3.8 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2018-08-16
  n
  neverwhere(14 omdömen)
  Suverän kundtjänst! Supernöjd.
  Sorterat efter datum
  Gamla omdömen

  Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

  2018-07-09
   Personalen bemötande. Dem var kundvänligt, hjälpsama och brydde.
   2018-07-03
    E
    Elvis74(2 omdömen)
    Ganska dålig kvalitet och dyra reservdelar. Köpte en North Explorer 2015 och har fått byta glasfiberringen till skyddsnätet 2 gånger, kostar 1 140:- st och har endast garanti på ett år.
    Studsexperten svarar:2018-07-03
    Hej, vad tråkigt att höra att du tycker att kvaliteten är dålig. Du är välkommen att höra av dig på info@studsexperten.se med bilder så att vi kan göra en bedömning på de trasiga delarna. Det låter väldigt orimligt att du skulle behöva byta glasfiberringen två gånger på tre år om det är ett fabrikationsfel. Vid sådana fall brukar det handla om att man hängt mycket i nätet eller annan yttre åverkan.
    2018-06-16
     ett riktigt skyds nätt som sitter fast upp till och en uppgradering från 2010 som var behöv
     2018-06-07
      Snabbt svar när jag mailade och de ringde upp för att bekräfta beställningen. Väldigt snabb leverans också!
      2018-05-21
      Redigerades 2018-06-05
       Trevliga tjejer som gav superservice i Länna söndag 20 maj
       2018-04-24
        Fantastiskt bra tjej i butiken! Barnen fick prova allt och jämföra! Slutade med att vi gick ut från affären med en större och dyrare matta än tänkt Explorer 2018. Jättestor härlig matta! Barnen supernöjda!
        2018-04-15
         Jag köpte North Base plattform och rutschkana på en fredag online. På lördagen ringde en trevlig kille och sa att det bara var att hämta den. Toppenservice på den punkten! Det som drar ner betyget var själva produkten. Tror det var en av de mest svårlästa instruktionsböcker som jag någonsin läst med många fel och oklarheter. Tog en extremt lång tid att montera och jag skulle tveka att köpa den igen om jag visste hur svårt det skulle bli. Jag brukar f.ö inte ha svårt med liknande manualer och att montera tillhörande studsmatta var hundra gånger lättare. Studsexperten får gärna höra av sig så kan jag peka ut felen i instruktionerna 😊 ha det gott!
         2018-04-13
          Fantastisk hjälp av personalen på plats i Göteborg!
          2018-04-10
           J
           JohnHansson(1 omdöme)
           Vi köpte en studsmatta här 2016, en North Challenger 4.3. Mycket trevlig product och vi har varit väldigt nöjda. Efter 1.5 säsong gick nätet sönder lite i närheten av ingången. Det var inte en säkerhetsrisk och även om det kändes lite tidigt, tänkte vi inte så mycket mer på det. Ett par veckor senare kom ett mail från Studsexperten där de sa att de hade upptäckt att näten på visa studsmattor kunde ha en kvalitetsbrist och att de kunde gå sönder. Det var bara att registrera sina uppgifter så skickades ett helt nytt nät ut. Vi behövde inte ens reklamera själva.Nätet kom någon vecka senare, men eftersom detta var i September hann vi aldrig montera det nya nätet. I våras upptcäkte vi att nätet vi fick verkade vara för litet för mattan och frågade studsexperten om vi hade fått rätt nät. Supporten hos studsexperten väldigt hjälpsamma och trevliga. Det visade sig att vi hade fått fel nät och trots att det hade gått 10 månader från att vi fick nätet, skickade de direct ut ett nytt, med rätt storlek. Vi tycker att Studsexperten har en fantastisk kundservice och köpupplevelsen har varit alltigenom trevlig. Helt nöjda med vårt köp och kan verkligen rekommendera andra att handla här.
           2018-04-08
            Väldigt bra kundservice!
            2018-04-06
             Trevlig personal, härlig upplevelse för hela familjen👍👍👍👍
             2017-11-02
             Redigerades 2017-11-03
              Bra bemötande, snabb service och en helt fantastisk produkt (Challenger 4,3). Allt överträffade våra förhoppningar. Bra värde för pengarna trots att studsmattan kostar mer än andra modeller. Går inte att jämföra när det gäller hoppglädje. Lätt att få hjälp när vi haft frågor. Rekommenderas verkligen!
              2017-09-24
               M
               Mycket besviken(1 omdöme)
               Detta företag bara vidareförmedlar varor. Tar näst intill inget ansvar när en vara är inkomplett. Har egna regler för hantering av detta. Vi blev i praktiken utan 100% produkt två månader från leveransdatum. Mycket låg nivå av service från kundtjänst. De sitter och läser i en manual och har ingen förmåga att lösa en felaktig leverans effektivt. Företagets egna regler känns inte rättssäkra. Mycket besviken och de vet företaget om och har aktivt valt att stoppa huvudet i sanden.
               Studsexperten svarar:2017-10-23
               Väldigt tråkigt att läsa att ni är så missnöjda kring upplevelsen av ert köp hos oss. Vi arbetar alltid hårt för att ni ska få produkterna så snabbt som bara möjligt. Om det är något fel på produkten eller något saknas så ersätter vi det genast, och 2 månader är alldeles för lång väntetid. Vanligtvis sker en ny leverans inom några dagar. Vi känner inte igen ditt specifika ärende och du får gärna kontakta oss så att vi kan reda ut detta. Jag måste motsäga några påståenden du skrivit: - Vi vidareförmedlar inte våra varor utan kan våra produkter väldigt väl. Vi har allt på vårt eget lager och har även ett starkt samarbete med North Trampoline där vi är med i produktutvecklingen. - Att vi har egna regler stämmer inte utan vi följer alltid dem lagar och regler som finns. Om vi vid något tillfälle inte gjort det så ser vi allvarligt på detta. Kontakta oss gärna med mer information. /Matthias, Studsexperten
               2017-07-03
               Redigerades 2017-09-07
                Mycket bra service
                Sida 1