Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-10-21
Redigerades 2018-10-31
Bra pris och det har aldrig varit några problem vid tidigare beställningar.
2018-05-03
Sony HW65-ES Köpte en originallampa för 6 månader sedan som tyvärr redan efter ~600h började flimra (vanlig indikering på att lampan börjar ge sig). Antar att man kan ha otur ibland Bra och snabbt bemötande/hantering vid reklamatioen som följde. Trots en "defekt" lampa i första vevan så ger de ett bra intryck. Rekommenderas!
2017-11-25
Redigerades 2017-11-29
Min beställning försvann spårlöst och fick ingen orderbekräftelse. Efter ca. en vecka kontaktade jag företaget som då inte visste vad som skett. Efter ytterligare några dagar blev jag kontaktad och fick då en ursäkt samt en uppgraderad produkt utan kostnad samt förseningsrabatt på fakturan - mycket bra kundservice, även om den dröjde något.
2016-05-27
Letade lampa till min projektor och hittade till denna butik då de hade bra priser. Hade lite frågor kring kvaliteten och mailade. Fick snabb respons och bra svar på de frågor jag hade. Beställde en originallampa i ett kopiehus efter deras rekommendation. Leverans redan dagen efter, grymt bra! När jag öppnade märkte jag att huset var trasigt samt att det inte var rätt modell på huset. Efter några snabba samtal och mail kredittrade de en summa pengar och jag monterar in den nya lampan i originalhuset som jag har. Själva lampan har jag bara testkört ännu men det ser bra ut. Inga konstigheter alls!