Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2015-05-15
  a
  ali82(2 omdömen)
  Bra köp!
  2014-12-07
   m
   mrdad(1 omdöme)
   Grymt bra service och snabba leveranser. Blir flera beställningar där ifrån
   2012-04-23
    b
    beirut_nisse(37 omdömen)
    2 månader sen köpte jag lite hdmi och usb kablar härifrån och helt klart nöjd med mitt köp, riktigt billigt och kablarna funkar som den ska. Skulle precis in på deras hemsida igen och ser att den är avstängd... undrar vad som har hänt?
    Sege Import svarar:2013-12-18
    Hej, Vi har uppgraderat vårt E-handelssystem, under den tiden har E-shoppen varit i serviceläge för er kunder. Med vänliga hälsningar SEGE IMPORT
    2012-01-30
     T
     TheQ(13 omdömen)
     Man blir alltid lite extra orolig när man beställer från ett ställe som man aldrig beställt från förut, speciellt när sajten ser lite hobby ut. Nu när första beställningen är gjord så kommer det definitivt bli fler, vilket kanonställe! Leverans efter två arbetsdagar, priser i en klass för sig, och ett utbud som inte går av för hackor!
     2012-01-25
      r
      randomii(4 omdömen)
      Har nu haft två snabba order efter varann där allt funkade bra. Paketen var bra packat. Men framför allt, en prissättning på många produkter som verkligen är bra.
      2011-10-18
       c
       c.hilding(8 omdömen)
       Billigast i Sverige på de diverse DisplayPort och DVI-kablar jag behövde. Supporten här är helt galet bra och superhjälpsam. Blev en krasch i ordersystemet; ägaren kollade upp betalningen och tog en beskrivning av ordern via telefon istället, och skickade iväg det snabbt. Sedan fick jag av honom löpande uppdateringar om kollinummer och utlämningsställe via mail. Han tog alltså manuellt hand om ordern hela vägen, och jag slapp vänta på avi. Ägaren är mycket trevlig.
       2011-10-05
        Jimz_81(64 omdömen)
        Beställde ett Cideko Air Keyboard. + Snabb leverans. Beställde 18.00 3/10 Shenker ringer 10.00 den 5/10. + Bra priser. Billigast på prisjakt ink. frakt. + 1 konfirmations mail och ett leverans mail med tracking id. + Enkel hemsida och slapp registrera konto för att beställa. - Kunde packats lite bättre då orginalkartongen låg i en dubbelt så stor frakt kartong utan dämpning. Kommer förmodligen beställa från dem igen.
        2011-08-12
        Redigerades 2011-08-22
         F
         FrezoreR(22 omdömen)
         Vill ni vänta 11+ dagar på två stycken Cat6 kablar då är detta butiken för er. 2011-08-01 Beställning lagd 2011-08-04 Schenker kom med 1 av 3 beställda produkter 2011-08-04 Samtal om icke levererade produkter 2011-08-08 Mail där jag frågar vart resten av produkterna är 2011-08-10 Mail där uppföljning lovas. 2011-08-12 Forrfarande inget svar eller resterande produkter. 2011-08-12 Åter kontakt och SEGE Import beslöt att återbetala mig och ångra köpet. Jag hade kanske bara otur, men inget bra första intryck för mig iaf.
         2011-08-18
          p
          pomelo(1 omdöme)
          Beställde först ett par kablar under sommaren när jag ändå var hemma och enkelt kunde ta emot. Det hela fungerade bra och Schenker kom med dem efter ett par dagar. Har nu börjat jobba och läste att varor till privatpersoner skickas med posten enligt deras hemsida. Så jag beställde ett minneskort och fick nyligen ett mail om att det också skickats med Schenker. Det hela gick snabbt och smärtfritt och jag antar att Schenker kan komma förbi mitt jobb med det vid behov som andra firmor har gjort. Drar ner betyget lite för detta lilla aber med transporten. Annars har det fungerat bra.
          2011-07-28
           m
           marathonkillen(74 omdömen)
           Beställde lite blandade saker, bl.a. 4 stycken möss. Beställningen gick smidigt liksom betalning med kort. Hemsidan är lättnavigerad och enkel att hantera. Sege Import var dessutom mycket snabba med leveransen! 2 dagar efter beställningen ringer Schenker och meddelar att de har ett paket att leverera. Tyvärr fungerade inte Schenkers utlovade leverans dagen efter. Orsaken, "Vår chaufför hittar inte din adress". Jag fick åka och hämta mitt paket själv. En av mössen visade sig vara defekt. E-post till Seges support, som besvarades senare samma dag. En ny mus skall ersätta den defekta. Även denna hantering sker per omgående och mycket effektivt. Redan ett par dagar senare ringer Schenker på nytt att ett paket finns till mig. Sege Import ger ett mycket professionellt intryck och allt sköts mycket bra. Tråkigt är att Schenker har problem. Full pott vill jag ge Sege, trots Schenkersmolken. Men det skall inte lastas Sege Import då det är ett problem hos transportören.
           2011-06-06
            Chaim Witz(6 omdömen)
            Beställde iPad 2 med löftet att få den innan långhelgen. Mycket riktigt fick jag den i tid. (beställde på måndag och fick den på onsdagen). Pratade även med en säljare,Pär tror jag, vid två tillfällen och jag fick mycket bra bemötande.
            2011-06-04
             d
             davidlussi(2 omdömen)
             beställde en iPad 2 med kampanjfodral. Dom skickade ipaden först och sedan fodralet, anar att dom inte hade det i lager. Gjorde iaf att jag fick paddan en vecka tidigare, otroligt uppskattat! De drog inte pengarna förrän fodralet var framme. Toppen!
             2011-05-26
              p
              pjorgensen(20 omdömen)
              Mycket snabbt expedierat, snabb leverans, bra pris.
              2011-05-25
               stoffen(59 omdömen)
               Mycket snabb leverans och bra priser. Rekommenderas!
               2011-05-06
                h
                hanshson(2 omdömen)
                Absolut bästa nätbutik jag någonsin handlat av. Fantastisk service. Köpte en Ipad 2 när de var slut överallt annars. Mkt snabb leverans. Dock var det fel på displyen så jag fick returnera den. Skickade då ett mail och undrade över hur långt tid reparationen skulle ta. Blev uppringd av Sege Import och fick beskedet att den var inlämnad till auktoriserad verkstad och att det normalt brukar ta 4-5 arbetsdagar. På skärtorsdagen (3 dagar senare) blev jag uppringd igen och fick beskedet att den bytts ut men att de tyvärr inte kunde skicka den förrän efter påsk. Jag frågade då om det fanns möjlighet att hämta den själv samma dag och Sege Import ordnade så jag kunde hämta den två timmar senare hos verkstaden. Jag kan verkligen rekommendera Sege Import som har en servicegrad som man aldrig ser annars!
                Sida 1