• Motion Fitness

  • se
f
flowerpoint

5 omdömen

Usel
ett år sedan

Beställde ett specifikt märke jag vill ha, fick levererat ett annat märke men liknande produkt, när jag kontaktade dem ang detta säga de "men den ser ju lika dan ut", de debiterar för det dyra märket men skickar ett billighetsmärke?!? och vill sen inte stå för retur frakten tillbaka trotts att de har gjort en ändring i ordern efter deras eget tycke! Inte OK så får man inte glada kunder!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Beställde ett squat-rack i januari fick berätta för att leveransen var sen 1 månad. Inga problem. Det går en månad och mailar 4 ggr och frågar vart min order är, får ingen återkoppling. Efter många om och men ringer jag dem och får då makulera min order då man inte vet när varan kommer in. Jag ber då att få tillbaka mina pengar som jag betalt med mitt kort, får då ett mail att de makulerat order hos Klarna så att jag får tillbaka mina pengar detta var den 6/3, jag har fortfarande inte fått mina pengar tillbaka och klarna har inte fått någon makulerad order! Otroligt dålig återkoppling och otroligt dålig service. Kommer aldrig handla eller rekommendera detta företag.

Surikaten
Surikaten

24 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Vänliga, alerta, ambitiösa och seriösa. Köpte ett mindre multigym hösten 2020, utdragen ett halvår pga pandemi, efterfrågan och produktion dvs inte deras fel. Resonerade inledningsvis via telefon en helgdag, fick underhandsinformation via sms, och hade inför leveransen kontakt via mail och telefon. Upplevde dem under väntetiden som mer verklighetsbeskrivande om lagersaldo än vissa konkurrenter. Mycket tillmötesgående när jag hade en fråga om monteringen. Sitt emailsystem bör de emellertid se över via webbhotellet eller IT-avdelningen, för jag fick något sändningsfel varmed då istället endast infoadressen fungerade. Generalimportören kunde också varit mer transparent om läget men svarade också de på direktfrågor när jag var som mest fundersam om dåvarande globala pandemilogistiken.

Dålig
ett år sedan

Snabb leverans och bra grejer. Behövde returnera en vara. Svarar varken på mail eller kontaktformulär.

J
Johannest85

2 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Köpte på söndag förmiddag och måndag morgon kom de med varan med egen transportbil. Väldigt bra pris på träningscykeln vi köpte, flera tusen billigare. Rekommenderas varmt

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
  • Avbetalning
  • Faktura
  • Kortbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Direktbetalning
  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Motion & Fitness i Sverige AB

Organisationsnr: 556752-3880