Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

3.2 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-10-24
M
Martin Granberg(1 omdöme)
Köpte en köksblandare, snabb leverans och bra pris!
2019-10-22
Enkel hemsida, smidigt och lätt !!!!
2019-06-17
E
Erik(1 omdöme)
Handla inte härifrån. Eller om du gör det räkna inte 3-5 dagars leveranstid! Räkna 3-5 veckor.
2019-06-09
Prismässigt bra. Kan jag också hämta ut produkterna inom kort så är det högt betyg som gäller.
2019-05-08
t
taljo(1 omdöme)
Jag beställde två små enkla badrumsskåp för 3500kr/st. De var de enda som funkade på vår vägg. Skåpsdörrarna var olika i färgton och hemgallerian kunde inte fixa fram två likadana skåpsluckor. Eftersom de var montrade kunde de inte gå i retur och jag är fast med 2 skåp som ser olika ut. Hemgallerian tycker det är mitt ansvar att kolla produkterna innan montage vilket jag tycker är orimligt och kan inte få fram 2 skåpsdörrar som ser likadana ut.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-08-08
s
smatterband(1 omdöme)
Bra och lättnavigerad hemsida. Bra priser. Beställde en köksblandare i slutet av November 2015. Fick en bekräftelse direkt. Varan kom inom utlovad leveranstid. Blandaren gick tyvärr sönder nu precis (början av augusti 2017) och jag reklamerade den. Jag fick ett svar direkt från Matilda på deras kundtjänst och hon var väldigt behjälplig. Hon kontaktade leverantören (Tapwell) direkt och redan senare under dagen så meddelade hon att leverantören skulle skicka en ny till mig. Riktigt bra service!
2017-05-31
C
ChristianS(79 omdömen)
Har gjort flera beställningar från dessa men det har strulat med båda transporterna med riktigt långa leveranstider och där jag måste maila och ligga på för att fråga vad som händer med mina leveranser. Mailade kundtjänst för en vecka sedan och fortfarande inte fått svar :( Kan tyvärr inte rekommendera dessa.
2017-03-20
k
kxdude(4 omdömen)
Bra priser och helt suverän service. Svarar i telefon på nolltid och svarar på mail inom minuter. Kan inte bli mycket bättre än så här.
2017-02-15
P
Peppis(2 omdömen)
Jag kommer inte handla fler ggr från denna butik. De återkom i februari 2017 och hävdar att en order som lades i december 2015 måste betalas, då betalning ej kunde fullföljas i samband med köpet. Ordern lades med kortbetalning via webben och bekräftades i samma stund med mail. Jag är själv osäker om pengar drogs från dåvarande kortleverantör eller ej, men har i detta fall fått välja att lita på butikens version om att pengarna endast reserverades vid köptillfället. När de senare skulle dras i samband med att ordern var klar för leverans gick betalningen enligt butiken inte genom. Oavsett hur det var med den saken så anser jag att om pengar inte kunde dras ska butiken uppmärksamma mig om problemet innan leverans och inte ett och ett halvt år senare. Jag kan inte rekommendera en butik som låter sina problem med betalnings- eller ordersystemet (troligtvis integrationen däremellan) drabba mig som kund - i form av en oplanerad utgift ett och ett halvt år senare. Efter att jag uttryckt min irritation valde butiken att erbjuda en kompensation på 400 kronor. En stjärna extra för att de iaf försökte.
2017-01-12
y
yhzs8(11 omdömen)
Beställde en vara, inget hände efter 1 vecka, skickade mail till deras kundtjänst, återkom direkt och säger leverantören hade slut på lager o behöver beställa från ett annat Europeisk land (tillverkaren är inte svensk) och det skulle ta ytterligare 20 dagar och erbjuder annullering om jag inte kan vänta 20 dagar till. Varan kom efter 15 dagar dock.
2016-07-18
C
Calle.o(4 omdömen)
Snabb och smidig leverans samt bra priser!
2015-11-19
v
vovvven(10 omdömen)
Inhandlade nyligen två duschdörrar från Hemgallerian. + Grymma priser. + Fraktfritt (låg expeditionsavgift). + Snabb leverans. + Bra information. + Utlämningsplats i Bromma - Inget Kommer definitivt handla här igen.
Sida 1