Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Ej verksam

Vidare information visas ej p.g.a. nedanstående orsak

Detaljerad information Höganäs Design har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2017-01-22 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  2 år sedan
  Varning för denna webshop. Jag beställde några produkter efter jul och betalade med kort och fick omedelbart en beställningsbekräftelse. Pengarna reserverades hos Mastercard och denna reservation ligger fn kvar men inga pengar har dragits. Jag har både ringt och mailat denna leverantör men inte fått vare sig besked eller varor. Denna företagare borde tvingas att ta ner sin website.
 • Usel
  3 år sedan
  Existerar butiken annat än som webbsida och telefonsvarare? La en beställning och betalade med kort. Fick bekräftelsemail. Pengar reserverades på kortet. Sedan hände ingenting. Och sedan ingenting. Ringde och möttes av telefonsvarare. Min enda positiva erfarenhet av det hela var att efter en månad av ingenting så hävdes reservationen på kortet och pengarna drogs aldrig från kortet. Om du köper från dem, förvänta dig ingenting. Och välj att betala med faktura.
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Den 12/2 beställde jag åtta tallrikar från företaget, begärde leverans 15/2 och betalade med kort. Jag fick en bekräftelse omgående dock utan kommentar om leveranstiden. När jag inte hört något mera efter ca en vecka skickade jag ett nytt mail och frågade efter beräknad leveranstid. Efter ett par dagar hade jag ännu inte hört något och försökte istället ringa. Jag möttes av en telefonsvarare som bad mig lämna namn och telefonnummer så skulle man ringa tillbaka. Jag gjorde så men har fortfarande inte blivit uppringd. Jag fortsatte att ringa men hela tiden med samma resultat. Den 23/2 tröttnade jag och skrev ett mail och annullerade ordern. Inte heller det har besvarats. Jag har kontrollerat med min bank och fått veta att pengarna reserverats men aldrig dragits. Det går dock inte att spärra betalningen så jag får vänta och se vad som händer. Mycket irriterande!
  Den 6/3 drogs pengarna från mitt konto. Idag 8/4 har jag ännu inte fått några varor.