Sex fysiska butiker
Order innan 17:00 skickas
samma dag. (vardagar)

http://www.inet.se

Betalningsalternativ

Klarna
Swish
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 17 år sedan
Detaljerad information Inet har fått betyget (9.52)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Usel
  Köpte en komplett dator från dom för 12 000 kr, där grafikkortet / datorn gick sönder efter 2 år PGA fabrikationsfel. Inet vägrade byta grafikkortet eller fixa datorn trots att vi i Sverige har reklamationsrätt i 3 år.
  Fick ta ärendet vidare till ARN där Inet ljög ARN rätt i ansiktet och sa att det bara handlade om ett grafikkort som var värt 500 kr, därför ska ARN ogilla fallet (ARN utreder inte fallet om det understiger ett visst värde, för elektronik ligger det på 1000 kr). ARN gick på Inets linje.

  Försökte överklaga beslutet och där jag var extra tydligt med att förklara att det rörde sig om en dator för 12 000 kr som omöjligt kan fungera utan ett grafikkort, men ARNs beslut stod fast. Snacka om att känna sig liten som konsument just då.

  Har även vänner som haft liknande problem med sina köp från Inet men dom orka inte dra det vidare till ARN.

  Detta har lett till att man inte kan rekommendera Inet till någon, vilket är tråkigt eftersom dom en gång i tiden var en seriös butik.

  *Uppdatering*
  Lustigt nog blev jag kontaktad av en representant från Inet (efter dom försökt att få mitt inlägg bort plockat av prisjakt men misslyckats), efter dom sett mitt inlägg här och på Sweclockers, tydligen är det fortfarande samma personal som jobbar kvar.

  Han ville först hjälpa mig och undrade om det fanns något dom kunde göra för att jag skulle få upp förtroende för dom igen som butik. Han kom dock inte ihåg själva ärendet först så fick hjälpa honom på traven.

  Det enda jag krävde var att dom skulle göra rätt för sig och påminde han (Servicechefen vilket man inte får nämna namet på) om mitt ärende (samma kille som ljög för ARN för 4 år sen), och bad dom ersätta dom utgifter som det här har kostat mig, men då var det inte intressant längre och han sluta höra av sig. Han tyckte att en ersättning på 2000-3000 kr var helt orimligt, en summa som jag i slutendan fick betala för ett nytt grafikkort.

  Förstår fortfarande inte varför Inet ens valde att höra av sig efter 4 år när dom ändå inte var intresserad av att få något löst.
  5 mån sedan ( Uppdaterat: 2 dagar sedan )
 • Perfekt
  Köpte väldigt mycket komponenter till datorn, även en laptop med mera. Alltid lika nöjd ????
  4 dagar sedan
 • Perfekt
  mmm got me pingvinstenger!
  17 dagar sedan
 • Perfekt
  Mycket bra, beställde ett nätaggregat som skulle ta 3-5 arbetsdagar men fick det andra dagen! Över förväntan????????????
  20 dagar sedan
 • Utmärkt
  Har handlat på Inets webbshop under några år och är mycket nöjd.

  De har snabb leveranstid, beställer man något innan 17:00 så får man det oftast dagen efter, ibland kan det hända att det tar en till dag.

  Deras kundtjänst har jag inga klagomål på heller, varje gång jag har kontaktat dem så har jag fått svar inom 24 timmar och de har alltid varit hjälpsamma.
  Vet inte hur deras butikspersonal är då jag aldrig har besökt en.

  Inet har inte de lägsta priserna men jag personligen kan beställa från Inet om priset är 100 till 200 kr dyrare ändå då jag vill stödja ett företag jag är väldigt nöjd med.

  De har även hjälpsamma youtube videon på olika saker, som hur man bygger en datorn, monterar komponenter, hur man packar varor man skickar tillbaks osv.

  Det enda negativa jag kan komma på är att de samarbetar med Klarna och jag har haft en del strul med dem.

