Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-01-03
Ett måste för den som älskar LEGO! De har även världens häftigaste butik i Örebro, som jag starkt rekommenderar att man besöker.
2017-11-26
Helt fantastisk butik om man är ute efter något speciellt, i synnerhet sånt som inte finns kvar i ordinarie sortiment eller helt enkelt är svårt att hitta i vanliga butiker. Den fysiska butiken är också väl värd ett besök.
2016-11-04
Denna butik har fått en hel del orättvisa dåliga betyg. Sällsynta LEGO-set som har varit ur produktion länge är ofta dyra, i vissa fall orimligt dyra men det är helt enkelt så marknaden ser ut. Skulle Klossbuktiken sälja dessa sällsynta LEGO-set mycket billigare så skulle någon köpa upp alla dessa för att själv sälja dyrare på Ebay. När det gäller Lego som fortfarande är i produktion så är Klossbutikens pris ofta rikigt bra. Min erfarenhet av Klossbutikens online-butik är begränsad till ett köptillfälle. Eftersom allt fungerade perfekt och priset var bra så ger jag butiken perfekt betyg. Detta är till viss del för att väga upp de orättvisa betyg butiken fått på grund av det orimligt höga marknadsvärdet på vissa sällsynta Lego-set som inte produceras längre.
2016-05-04
Denna butik är under all kritik. Det ska först tilläggas att de har mycket LEGO. Men som tidigare personer konstaterat så är det rena rama fantasipriserna. När man påtalade detta och frågade varför fick man väldigt snäsiga, sura och rent av elaka kommentarer. Jag rekommenderar att om man verkligen, verkligen inte hittar det man söker efter så köp produkter från LEGO.com istället för denna butik.
2015-12-16
Var där med min lego-intresserade dotter och kollade i butiken, instämmer med föregående skribenter, mycket stort sortiment och hyllmeter efter hyllmeter med diverse lego och dessutom mycket lego som är svårare att hitta i standardbutikerna, men löjligt höga priser. Den legoprodukt dottern fastnat för kostade 299 kr, vilket jag tyckte verkade högt, ville inte låta min 6 åriga dotter göra en dålig affär med sina veckopengar hon sparat flitigt. Gjorde en snabb koll på internet (prisjakt) och kunde konstatera att samma lego produkt såldes för under 200 kr på de flesta butiker, blev ett köp hos annan butik (ebrix) för 189 kr. Kan tillägga att jag givetvis jämförde fler priser med andra butiker, de var i princip dyrast eller bland de dyraste i alla de jämförelser jag gjorde. Tråkigt, för butiken är verkligen värd ett besök, men definitivt inte värt att handla på pga priserna.
2015-09-09
Finns nästan allt. Tyvärr har de löjligt höga priser. LEGO's egen shop på nätet är faktiskt billigare! Och då får man även rabattpoäng för varje krona man handlar för...
2015-04-01
Redigerades 2015-04-02
Bra utbud men tyvärr rena fantasipriser på många set även på nya set ligger de oftast klart högre i pris.
2014-08-01
Brett utbud. Mycket bra kundkommunikation. Löpande leveransbesked. Snabb leverans!
2013-12-04
Trevliga, snabb leverans och inget krångel samt en fin present på köpet :) Väldigt bra!
2013-11-24
Snabbt och billigt, varma rekommendationer.
2013-07-04
Fungerade utmärkt.
2012-11-21
Beställde en Star Wars adventskalender, bra pris, snabb leverans. Trevligt bemötande och roligt med den extra överraskningen som följde med paketet!