Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Ej verksam

Vidare information visas ej p.g.a. nedanstående orsak

Detaljerad information Muscle.se har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2017-01-17 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Mycket bra
  4 år sedan
  Jag beställde på muscle.se då dom hade bäst pris på xtend (bcaa). Jag är nöjd med upplevelsen det var bra inpackat inga problem med leverans , men upptäckte efteråt att de har en fysik affär i just min stad, så kan inte säga något om leveranstiden. I allmänhet var det inte så värst konkurrenskraftiga priser.

  Det jag blev mest glad för var det 4 prover jag fick på protein och pwo, något jag aldrig fått hos GV eller GG. Jag kommer fortsätta handla här om det har fortsätter ha bra priser.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Handlade för första gången på muscle.se då de hade både bäst pris på produkten jag ville beställa och fri frakt. Vanligtvis handlar jag hos någon av de större (GG, MMSports).

  Blev mycket positiv överraskad! Snabb leverans, redan dagen efter beställning (min order behandlades efter någon timme). Dessutom en positiv överraskning i form av tre smakprover och en gratis shaker (!).

  Paketet var något skadat då det kom fram, men detta är troligtvis ett resultat av hanteringen i transporten + att man återanvände en kartong från en leverantör (vilket jag anser är positivt, då allt annat är resursslöseri). Det är dessutom något som även övriga i branschen gör.

  Kommer säkerligen handla där igen!
 • 5 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Dålig
  5 år sedan
  Det står att det är fri frakt. Men man måste handla för 399:- för att få beställa över huvud taget. Då finns det andra ställen som också har fri frakt när man handlar för den summan. Dåligt att upplysa om det först när man har registrerat sig. Jag köpte inget. Kommer inte att gör det heller.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Tog ett leap-of-faith och bestämde mig att handla från muscle.se istället för mina vanliga sidor som mmsports och gymgrossisten, det var en positiv upplevelse.

  Köpte 2st jack3d burkar som var slut i övriga webbshoppar. Efter beställningen betalats fick jag meddelande om att sidan var nere för underhåll, vilket gjorde mig smått nervös. Inom ett dygn fick jag dock ett meddelande på min epost om att dom haft ett problem med sidan och såg att jag hade lagt en beställning men behövde veta vilka smaker jag beställt. Jag svarade på mailet vad jag ville ha och några dagar senare väntade ett DHL paket på att plockas upp.

  Bra service, och extra plus för fraktfritt.
 • 6 år sedan
  Detta omdöme är under utredning