Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Ej verksam

Vidare information visas ej p.g.a. nedanstående orsak

Detaljerad information Kapselkungen har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2016-09-19 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Bra
  Jag beställde kaffe därifrån men det dök inte upp något! Så jag skickade ett mail för att kolla upp beställningen. Jag fick då meddelande om att dom hade problem med ordersystemet vilket jag accepterade fullt ut. Dom bad om ursäkt och lovade skicka med ett extra paket kaffe som plåster på såren vilket tyder på att dom tar ansvar! MEN... Min beställning dök upp efter några dagar efter mejlet UTAN det extra paketet. Då skickade jag ett mail och frågade om dom skulle skicka det som en extra försändelse eller om något blivit fel! Sedan har jag inte hört något mera! Deras löfte om en timmes svarstid har nu blivit 14 dagar... Jag har full förståelse för att saker kan gå fel men är samtidigt uppfostrad att stå för vad jag säger och gör! Som tur är finns det andra företag som säljer kaffe på nätet så man kan sortera bort dom som inte håller måttet...

  Håkan

  Edit: Kapselkungen kompenserade det hela med att inte skicka ETT paket utan TRE stycken vilket gör att dom har kompenserat mer än väl! STARKT!
  5 år sedan
 • Ganska dålig
  Jag gjorde min första beställning från Kapselkungen på förmiddagen onsdag den 13:e juni, men blev fundersam när pengarna dragits från mitt konto men jag inte fått någon beställningsbekräftelse. (Ordern gick inte ens att se på hemsidans orderstatus.)

  När inget hänt på torsdagen skickade jag ett mail till de ansvariga, men trots att det står klart och tydligt på sajten att man ska få svar inom en timme under kontorstid så hörde jag inte nåt från dem på hela dagen.

  På fredagen ringde jag istället företaget, och efter att ha fått vänta c:a en kvart i en telefonkö med endast en person före mig kom jag äntligen fram.
  Tydligen hade det blivit något fel med beställningen och de beklagade sig och sa att de skulle posta försändelsen omgående.

  Detta skedde dock inte förrän på TISDAG kommande vecka, så varorna kom fram först på onsdag den 20:e juni, en vecka efter att jag gjort beställningen.

  Kan även tilläggas att kaffet (Espresso Lungo till Nespressos maskiner) inte smakade något vidare.
  5 år sedan