Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-09-30
  A
  Anakann(1 omdöme)
  Jag har handlat flera gånger utan problem. Pengar för returer har jag fått jättesnabbt (ibland innan jag skickat tillbaka returpaketet). De har stort utbud, säljer även märkesskor, bra priser men inte lika snabba leveranser som de med högst betyg på prisjakt (5-7 dagar har det tagit för mig). Ett annat minus är retursedeln som man måste skriva ut själv (följer inte med paketet). Jag har bara använt postens utlämningsställe, vet inte varför de andra använt UPS. Fri frakt och retur och 100 dagars öppet köp.
  2017-02-18
   D
   Dr Knas(7 omdömen)
   Säkert helt ok tjänst. Har köpt några skor där. Men de har ju en öststatsliknande censur på kundernas omdömenaav skorna. Jag skrev ett omdöme i fullständigt normal ton om ett par billiga skor "I love shoes". Gav ett inte jättehögt betyg pga att skorna faktiskt var ganska smäckiga. Försökte förklara varför, bl.a. läckte de in rakt genom tån vid endast fuktig asfalt, dvs inte ens regn. Fick svar att de "tyvärr inte kunde publicera mitt ömdöme". Hazzle on, shit sajt. Ligger väl i Lettland som alla andra scamsajter.
   2017-01-13
    c
    cavemanen(1 omdöme)
    Fruktansvärt dålig kundtjänst. Jag returnerat varor och efter flera månader har de fortfarande inte löst det. Kundtjänsten är extremt dålig och jag får inte svar inom rimlig tid (utan det dröjer veckor..). Kommer aldrig mer att handla därifrån och rekommenderar inte någon annan att göra det heller!
    2016-12-21
     c
     cj0nah(1 omdöme)
     Jag har köpt ett par skor på Sarenza SE som julpresent till mig. Jag är besviken och misnöjd! Skor var dålig kvalitet och går inte använda men de tycker ändå att det inte deras fel och vill inte göra nåt åt det! Försökt att få hjälp från kundtjänst men de är inte hjälpsam allts. Jag fick inget från mina pengar eller köpt hös Sarenza!
     2016-09-09
     Redigerades 2016-09-13
      SpooZ(44 omdömen)
      Beställ inte här om du vill ha i tid. leverans tid 10 arbetsdagar. (2 veckor) Skorna levererades med posten och jag kunde hämta ut från mitt postombud. Dock var dom för stora. När dom skulle returneras var det UPS som gäller som skall hämta dom på plats mellan 9-18. Lyckligvis kunde jag ändra upphämtningsplats till mitt arbete.
      2016-09-12
       P
       Per Olson(2 omdömen)
       Ett blufföretag som inte kan leverera någonting och förmodligen inte har någon ambition att göra det heller. Beställde skor för 4 veckor sen, fortfarande ingen leverans. Har försökt annullera men får ingen bekräftelse på det heller. Katastrofal kundtjänst som bara pratar danska. Välj Paypal om du ändå beställer så det går att stoppa betalningen. Undvik!
       2016-08-24
        M
        Murr(3 omdömen)
        Oseriöst företag. Köpte ett par Birkenstocksandaler som gick sönder efter 2 månader. Företaget hävdar nu att detta beror på att de använts (under 2 månader) och vägrar ersätta paret. Sarenza har dessutom slutat svara på mail. Riktigt arrogant och dåligt. Släng inte bort dina pengar!
        2016-06-29
         c
         canditoMane(1 omdöme)
         Direkt efter att jag hade tagit emot paketet från UPS och öppnat kartongen upptäckte att jag att en av skorna var defekt. Jag gick till Sarenzas hemsida och skickade in en anmälan med bifogad bild på skadan. Deras svar till mig var att jag skulle istället skicka in 3 bilder på skon (ovanifrån, skadan och underifrån) så att de kunde se att skon inte var använd! Nästa gång man kanske ska själv kräva att få bilder innan man beställer NYA skor. Jag har returnerat dem och beställt ett nytt par i samma storlek istället... jag väntar på dem.
         2016-06-18
          O
          Onaqui(15 omdömen)
          Köpte ett par Crocband, leveransen tog som utlovat 2-5 arbetsdagar och fungerade perfekt med UPS. Varan skickades på morgonen dagen efter beställning. Gratis retur och inga problem.
