Kategorier
Prisjakt
a
ali82

2 omdömen

Utmärkt
6 år sedan
Bra köp!
m
mrdad

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan
Grymt bra service och snabba leveranser. Blir flera beställningar där ifrån
b
beirut_nisse

38 omdömen

Bra
9 år sedan
2 månader sen köpte jag lite hdmi och usb kablar härifrån och helt klart nöjd med mitt köp, riktigt billigt och kablarna funkar som den ska. Skulle precis in på deras hemsida igen och ser att den är avstängd... undrar vad som har hänt?
Sege Import svarar:2013-12-18
Hej, Vi har uppgraderat vårt E-handelssystem, under den tiden har E-shoppen varit i serviceläge för er kunder. Med vänliga hälsningar SEGE IMPORT
T
TheQ

15 omdömen

Utmärkt
9 år sedan
Man blir alltid lite extra orolig när man beställer från ett ställe som man aldrig beställt från förut, speciellt när sajten ser lite hobby ut. Nu när första beställningen är gjord så kommer det definitivt bli fler, vilket kanonställe! Leverans efter två arbetsdagar, priser i en klass för sig, och ett utbud som inte går av för hackor!
r
randomii

4 omdömen

Utmärkt
9 år sedan
Har nu haft två snabba order efter varann där allt funkade bra. Paketen var bra packat. Men framför allt, en prissättning på många produkter som verkligen är bra.
c
c.hilding

8 omdömen

Utmärkt
9 år sedan
Billigast i Sverige på de diverse DisplayPort och DVI-kablar jag behövde. Supporten här är helt galet bra och superhjälpsam. Blev en krasch i ordersystemet; ägaren kollade upp betalningen och tog en beskrivning av ordern via telefon istället, och skickade iväg det snabbt. Sedan fick jag av honom löpande uppdateringar om kollinummer och utlämningsställe via mail. Han tog alltså manuellt hand om ordern hela vägen, och jag slapp vänta på avi. Ägaren är mycket trevlig.
Jimz_81
Jimz_81

64 omdömen

Utmärkt
9 år sedan
Beställde ett Cideko Air Keyboard. + Snabb leverans. Beställde 18.00 3/10 Shenker ringer 10.00 den 5/10. + Bra priser. Billigast på prisjakt ink. frakt. + 1 konfirmations mail och ett leverans mail med tracking id. + Enkel hemsida och slapp registrera konto för att beställa. - Kunde packats lite bättre då orginalkartongen låg i en dubbelt så stor frakt kartong utan dämpning. Kommer förmodligen beställa från dem igen.
F
FrezoreR

22 omdömen

OK
9 år sedan
Vill ni vänta 11+ dagar på två stycken Cat6 kablar då är detta butiken för er. 2011-08-01 Beställning lagd 2011-08-04 Schenker kom med 1 av 3 beställda produkter 2011-08-04 Samtal om icke levererade produkter 2011-08-08 Mail där jag frågar vart resten av produkterna är 2011-08-10 Mail där uppföljning lovas. 2011-08-12 Forrfarande inget svar eller resterande produkter. 2011-08-12 Åter kontakt och SEGE Import beslöt att återbetala mig och ångra köpet. Jag hade kanske bara otur, men inget bra första intryck för mig iaf.
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

segeimport.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma

Information hos allabolag.se