Frapp
  • Fraktfritt 500 kr
  • Personlig kundtjänst
  • På nätet sedan 2005
T
TheGoodGuy

89 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan

Har bara handlat en gång. + Bra pris + Bra sortiment + Kundtjänsten fungerade bra och agerade snabbt + Returärende gick smidigt

t
thomasthorsson

22 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

+ Ganska lättnavigerad hemsida, smidig beställningsprocess och flera betalningsalternativ inkl. faktura. + Håller utlovad leveranstid. + Verkar överlag ha bra priser. + Erbjuder avhämtning i fysisk butik. - Har i dagsläget ingen negativ upplevelse, men jag har inte behövt kontakta kundtjänst. Kan därför inte uttala mig om det.

Utmärkt
2 år sedan

Beställde en termos från frapp. Ett lock saknades så jag fick ett nytt hem skickat. Mycket hjälpsamma!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Beställde varor två veckor innan jul som skulle levereras i god tid före julafton. När jag ringde kundtjänst dagen innan julafton visade det sig att inga varor fanns överhuvud taget. De hade bara ljugit på hemsidan om leveranstid och tillgång. Dessutom hade de det lägsta priset här på Prisjakt. Det tycker jag är ohederligt mot de andra som säljer samma vara. Och inte så kul för mig som står här utan julklappar. De hör inte av sig när varor blir sena och när jag tittar på deras hemsida nu står det FORTFARANDE 7 till 12 dagars leverans trots att jag vet efter att ha pratat med dem att varan inte kommer in förrän i februari. Ett uselt företag! Varning!

Bra
2 år sedan

Bra priser och relativt snabb leverans. Blev en köksmaskin från Ankarrum

a
adamhell

10 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Otroligt bra pris på knivsetet jag köpte. Behövde dock tyvärr ångra mitt köp och fick snabbt svar och pengarna tillbaka. Tack för god service!

J
Jodel92

1 omdöme

Usel
4 år sedan

Beställde stekpanna med 20cm storlek, fick varan som visade sig vara 16 cm inte 20. De har inte kvar de större stekpannorna och JAG måste betala 90kr för retur... Handla här om du känner att turen är på din sida och du får rätt produkt annars får du betala 90kr om de skickar fel och du inte vill betala för den.

F
Fjodor2000

52 omdömen

OK
4 år sedan

Ganska bra priser. Leveranstiden är dock ofta längre än vad som står på hemsidan, inte ovanligt med 2-3 veckor.

Betyg köpupplevelse

4.2Utmärkt
2 omdömen

Om butiken

Frapp

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.frapp.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Frapp AB

Organisationsnr: 556687-5828

Information hos allabolag.se