Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

2.7 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2018-12-28
K
Kon(13 omdömen)
Handlat flera gånger och har fungerat bra, snabbt levererat. Har inte behövt vara i kontakt med kundtjänst eller returer så kan inte säga något om det.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-11-23
Auxvoice(94 omdömen)
Oönskad smsreklamterror, här handlar man inte mer
2017-07-14
Redigerades 2017-08-30
Y
Yojji(34 omdömen)
Köpte en keps, snabb leverans, 2 dagar. För stor dock, så jag gjorde ett byte till en annan kostnadsfritt. Både nya kepan och mellanskillnaden kom snabbt. Var lite skeptisk efter senaste omdömet här, men allt gick fint, rekommenderas. Edit. Jag tar bort 2 stjärnor då jag nu får nyhetsbrev som jag ej aktivt anmält mig för att få.
2017-03-30
m
maccis(3 omdömen)
Köpte mig en keps, den levererades aldrig. Kontaktar kundtjänst som ber mig kolla hos mitt ombud. Ingen keps fanns där. Sen får jag vänta i flera dagar, beskedet är att de väntar besked från Postnord. Det kunde man ju hört av sig och berättat, jag tolkade deras tystnad som att det inte bryr sig. Vi får se hur ärendet löser sig, krånglar inget så är det nog lugnt. Händer nåt så är de nog så att de inte riktigt har den vassaste hanteringen av denna typ av ärenden. Förbättringspotential finns det!
2015-08-28
J
Jackie666(4 omdömen)
Bara sjyst. Blixtsnabba leveranser och bra priser samt utbud jämfört med fysiska butiker (som alla har hopplöst utbud och överpris...). Kommer återkomma fler gånger!
2015-03-24
T
Tord_Yvel(1 omdöme)
Jag har köpt kepsar från Hatstore vid tre tillfällen på väldigt kort tid och jag har bara bra saker att säga. Deras sida är väldigt lättnavigerad och bilderna på kepsarna motsvarar hur de ser ut på riktigt. Utbudet är stort och priserna är bra. Leveranserna är blixtsnabba. Beställer man innan kl. 14 så har man paketet dagen efter. Att man dessutom får 50 kr i rabatt på nästa köp är verkligen inte fel :) Skulle man vilja byta så beställer man bara en ny keps och skickar tillbaka den gamla. Hur smidigt som helst! Kepsen är dessutom packad i en låda, till skillnad från många andra butiker som bara stoppar den i påse. Men det bästa med Hatstore är kundbemötandet. Jag ringde för att ställa en snabb fråga och det slutade med att vi snackade kepsar i tio minuter :) Tyvärr får man inget kolli-ID när paketet skickas men det spelar inte så stor roll då man kan ringa/maila Hatstore för att få det, eller ladda ner Postens paket-app. Rekommenderas varmt!
2014-12-27
Vikotnik(226 omdömen)
Grymt snabba på skicka produkterna, riktigt bra kundservice vid defekta produkter. Kan inte säga mer än perfekt nätbutik.
2013-07-24
l
ludwigloh(2 omdömen)
Kanonbra service, trevlig kundtjänst och supersnabb leverans med uppföljning hela vägen. Likt föregående talare, rekommenderas!
2012-12-12
j
johnwellbeck(1 omdöme)
Äntligen en riktig keps-butik med med bra utbud! Leverans var snabb och kepsen passade perfekt! Kan varmt rekommenderas!
2012-12-11
m
matslund(1 omdöme)
Smidigt att byta keps, då jag köpte fel storlek. Fick den nya kepsen två dagar efter att jag skickat tillbaka den gamla och de stor för hela kostnaden. Smidigare än att byta i en fysisk butik! Annars stort utbud och enkelt att navigera. Stora tummen upp!
2012-11-23
k
karlbackman(1 omdöme)
Snabb leverans på en dag! Stort utbud! Här blir det fler kepsar!