3.4 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-07-09
A
Amir (1 omdöme)
Vill ej rekommendera detta företaget överhuvudtaget. Gjorde min beställning för snart 5 månader sedan. Först tog det 1 månad och då fick jag mail om att varan skulle komma maj-juni nu är vi i juli och jag har inte hört något på 4 månader.
2019-06-09
K
KingLeonidas(24 omdömen)
Förstår inte hur det kan ta 2 veckor och skicka ett litet paket?
2019-02-26
H
Hboy2007(1 omdöme)
Leveransen tog 14 dagar för mig. när jag fått min klocka etiketten är repig och skrapat. tar kontakt med kundtjänsten och han påstår det kan ha varit prislapp som vi hade tagit bort och i stället att hjälpa mig, är väldigt otrevlig och säger att gå och reklamera till ARN. så om du vill vänta länge och få en begagnad klocka och bli dåligt bemött har du kommit till rätt sidan att beställa.
Klockson svarar:2019-02-26
Hej, Först av allt säljer vi inga begagnade klockor. Klockan du beställt var en beställningsvara, där leveranstiden framgår på produktens sida. Leveranstiden för beställningsvaror är just upp till två veckor, och i ditt fall tog leveransen 9 st arbetsdagar. Som jag vänligt förklarade för dig på telefon tar vi alltid bort delen på klockans etikett (också kallad "tag") där priset står. Detta som service för våra kunder då klockor oftast är presenter och att du som kund inte skall behöva ta bort delen med pris själv. I ditt fall rekommenderade jag varken reklamation eller kontakt med ARN, då jag förklarade för dig att vi gärna hjälper dig med en retur av produkten. Det är olyckligt att du missförstod samtalet som skedde i vänlig ton, och på hjälpsamt vis. Kontakta oss gärna igen via telefon eller mail om du har vidare frågor kring detta så ska vi försöka hitta en bra lösning på detta. Mvh Andreas Klockson.se
2018-11-28
Allt gick smidigt. Mycket bra pris på en fin klocka
2018-11-04
Utmärkt och personlig kundservice!
2018-11-04
Schnelle Lieferung nach Deutschland +++++
2018-11-02
Fantastisk hurtig levering og alt som det skulle være, og så billigere end i Danmark.
2018-09-27
Beställde den 26e, och den 27e hade jag paketet i min hand. Wow! Kommer verkligen att handla här igen.
2018-09-07
Fick hjälp med att skicka ner en klocka till hotell i spanien även om dom vanligtvis inte skickar dit. Räddade min resa och överraskningen till min tjej!! Tack
2018-09-04
Redigerades 2018-09-05
Väldigt bra, snabb och proffsig kommunikation och leverans från företaget.
2018-07-19
Fick en watchwinder från Klockson i födelsedagspresent i februari, vid köpet verkar allt ha gått fint till. Men så började ena windern att slumpmässigt sluta driva i maj och efter att ha konstaterat att något var fel med motorn vände jag mig till företaget för att försöka lösa problemet. Kontakten inleddes med att ingen återkom på över två veckor och att jag fick maila igen för att få ett inledande svar. Då hänvisar man bara till sin reklamationssida och vill inte svara på frågor innan jag sänt in formuläret. När jag fått reda på alla uppgifter som krävdes för en reklamation, skickat in via formuläret och fått tillbaka svar som avslutas med att jag ska återkomma om jag hade frågor, vilket jag hade, så fortsätter klockson paradgren, att inte svara på mail. Nästan två veckor till går innan jag får svar från företaget igen. Då med tomma besked och ursäkter om att semester lett till att man inte kollat mail, den konversationen avslutas med att klockson säger att windern ska kunna vara klar för att jag ska hämta med den hem den 10/7 (ca en vecka senare) då jag ändå skulle vara i Göteborg. Jag får till slut iväg min winder och ett par dagar senare får jag besked om att de mottagit den och att de ska återkomma samma dag. Ingen återkommer. Dagen efter jag varit i Göteborg så mailar jag dem igen då de inte återkommit, och två dagar senare får jag svar att de inte kunde se några fel på produkten (trots utförlig felbeskrivning och notis om att det inte visas ständigt) och hade skickat den vidare och att man skulle återkomma samma dag. Det är nu en vecka sedan och trots att jag nu mailat dem dagligen så har ingen återkommit till mig. Slutsats blir helt enkelt att man kanske kan få sina köp levererade ordentligt, men går de sönder är klockson inget företag att lita på.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-04-17
Redigerades 2018-04-25
Kompisar har talat bra om klockson och jag besökte deras sida. Jag chattade sedan med personalen på deras hemsida och fick bra feeling. Gick smidigt att beställa!
2018-03-01
Var i akut behov av klocka till tjejen. Kundtjänst hjälpte mig att hitta en passande klocka som kunde skickas direkt! Levererades på MINDRE än 24 timmar från första kontakt. Galet! :) Tack!
2017-11-24
Redigerades 2017-11-26
Köpte en watch winder på Klockson kl. 18. Dagen efter fanns den på mitt uthämtningsställe. Toppen service och snabb leverans!!!
2017-10-29
M
Mathildasjo(4 omdömen)
Bra och snabb hjälp via chatten på deras hemsida. Fick hem min klocka dagen efter jag beställt den. Och också mycket billigare än i butiken i min stad! tack tack, återkommer
Sida 1