillknycklad men tror det snarare beror på Posten än på Budgetgames.
      2015-09-05
       d
       daggered(1 omdöme)
       Inga problem.
       2015-05-22
        m
        matsekblom(2 omdömen)
        jag har beställt från dem några gånger (förskottsbetalning via bank) och det har funkat mycket bra.
        2015-03-12
         AbductedTurtle(3 omdömen)
         Mycket snabb leverans, men dåligt skick på produkten. Jag ville lämna tillbaka en produkt för att den uppenbarligen har tappats i golvet flertals gånger då skivan har lossnat inuti fodralet och har åkt fram och tillbaka inuti förpackningen vilket kan innebära att skivan borde vara repad vid det här laget. Men när jag ber om att skicka tillbaka produkten, påstår de att jag måste stå för frakten? Det är en fjärdedel av priset för det jag betalade, ska jag behöva betala för deras misstag? Inte nog med det, tog det de flera dagar att svara vilket tyder på dålig service. Fruktansvärt dåligt att man ska behöva höra av sig via mejl varje gång och behöva vänta såhär länge i mellan varje svar. Där gick man i förlust i alla fall, kommer aldrig handla därifrån igen.
         2014-04-28
          a
          alaa70(2 omdömen)
          Tack för levererade och riktigt bra service alltid kommer att köpa från denna butik.
          Sida 2