  Höll på att glömma av att nämna att man får en godis på köpet med, en pingvinstäng.
  20 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställde en Sony Experia Z5 premium, 26 tim. senare hämtade jag den på OK/Q8. Inet+postnord KANONSERVICE!
  Till ett grymt bra pris 3299.- :):):)
  23 dagar sedan
 • Perfekt
  Bästa datorbutiken på internet. Snabb leverans och man får näst intill alltid med en pingvinstång på köpet :)
  24 dagar sedan
 • Perfekt
  Köpte merparten av mina datorkomponenter + annat smått och gott hos Inet när jag skulle bygga en stationär VR-rigg. Fungerade prima och det var både smidigt och snabbt att beställa över nätet såväl som returnera/köpa varor i butik. Mycket trevligt bemötande i butik och inte sämre var att Inet hade bäst priser på i stort sett alla delar jag köpte.

  Inet är mitt förstahandsval när jag kollar efter datorkomponenter från och med nu!
  24 dagar sedan
 • Ganska bra
  161204 köpte jag en dator i delar från Inet på nätet, jag byggde ihop datorn 161217. Jag får inte datorn att boota upp och börjar därför att felsöka, tar bort alla onödiga komponenter så att endast moderkort, ramminnen, processor och nätagregat sitter monterat (samtliga delar inköpta 161204 hos Inet). Kör till Inet 161218 (30mil tur och retur). Förklarar att jag misstänker fel på moderkortet till killen i kassan som tar emot burken med minnen, moderkort, processor och nätagregat monterat. Han talar om att jag kommer bli debiterad felsökningsavgift 499kr i det fall det visar sig att ingen av komponenterna är felaktig. Helt OK enligt mig. Skriver under inlämningskvitto på kostnadsförslag 499kr. 161223 Får jag samtal från Inet att felsökningen är klar, moderkortet har visat sig vara "helt dött" och ett nytt går på garanti. Dock så vill dom nu ändå ha ut felsökningkostnad 499kr+fraktkostnad av retur! Efter 30min långt telefonsamtal tycker dom fortfarande att jag ska betala med hänvisning till att dom har talat om att felsökningsavgift alltid tas ut vid monterad dator (lögn, vi var två personer som hörde samma sak). Det kvitto jag har skrivit under säger inget sådant. Häftat bakom det kvitto jag skrivit under sitter det däremot ett blad med villkor som stämmer med det dom säger, detta såg när jag kom hem. Spelar dock mindre roll då pappret saknar underskrift och framsidan säger inget om att det finns en bilaga som jag inte hade en aning om fanns. Dåligt bemötande, ljuger och har noll förståelse. Tråkigt med tanke på flertalet tidigare lyckade köp sedan flera år tillbaka.

  Uppdatering: Efter ytterligare samtal med Inet har vi hittat en lösning som jag är nöjd med. Tack Inet.
  1 mån sedan ( Uppdaterat: 27 dagar sedan )
 • Perfekt
  Lol, de skickar godis i posten. Så kloka affärer man kan komma på liksom!
  1 mån sedan ( Uppdaterat: 29 dagar sedan )
 • Perfekt
  Grymt snabba leveranser och schysst support!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Edit2: Nu stöder de även betalning via Swish. Inet blir bara bättre och bättre trots maxbetyg redan :) Härligt!

  Edit1: Beställde en hårddisk igår vid 16:55, blev något fel så jag fick inget orderunummer och ingen bekräftelse på beställningen och mailade supporten. Fick svar efter 5 min. 10 min senare hade supporten fixat ordern och idag fick jag sms kl 10:30 att mitt paket fanns att hämta :) Superbra! Tack Mats Lundberg på supporten!

  Beställde ett moderkort igår kl 15:25. Fick det idag kl 12:10. Helt sanslöst bra! :)

  Jag har aldrig någonsin fått saker dagen efter beställning från någon butik förut, tror det beror på var jag bor (Växjö) det brukar alltid mellanlanda och stanna i göteborg/malmö/sthlm och sedan jönköping eller liknande så att det blir alltid minst 2 leveransdagar.

  Dessutom fraktfritt för sweclockers-rabatten och årets butik på sweclockers.

