Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2014-11-10
  P
  Paci(2 omdömen)
  Denna butik kan definitivt inte rekommenderas. Som nedan beskriver, de skickar med UPS...helt hopplöst att använda. Kundtjänst extremt underbemannad....väntetid i telefon allt från 30 min till 1,5 timme (la på, orkade inte vänta längre) Har ni reklamationer hanteras inte dessa/svar erhålles ej, ni måste ringa och pusha för svar...inte ens då får man ett svar. Kommer anmäla siten till ARN...men vad hjälper det när de inte svarar. Som sagt ni handlar på egen risk. Positivt. Stort utbud och relativt snabb lev. Lycka till ;-)
  2014-10-19
   v
   vinterdan(3 omdömen)
   Hur kan man sälja till privatpersoner men inte ha logistik som är anpassad? UPS levererar bara vardagar när man inte är hemma. När jag ber budet att lämna paketet på närmaste utlämningsställe säger han att de inte har något utan att jag behöver ändra adress till mitt jobb för att få paketet. När jag undrar vilket nummer jag ska ringa för att göra det säger han att jag får Googla upp det själv! Det spelar ingen roll att man har bra priser om man inte kan få hem sina varor!
   2014-05-29
    A
    Arcon72(4 omdömen)
    Bra utbud med snabba leveranser, smidigt att returnera om man ej är nöjd med alla varorna. Fick tillbaka mina pengar inom 5 dagar.
    2014-04-30
     I
     Infinity-Q(7 omdömen)
     Bra priser och ganska snabb leverans trots att dom skickar från Frankrike + UPS. Upplevde att leveransen med UPS var krånglig pga att man inte blev förvarnad när de skulle dyka upp. Man får en minimal lapp i brevinkastet som man lätt missar vid första leveransförsöket. På denna lapp fanns info om när nästa leverans ska komma att ske, dock bara dag och ingen tidpunkt. Jag valde att ringa UPS teletjänst direkt och fick fram att det gick bra att signera lappen jag fått + skriva på lappen att paketet skall lämnas på plats även om ingen var hemma vid tidpunkten. Som sagt, det "enda" som upplevdes krångligt med att handla via Sarenza var just frakten. Det vore bättre om man fått hämta ut sitt paket hos vanligt postombud. Är det så att man missar UPS leveransförsök 3ggr så hamnar paketet hos ett UPS-ombud. I mitt fall hade det inneburit att paketet hamnat ca 10 mil ifrån där jag bor. Då blir skorna inte så billiga helt plötsligt om man ska behöva betala bensinkostnader t/r den resan. Det borde kanske gå att fixa så man åtminstone kan välja själv vilket fraktsätt man vill använda sig utav?! UPS är väl kanske inte det mest miljövänliga alternativet heller med tanke på att dom åker fram och tillbaka med paketen tills dom blir av med dem.
     2013-10-03
      j
      jast78(18 omdömen)
      Använd EJ detta företag om ni arbetar under vanlig arbetstid. De levererar med UPS och enbart på dagtid. Så om jag vill ha ut mitt paket så kostar det mic ca en halv dagslön. I detta fall kostar det mig 900kr i förlorad arbetssinkomst för att hämta ut ett paket för 800kr. Leverans på kväll är omöjligt. Enda anledningen att de får två stjärnor är att leveransen ut från dem var snabb.
      Sarenza SE svarar:2013-10-08
      Hej! Vad synd att vårt leveransalternativ inte har fungerat för dig! Att få paketet levererat direkt till den adress kunden önskar är tänkt att vara en extraservice. Om ingen skulle vara på plats för att ta emot paketet går det bra att ändra till en annan adress till exempel arbetet, be UPS att leverera en specifik dag, eller att hämta ut paketet själv på ett UPS-uthämtningsställe. Vi hoppas att se dig åter hos oss!
      2013-09-05
       K
       Krille85(2 omdömen)
       Lite längre leveranstid, annars var allt toppen.
       2013-09-05
        m
        matshansson(1 omdöme)
        Bra info på hemsidan och snabb leverans. Jag hade synpunkter på hur man kunde använda gåvochecken som man fick som ny kund vilken krediterades mig i efterskott. (kändes mycket bra)
        Sida 2