1.3 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-05-16
  P
  Peter(1 omdöme)
  Beställde en dubbel slagfälla. 2 månader senare fick jag beställningen och då inte det jag beställt! Den hade utgått fick jag till svar, men inget som helst besked innan leverans. Ynkligt!
  2019-01-28
   D
   Dan1337(1 omdöme)
   Längsta leveranstiden jag någonsin har upplevt på en internetbeställning (och då har jag beställt saker från t.ex. aliexpress och wish). Kundtjänsten svarade på mail med veckors mellanrum.
   Sorterat efter datum
   Gamla omdömen

   Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

   2018-08-14
    K
    Karp(6 omdömen)
    Beställde en fågelskrämma; Ugglan Helge, i början på juli. Vid leverans upptäckte jag att produkten var sönder, har mailat företaget 4ggr angående detta under en dryg månads tid. Inget svar överhuvudtaget, dåligt, aldrig mer kund hos detta företag.
    2018-08-14
     a
     adamja(25 omdömen)
     Har nu gått 2 veckor sedan jag beställde, visst har det varit semester och så men det står tydligt på hemsidan att de skickar även under sommaren. Vid kontakt med kundservice när de väl kom tillbaka från semester var engagemanget bristfälligt och viljan att se över vad som hänt med min order kändes obefintlig. Fick nu en bekräftelse att varan var slut i lager och kommer till dem om en vecka. Sen någon dag leverans med PostNord, minst 3 veckors leveranstid dvs. Såhär får inte e-handel fungera 2018.
     2018-02-12
      Toppenprodukter till bra pris.
      2016-05-17
       Stringfellow(30 omdömen)
       Köpte en Mosquito Magnet av Toxashop, tyvärr var det ett stort fel på produkten, men toxashop agerade snabbt och väldigt bra så med den kundvården kan det inte bli annat än fullt betyg. Bra pris var det också.