  Mycket bra!
  5 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Utmärkt
  Jag letade en G-Sync skärm att ersätta min gamla skärm med och vände mig då till Inet. Först tittade jag på en XB271 HU IPS skärm då det var rea på denna modell under Black Friday -helgen.

  Dessvärre fick jag inget svar på min epostförfrågan ang skärmen förrens efter 6 dagar senare då partiet som fanns inne under rea-helgen redan var utsålt.

  Efter att jag väntat på svar under 2 dagar siktade jag istället in mig på en XB271 HUA (TN varianten av samma skärm) som Inet också hade på rea och fick den mycket snabbt levererad. Skärmen var i gott skick utan döda pixlar och med acceptabel backlight bleeding och jag hade egentligen inga klagomål förutom en sak. Bildkvalitén upplevde jag som i princip på samma nivå som min gamla Syncmaster från 2009 vilket var en besvikelse då jag hade förväntat mig en uppgradering på den punkten.

  Jag kontaktade Inet ang möjligheter att ångra mitt köp men fick åter igen inget svar via epost (har fortfarande ej fått det i skrivande stund efter ett par veckors tid) och ringde in istället efter 2 dagar. Där fick jag genast besked att det gick bra att lämna in direkt i butik.

  Sagt och gjort paketerade och släpade jag iväg skärmen till närmsta Inet butik där jag fick ett mycket gott mottagande. Man frågade om det var något fel på skärmen och tog en snabb titt så att alla komponenter fanns med. Efter det fick jag pengarna tillbaka på kontot utan ytterliggare tester eller knussel.

  Jag var beredd att sänka betyget ytterliggare någon pinne på grund av bristerna inom epost-kommunikation som verkar föreligga men nöjer mig ändå med att dra av en poäng utifrån hur tillmötesgående man var med mitt återköp.

  Jag kan utifrån mina erfarenheter rekommendera Inet sålänge man inte behöver korrespondera med dem via epost.
  1 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Smidigt att beställa på nätet men beställa till butik är en tråkig upplevelse - man kan ju tro att om man beställer en vara som finns på webblager till butik gör en best iväg automatiskt så den kommer kanske 1-2 dagar senare.
  Så är det inte! Det görs manuellt i "mån av tid" fick jag som svar vid kontakt med Ringöns butik. "Det kan ta en vecka eller två"!

  Tycker detta är dåligt, hade köpt varan i annan butik typ Dustin om den funnits tillgänglig där :/
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde en ASUS 27" ROG SWIFT PG278QR G-Sync 165Hz ,och som vanligt var allt perfekt (detta visade sig vara min 65:e beställning sedan 2009 från Inet, betalar gärna nån krona mer då jag vet att det inte blir några problem)
  1 mån sedan
 • Perfekt
  En av de bästa webbutikerna i Sverige!

  Finns inte så mycket mer att säga, aldrig haft problem med dem.
  Beställt efter sluttid för att varan ska skickas samma dag och ändå fått den dagen efter så plus där.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Ett bra bemötande, både på nätet och i butik, snabb service, ordning och reda.

  Beställde på Black Friday, hade sakerna på Måndag veckan efter, super duper nice

  Rekommenderas verkligen!
  1 mån sedan
 • Dålig
  Uppdaterar tyvärr mitt betyg till en 2'a.

  Motivering:

  Dålig kundsupport, när företaget klantat till det ordentligt så är kompensationen obefintlig eller mycket liten. Jag fick mina datordelar skadade i en försändelse eftersom man inte packat försändelsen ordentligt (tunn wellpapp runt lösa kartongerna, inget emballag) det var visserligen bara originalförpackningarna som tog stryk. Trots detta ingen kompensation.

  Sedan läser man skräckhistorer på Sweclockers om hur personal på Inet monterat CPU kylare utan att ha tagit av skyddsplastfilmen från kylaren, killen får ett presentkort värt 300 kronor som plåster på såren. Skamligt om du frågar mig.

