4.1 / 5
(77 omdömen)
5
(64)4
(1)3
(0)2
(1)1
(11)
Sorterat efter datum
2020-07-21
Snygg michael kors klocka till vettigt pris. Klockan kostade 1000 kr mindre än i butik och levererades så snabbt som det stod på hemsidan. Kan inte mycket mer än att ge 5 stjärnor.
2020-07-18
Köpte klockan med graveringen på och jag fick bra hjälp och email genom hela köpet. Klockan blev jätte fin och min fru blev nöjd :)
2020-07-17
Tack! Fick hjälp av personal med dom frågor jag hade... fick expressleverans till min pappa på en dag. Snygg watch winder som passade perfekt!
2020-07-12
Köpte en Dieselklocka som efter några månader tappade en av knapparna. Felanmälde klockan 25:e februari och fick en bekräftelse på felanmälan felanmälan. När jag inte hört något den 30:e april mailade jag Klockson för att uppmärksamma att jag inte hört någonting gällande min reklamation. Igår den 11:e juli mailade jag Klockson igen då jag FORTFARANDE inte fått någon som helst respons gällande reklamationen!
2020-05-18
Säljarens engagemang
2020-05-12
Hade helst gett minus 5 stjärnor, om detta varit möjligt.... Snälla, ni som ens funderar på att beställa från Klockson, läs detta och tänk er noga för... Klockson, Klockson, Klockson....Orden lämnar inget annat än en bitter eftersmak i munnen. Vis av åren tänkte jag att detta företag säkert bättrat sig på alla plan sen sist jag beställde. (Eller beställde och beställde. Den käre ägaren, Andreas, makulerade min order för att jag skrivit ett "förhastat" negativt omdöme, om att hans företag är rena bluffen, samma visa då som nu) Beställde nu en klocka som hade en leveranstid på 1-6 dagar. Denna leveranstid har passerats med råge. På hemsidan står det att "Kunden omdelbart informeras" om leveranstiden blir längre. Blir ni förvånade om jag säger att jag inte blivit kontaktad? Försökt maila 3 ggr till deras sk kundservice, ingen respons. Försökt ringa, inget svar, eller avstängt, försökt makulera ordern, ingen återkoppling. Det finns ingen kundservice på detta företag, antagligen bara ägaren själv, och han bryr sig inte för fem öre... Jag skulle inte bli det minsta förvånad om det också är Klockson själva som sitter och skriver alla 4 & 5-stjäniga omdömen, för det är omöjligt att ett företag kan pendla ngt så enormt i hur man behandlar sina kunder. Ingenting på deras hemsida stämmer med verkligheten. Dom skickar antagligen ut ngn klocka emellanåt, men när det passar dom, och när de känner för det....Att detta företag ens får fortsätta sin verksamhet... Om ägaren nu följer sina normala rutiner, så lär jag få ett mail ikväll där han vänligt informerar om att min klocka var satt för utlevernas idag, men pga mitt förhastade omdöme anser han att vi ska gå skilda vägar. Så blev det förra gången. Men man ska väl egentligen bli glad, han kontaktar åtminstone mig! Väntar på att du ska maila och makulera ordern jag gjorde Andreas, helt ok denna gång... Tips 1: Klockson, behandla era kunder på rätt sätt från början, och stå för vad ni så fint utlovar på er hemsida. För ni är inte i närheten av att leva upp till det. Tips 2: Andreas, du sitter ju uppenbarligen och läser och besvarar omdömen. Sköt din verksamhet istället, se till att skicka klockorna som utlovat och besvara dina kunders frågor, så slipper du lägga tid på att försvara alla negativa omdömen. Klockson har än en gång bevisat att det inte är ngt seriöst företag att lita på, och har på dessa år som gått, uppenbarligen inte tagit åt sig ett dugg av alla kunders missnöje. Helt otroligt i mina ögon. Så jag står fast vid mitt tidigare omdöme. Detta företag är inget annat än en bluff. Snälla, följ mitt råd, handla inte på Klockson. Betala nga hundralappar till, och få din klocka från ett seriöst företag som tar sin verksamhet, och sina kunder, på allvar! Spar dig en massa tid och besvär! Har handlat på Uret.se, Klockia, Klockmäster, Klockmagasinet etc. Aldrig nga problem. Levererat som utlovat.... Återkommer med den spännande upplösningen!
2020-03-06
Bekräftar att dem mottagit retur men säger inget till Klarna. Nu står jag här 3 månader senare och måste betala. Ren stöld, akta er för Klockson!
2019-12-02
Väldig snygg web sida, mycket att välja på. Leveransen mycket snabb.
2019-11-30
Redigerades 2019-12-01
Bra och tydlig kontakt med säljare vilket kändes tryggt. Det känns viktigt när man beställer med inskription att det blir rätt och att man kan få råd om det stilistiska
2019-11-29
Redigerades 2019-11-30
Mycket bra produkter samt ännu bättre customer service.
2019-11-27
Redigerades 2019-11-28
Jättetrevlig mailkontakt och mycket bra service!
2019-11-28
Snabbt svar och utmärkt service när jag behövde göra justering på gravering. Snabb leverans! Rekommenderas
2019-11-26
Redigerades 2019-11-27
Bra service bra kvalitet och världens trevligaste personal
2019-11-27
Super snygg och lyxigt utseende. Älskar allt bling bling...
2019-11-26
Snabb leverans och sjukt trevligt med snabb feedback vid frågor! 10/10
Sida 1