3.8 / 5
(104 omdömen)
5
(82)4
(17)3
(2)2
(3)1
(0)
Sorterat efter datum
2019-12-09
Redigerades 2019-12-19
Snabb enkel beställning.
2019-05-27
Was able to place an order even without knowing Swedish. Keyboard arrived within 5 business days, which is quick, considering it was delivered outside Sweden.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-04-10
Fick varorna till slut, snabb på svara på mail och gick få lite rabatt. Dock var leveransen seg (skulle skickas från grossisten), blev lovad att det skulle skickas 3 april, fick mail att orden var försenat på eftermiddagen på tisdagen. Blev något orolig när inget hände, från fick notis i postnordappen på fredagen från grossisten (alltså 6/4). Kom på måndagen, när jag blivit lovad paketet skulle kommit samma vecka (men ingen katastrof, kan ju hänt något mellan grosisten och Nordic Keyboards som gjorde det dröjde par dagar till). För dom bör ju lagt beställning hos grossisten redan i torsdags den 29 mars (det är då dom fick pengarna, jag vet det för jag mailen en fråga och fick veta att pengarna hade kommit in i samma veva). Paketet kom fram och alla varor var med, dock var själva paketet något skadat på undersidan (missa det när jag undersökte paketet efter fel). Postnord har troligen lastat på något tyngre på paketet. Var bara kablar i paketet och inget saknades eller skadat. Men är ju inte Nordic Keyboards som packade det. Sen har dom inte tagit bort sitt gamla namn heller, deras följesedel står det datordax på :D Satte betyget på bra, bara för leveransen var seg och fick bara ett mail om försening (blev lovad att den skulle gått på onsdagen). Har inget med kaoset på postnord att göra (orden packades inte från på fredagen sen).
Nordic Keyboards svarar:2018-04-16
Hej, Tack för din feedback. Tyvärr försenades din leverans i flera steg, vilket vi är ledsna för. I grund och botten var det en utebliven leverans från en av våra underleverantörer, som fick följdverkningar. Till sist blev det en nödlösning för att få fram din leverans, som du märkte packades det inte hos oss utan en underleverantör och tyvärr användes därför fel följesedel. Vi har sedan dess ändrat vårt arbetssätt med den underleverantör som orsakade problemet, så att vi enbart erbjuder de produkter vi har på eget lager. Tyvärr medför detta att ca 4000 produkter har tagits bort ur vårt sortiment, då kostnaden för att lagerhålla dessa blir alltför stor. Det viktigaste är dock att kunna hålla det vi lovat, vilket vi inte kunde när vi var beroende av en underleverantör på det sättet. Ber återigen om ursäkt för att din leverans försenades, och hoppas att du kan tänka dig att ge oss en ny chans i framtiden. Med vänlig hälsning Petter, ägare
2018-03-28
De har tangentbord med amerikansk layout från lite uddare märken. Precis vad jag letade efter!
2017-12-13
Kul butik som har lite mer udda varor. Varan skickades som utlovat och var framme dagen efter. Inga negativa upplevelser alls!
2017-05-06
Redigerades 2017-05-07
10/10 would shop again.
2016-08-30
Bra pris, trevlig personal, OTROLIGT snabb leverans. Bara plus från mig!
2016-06-01
Bra pris, snabbt skickat av DatorDax.se sen att DHL klantar till det så frakten tar nån extra dag är inte så mycket att göra åt.
2016-05-19
Fantastisk kundservice! Jag skulle köpa ett tangentbord och skickade först en fråga om vilka alternativ som fanns. Svaret kom snabbt och var utförligt med rekommendationer och länkar till produkterna så det var enkelt att göra en beställning. Snabb leverans var det också:-) Föredömligt!
2015-12-17
Redigerades 2015-12-18
Supernöjd! Kundservice var bland de bästa jag varit med om! De svarar direkt på mail och gör allt de kan för att möta dina önskemål. I mitt fall ville jag ha ett skrivbord som inte säljs i sverige, så de skickade efter ett från något utländskt lager och det kom till mig på under två veckor! Dessutom krånglade jag med att byta adress mitt i vilket de löste utan problem. Tycker också det var bra att de skickade skrivbordet i en miljövänlig kartong med mycket padding. Rekommenderar starkt!
2015-11-17
Lätta att ha att göra med och kan komma med förslag på produkter som inte finns i deras ordinarie sortiment om en frågar snällt :)
2015-11-02
Snabb leverans och mycket god service! Ska jag ge någon kritik så är det väl att hemsidan känns en aning utdaterad.
2015-08-05
Bra hemsida, dock lite gammal layout? Köpte fem stora Esd påsar till kanon pris. Rekommenderar starkt!
2015-06-17
super snabb lev. tummen upp
Sida 1