  Nej, Inet har gått från att vara ett litet passionerat företag som stred om kunderna och den hårda konkurrensen. Nu för tiden har de fått så mycket uppmärksamhet och pondus att det brister i kvalitet, med andra ord fenomenet "The fat and lazy cat" De rider mycket på sitt uppbyggda goda rykte. Synd.
  5 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Perfekt
  Snabbt leverans och bra priser, helt perfekt.
  + Pingvinstänger ;)
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Bra priser och snabb leverans.
  Har dock stött på ett par gånger att erbjudandet just försvunnit, eller att sakerna reas ut för -15% dagen efter, men det är nog svårt att komma ifrån...
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Perfekt, inget att klaga på alls.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Har handlat hos Inet sedan 2009 för flera tusentals kronor. Aldrig något strul, alltid trevlig personal. Har haft två serviceärenden som utförts med bravur. Tack Inet för att ni finns och fortsätt kämpa!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Snabb service, kunnig personal, bra priser!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde på Black Friday från flera olika leverantörer.

  Inet.se var den enda som får högsta betyg på supersnabb leverans, kunnig personal på telefonen, enkelt att returnera eller boka om varor. Kommer handla här även om deras priser ibland är högre på vissa varor.

  Inet.se Kommer definitivt bli mitt förstahandsval framöver.

  Elgiganten, komplett.se gjorde bort sig totalt med sena leveranser, dubbelfakturering, utlämningsställe långt långt bort. Bara en massa fel.
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  dom är grymma
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Smidig och snygg hemsida, bra service!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Snabb leverans, bra paketerat.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  snabb leveranse, perfekt
  1 mån sedan
 • Perfekt
  10/10 leverans och kundtjänst
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde en ASUS RT-AC3200 AC3200 på fredag (em), hämtade ut paketet på måndag. Vad ska man säga, världsklass helt enkelt.
  Rätt pris på routern är som grädde på moset.
  Rekommenderas starkt.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Otroligt snabba leveranser! Snabb respons om man har funderingar.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Snabb leverans. Inga problem.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Varit kund hos Inet i 7 år nu. Alltid fått ett bra service och bemötande om det varit något problem. Även priserna är konkurrenskraftiga. Definitivt mitt förstahandsval när det kommer till datorprylar och elektronik!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Inte stött på en bättre service hos en webbutik!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Mycket bra och snabb kundservice. Kan sin sak och har många lösningar på vid trubbel.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Fungerade bra även om produkten inte fanns i lager. Priset fanns fortfarande kvar och jag sparade ca 400kr. Smidigt och är supernöjd
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Alltid handlat av Inet och alltid haft perfekt upplevelse av både snabba leveranser och superb support vid RMA. Ett annat plus är att deras priser är konkurrenskraftiga, tillsammans med övriga upplevelser så passar denna butik mig bäst!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Service i världsklass
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Bara bara bra!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Snabb frakt, beställde ett Oculus Rift mitt i natten mellan Torsdag-Fredag, fick det på måndagen.
  Definitvt nöjd.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Fick hem ett defekt grafikkort en gång. Men det var supertrevlig support och gick supersmidigt att få ett nytt hemskickat.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Varit Inet-kund i många år. De kanske inte alltid är billigast men den eventuella extra hundringen något kan kosta lägger jag mer än gärna på ett företag som jag kan lita på.

  De få ggr något blivit galet har jag inte haft något problem med vare sig support eller bemötande från deras sida. Alltid trevligt att snacka med dem.

  Det jag gillar bäst är de extremt snabba leveranserna.
  Och pingvinstängerna! :D
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Bäst
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Alltid snabb leverans, bra priser och bra produkter.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Smidigt att beställa. Perfekt så här långt.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Bra, men supporten lämnar lite att önska.

  Uppdaterar då jag handlat mer. Grymt bra
  1 år sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Utmärkt
  Sortiment 8/10
  Frakt 10/10
  Priser 9/10

  Mycket bra butik!
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Bra service
  1 år sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Perfekt
  snabb leveranse, perfekt
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Bra service, leveranstider och bemötande! :) Rekommenderas!
  2 mån sedan