          2015-12-04
           Auxvoice(95 omdömen)
           Smsförföljer en resten av livet. Nya folk som vill ha pengar dyker upp. Scambutik.
           2015-05-22
            euf0ria(19 omdömen)
            Egentligen har jag inget negativt att säga om Sarenza man ser till det faktum att alla funktioner fungerar. Vad jag dock vill påpeka är funktionernas tillvägagångssätt. Positivt: -Dom har schysta priser -Erbjuder gratis frakt och fri retur -Har en hemsida som är rätt enkel att navigera på -Supertrevlig personal i telefonsupporten Negativt: -Bara frakt med UPS, hur ofta är man hemma på dagtid? Vill man bli störd på jobbet? -Skickas från utlandet vilket innebär långa leveranstider. -Telefonsupport tog ca 20-30minuter innan de svarade och jag fick lyssna på en röst som upprepade samma meddelande flera ggr i minuten. -Mailsupport, glöm den! Du får inte svar om du inte ringer och påpekar att det gått 1-2 veckor utan svar.
            2015-04-17
             b
             brickan1963(20 omdömen)
             Det är billiga skor. Men om ni inte har lust att spendera flera dagar med att vänta på leverans och returer från UPS så handla inte här! Jag beställde skor och fick storlek 45 i stället för 43. Jag fick tillbringa hela dagen med att vänta på UPS då de inte kunde ge mig en tid. Jag upptäckte sedan att storleken var fel Sarenza bokade att UPS skulle hämta upp skorna. Jag blev lovad att de skulle hämtas upp före 14,00 . Det blev jag lovad och tog därför ledigt för att kunna befinna mig hemma då jag både studerar och jobbar. Den aktuelle dagen ringer UPS och säger att de kommer klockan 16,00 då jag inte ska vara hemma. Jag ringer då Sarenza som ringer UPS. Sarenza ringer mig och lovar på nytt att de ska komma före 14,00. När jag lagt på ringer chauffören mig och talar om att han inte hinner före 16,00 ändå. Jag talar om att jag inte kan vara hemma då, men chauffören säger ändå att han inte kan. Nytt samtal till Sarenza som återigen ringer UPS. Sarenza ringer sedan upp mig igen och säger att de varnat chauffören och att han ska komma och hämta skorna. De säger också att de kommer ta ärendet vidare och ber så mycket om ursäkt. Det tar sedan en timme så ringer de från UPS igen och säger att de inte kan komma. Jag säger att jag inte kan vara hemma då och att de nog vore bättre om de två bolagen ville komma överens med varandra utan att jag ska sitta i mellan. Men han lyssnar inte. Jag ger upp och lägger på luren. Jag ringer Sarenza en sista gång och förklarar läget och att jag nu hela dagen har pratat med de två bolagen som jag tycker inte är mitt problem. Hon föreslår därför att vi ska komma överens om en ny dag som de kan komma. Nu känner jag att jag inte orkar längre. Jag har blivit inblandad i ett problem jag inte vill bli inblandad i och ägnat min dag och åt det. Jag blir alltså tvungen att ställa in allting annat även hela eftermiddagen för att vara hemma även då. Jag hade alltså tagit förmiddagen ledigt för just det här. Nä, sånt här vill man inte vara med om när man handlar skor så det gör jag inte om igen, den saken är säker. Nu sitter jag här med ett par sneakers med storlek 45 och jag har storlek 43. Jag har ägnat 10 timmar till att vänta på skor och prata med Sarenzas kundtjänst och UPS om vartannat. order 49485201 Så tycker ni sånt är kul så javisst. Annars lägger jag nog hellre på en hundralapp och slipper ödsla bort 10 timmar och flera irriterande telefonsamtal. Hu säger jag!
             2015-02-23
              L
              Ladykurczak(5 omdömen)
              Otroligt fina och sköna skor! Snabb leverans, fick dessutom hem dem till dörren vilket jag absolut inte förväntade mig. Kan absolut rekommendera denna sidan!
              2015-01-10
               e_kauf(23 omdömen)
               Beställde ett par skor som skickades från Frankrike varan fick imom 3 arbetsdagar trots juldagar.
               2015-01-02
                zanaton(90 omdömen)
                Ups direkt hem är bra service. De skickade paketet 40 minuter efter beställning. Ja det tar några dager från Frankrike, men det kan det vara värt med tanke på låga priser. Nöjd!
                Sida 1